Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hilalcim beşiğini anane alır diye biliyom ben ama yalnışda olabilir

olsun canm 5 ayd 5 aydır

iyi demişsin canmm
bizim beşiği annem alacaktı
patroncum ben alcam dedi eğer almazsa annem alır ya da biz
bizim gelinde öyle yaptı ordan biliyorum

kalmaya karar veriyomuşsun bide:)
yok kuzumm kim bakcak bebeğe
kuzum o riske girerim hattım faturalı kontürlü olsa btince anlarım belkideee :126:

hmmmm

ay canım yalnış anladın işi olunca derken mecbur gelmek zorunda yani benim arkadaşım değil bu kişi.
hediye almak zorundayız çünkü çekilişe herkes zorunlu katıldı. mesaj yazılması da rica edildi.
amaç tüm çalışanları bir araya getirmek. büyük bir yer olduğu için birbirimizi heran göremiyoruz.
her sene oluyordu ama kurucumuz vefat ettiği için ara verildi.

canım normalmi olacak allah izin verirse

cnm daha belli olmazmış şimdilik normal gözüküyor doktorumda gümbür gümbür normal yapıcaksın sana güveniyorum diyo..çok güzel motive ediyo yaa...

oyy bende dedim nereye kayboldu buuuu

ay senin doğum harbi harbi yaklaştı eve net olayını napcannn kız hesaplı bişey bulursana banada diyiver :)

ya vın alcem heralde cnm telefon yok evde kabloylada uğraşmıyım diyorum anneme gidincede götütürüm diye..29 sanırım fiyatı..

yaramaz olcak ela hanımm..
oyy oyy çantanı falan hazırla kuzuu

ayy ben kendimi yatıştırdıkça doğumu hatırlatıyolar hep :))

değilim desem yalan olur cnm...
raporu 32.haftada alıyosun cnm..

ya güzel bi parfüm alsan olmazmı???
çanta herkesin zevki tutmayabilir..
yada masası varsa maasına bi obje...

güneşcim bende çok unutkanım ama bu aklımda kalmış.
kıs söylicem hep unutuyorum şu etiketini değiştirsene hala beben doğmadı gibi görünüyor.
tembel kokoş garu.

haha kız ozmn yapmstm kalmış işte nasıl yapcm htrlmyrm nerdn ugrascz onnla hehehehe

kızım sabahtan beri oynamıyodu...sağlık ocağına gittim azönce..çok şükür herşey yolunda..
yaramazlık yapmaya başladı daha şimdiden...
37 dolunca hazırlıklı ol dedi.. :18:

sennkı 2 oldu korkutuyrrr 3 olmas inşş

gelirim canm ayy hatta değişiklik olur kız

güneşim sorarsan sevinirim tatlımm kendimce böyle düşünüyorum ama prosedür nasıldr bilmiyorum

tabiki sorarrım cnm nette denk gelrsm yıne sorarrm ama dogum ıznı bıtmedı belkı ozmnnn belli olck bilmyrm tabisiii

hahaha herks komedı haaa eskıdn ölemş adet kız anası yaprms cocgn odasını ne alakysaaa alla alla benmkını aldrdım kocem tarafına daha dogrusu ztn ortklr dukkndan alındı iştee ama annem herbişeyını yaptı corabndn donundan kıyafetıne orgusune yorganına battanıyesıne ben cop almdm daha yenı kıyft almaya basladık bizm oglana ama parası olmasa yaptrmzdm tabıkı kendı ıstegyle yaptııı neymş o yaaaa hepsı aynı model!!!

kızımın herşeyini doğum ve hastane masrafları dahil hep kendimiz yaptık canım..teklif edende olmadı iki taraftanda ama etmediler diyede ne gönül koydum ne laf ettim..neticede yapan biziz çocuğu,mecburiyetleri yok diye düşünüyorum ben..şuan kızıma benim annemde bakıyor eşimin anneside sağolsunlar,bu bana yetiyor açıkcası..bakmayan bakmazdı çünkü..ama eşinin ailesinin bunları söylemesi ayıp olmuş biraz.iyi demişsin sen yani,ben olsam daha beterini bile söyleyebilirdim :)))

hilal anane alır derler ama herkesin durumu bir diil tabiki
ama kaynananların daha doğmamış çoccuğa don biçip sürekli bunu söylemeleri çok yanlış
ve senin cvpında kırıcı olmuş sanki
helal olsun ama sana çok açık sözlüsün

bende parfum dusndum ama oda herksn zevki farklıdr dıye dusndum yaaaa

hatta biri bana hedıye parfum alsa ne guzel olur şöle hipnotic hipnotic koceme duyrsam keşkeee belkı alası gelir:)

ya tamam canlarım bende duydum annane yapar diye ama b kadarda olmazki zaten benim annem daha şimdiden bir sürü şey aldı renk renk zıbınlar çoraplar pantolanlar hrkalar ceketler kazaklar mont bile aldı alma diyorum dinlemio böle insanlar söleynce ailemi enayi yerine koyuyolar gibi hissediyorum ayrıca bunların soyuna girio bnm çocuğum bişi alsalar ölürlermi cimriler btn kaynana kaynpdrler böle galiba özellkle bnm kaynpeder çok bedavacı

Bence kimseden bişi beklenmemeli die düşünüyorum sonuçta o senin evladın...
ama yardım etmek isterlerse annede durum varsa annede alabilir
ama anane alır derler o adetleri yapanlarda...

o nasıl olcek de bakem...
benim telefonda da var beleş internet...

10 ay alıyosun en fazla cnm..tabi çalışma yılına bakarak hesaplıyolar...

sizin kayınvali ve kayınpeder nekdr yüssüzmüş..annen yaptı verdi sanki çocuğu yaa...

brck bencede kmseden bişi beklenmemeli annem yapıosa onlarda yapsın
sorma bal ne çekiyorum bunlardan bir bilsen güya şaka yapıyolarmış dedim her şakada bi gerçeklik var ayrıca işssizlik maaşı daha yeni 5 aya düşürüldü canım

selam layd

selam kızlarr nasılsınız?
nan merak etmediniz mi heç beniiiiii
ben sabah ufak çaplı bi kaza yaşadım raporluyum evdeydim bugünn

laddy hoşgeldin cnm ne zaman dönüorsun işe...
hiç gelmiyosunda topiğe artık

alya nerelerdesin kızzz

tatlımm telefonun bluetooth unu açıp laptop un bluetooth u da açarsan görüolar zaten birbirlerini ve telefon üzerinden bilgisayardan internete girebiliyorsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…