doğumdan sonra 1 günde olsa işe geri dönmeniz lazım kızlar...
gelirim canm ayy hatta değişiklik olur kızDoğumdan sonra 1 günde olsa işe geri dönmeniz lazım kızlar...
hah ozmn işszlk parasıda alabılyrsn sanrm cocugma bakcak kımse yok dıye işi bırakıyorsun. arkds yapmstı bır ara soraym bebek zıyaretıne gıtcz nasılsa sorrm ozmn
kızım sabahtan beri oynamıyodu...sağlık ocağına gittim azönce..çok şükür herşey yolunda..
Yaramazlık yapmaya başladı daha şimdiden...
37 dolunca hazırlıklı ol dedi.. :18:
kızım sabahtan beri oynamıyodu...sağlık ocağına gittim azönce..çok şükür herşey yolunda..
Yaramazlık yapmaya başladı daha şimdiden...
yaramazlık yapmaya başladı daha şimdiden...
bizim gelinde öyle yaptı ordan biliyorumbenimde aklıma öle kalmış ama bilmiyom tabisi
kalmaya karar veriyomuşsun bide:)gelirim canm ayy hatta değişiklik olur kız
ewet normal dogum içimde kaldı kontrole gıttgmde doktoruma sormstum daha sonra normal dogum yapabılrmıym yıne dıye hayr dedı dırek cok sınr oldm onu doktrluktn reddettım
ama 5-6 senen gectkten sonra sezryan bıle olsa 2. de normal doguran olabılıyormus dıye duydum eger ole bişi varsa sırf norml dogum ıcın yaaprm 2. yi
sezryana alırlarkende tembıhldm sakın bayltmayn benı dıyeee cocugu ılk ben gorcm ddedımm tamam dedıler cok kıskanccım hahaha
mutlukıs 32 . hafta çalışabilir raporunu ve 37. hafta işgöremez raporunu alıyorsun.
hastane bunu sigortaya faxlıyor ama bunu mutlaka sor.
belgenin asılları sende kalacak.
doğum raporu alıyorsun hastaneden bebek sağ doğdu diye.
işyerinden visite kağıdı alıyorsun.
bu belgelerin birer kopyasını da iş yeri alıyor.
ben 56. günü gittim sigortaya.
işlemler yapıldı tarih veriyor o tarihta postaneden alıyorsun.
2 defada aldım ben.
Doğumdan sonra 1 günde olsa işe geri dönmeniz lazım kızlar...
yaramazlık yapmaya başladı daha şimdiden...
oyy bende dedim nereye kayboldu buuuu
ay senin doğum harbi harbi yaklaştı eve net olayını napcannn kız hesaplı bişey bulursana banada diyiver :)
Keleboşş
benim telefonun 1 gb interneti var her ay çok kullanmıyorum cep olduğu için yarısından fazlası kalıo bilem..
telin internetini modem gibi kullanabilirsin laptoptan
ben öyle düşünüom ama laptop yok
mutlukıs 30. haftada sana rapor vermezler ki iş yerin bilmiyor mu bunu.
32. hafta çalışabilirlik
37. hafta çalışmazlık raporu alıyorsun.
37+1 de evde dinleneceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?