bizde öptüükkgöbüşüm olsaydı tokuştururduk
ben patronuma minnak beyin demeyim de ne deyimm
1,5da aradık yemeğe gelcen mi die gelcem dedi
saat 3 e gelio arıyo yemeğe gelmicem siz yeyin pofff
oyy balım casperim ağzınızdan bal damlıyorrr inşallahh inşallah canlar
bal aslnda her alan 1 yasa kdr kullnrm dıye alıyor ama bebıkler 6 aydn once ayklnyr genlde bıraz tehlıkelı oluyor ama ztn ekstra yatagı vardr sende harektlennce ona gecırrsn olur bıter bende cok sevıyrm bunlrı ıcımde kaldı amaa napalım nasıp kısmet:):)
pembeye hayırr
geçmiş olsun melodicim aman sen dikkatli ol.
teşekkür ederim kızlar tekrardan ruyam hakkındaki yorumlarınız için
bal bende pembe diyorum ama rengini değil modelini
kızlar ben bu vip dükkanı beyenmedim ya fiyatlar uygun ama hiç güsel modeller markalar yok yada bugün bana denk gelmedi
bide eşimin dayısının oğlunda bi beşik gördüm ben onunda oğlu oldu ona almışlar böle biraz boyu yüksek bi beşik içinden yatağı çıkarınca böle parmaklıklı bi beşik kocaman bi oyun alanı ouyo çocuğa çekmeceli filanda ben çok beyendim ilerde kısmet olursa ondan alıcam ama ilk 6 ay için böle cibinnikli araba gibi beşikler vr bu pembenn modeline benzeyen ama aynısı değil daha farklı ondan düşünüyorum rabbim gösterir inş o günleri :)
evtt kesinlikle canmbenmde favorı rengım kırmızı kendımede oglumada kırmızı secıyorum genlde ama ogluma cok yakısyorr ne demişler kırmızı olsun beş fazla olsun :):)
ah be güzelim hata sende ben hamileyim bekleyemem deyip yesene yemeğini.
benim müd. önce beni gönderir yemeğe sonra kendisi çıkar.
evtt kesinlikle canm
salon takımım kırmızı benim ayy bayılıyorumm
melodicim düşünceli olsa anlarr
diyorum ben daha çabuk acıkıyorum artık die ama takan yok ki minnak beyin ne olcak küçük olduğu için çalışmıyo
yeşil al yeşil super 2. modeli al:):) haha bana bak ınat ettım yaaa
bizde öptüükkgöbüşüm olsaydı tokuştururduk
ben patronuma minnak beyin demeyim de ne deyimm
1,5da aradık yemeğe gelcen mi die gelcem dedi
saat 3 e gelio arıyo yemeğe gelmicem siz yeyin pofff
oyy balım casperim ağzınızdan bal damlıyorrr inşallahh inşallah canlar
TEMEM :)))
sizin patron tam numunelik...
aminnnnnnnnn
kızlar merhaba nasılsınız...
uzun zaman oldu görüşmeyeli ama ben arada gelip baktım nasılsınız diye... inşallah her şey yolundadır...
balcığım pembenin modeli daha güzel canım
canlar ben çıkıyorum 3 te gidip aşımı vurunayım
yarın görüşürüz kendinize iyi bakın allaha emanet olun
öptüm çok çok herinizi
uzun zaman oldu görüşmeyeli ama ben arada gelip baktım nasılsınız diye... inşallah her şey yolundadır...
ama bak duygularımla oynama kandırma biniiii
casper kuzum sen de ne beklıyorsun yaaa hamişşn sen eyy allammm yaaa gelınce bayılma numarası yap:):)
casper minnak beyinli düşünmezse hiç takma sen acıkınca yemen lazım canım. zaten ilerleyen günlerde hiç bekleme şansın yok. gıcık adam nolcek.
güneş bende oğluma kırmızı almak istiyorum benimkine de her renk gidiyor ama ne giyse millet kız sanıyor gıcık oluyorum.
feriha nerdesin kıs sen?
dranis yorum yazmayı unuttum rüyana.
hamile olmak sıkıntı ama doğum yaptığını görmek sıkıntıyı attığına işarettir. hayır olsun diyelim.
bakçeğiz :)
süper fikir...... acaba nedenini anlarmı cücük beyinli adamm
sağol cnm...
işllh acımaz aşınn....
nerelerdesin sen kaçak???????
casper minnak beyinli düşünmezse hiç takma sen acıkınca yemen lazım canım. zaten ilerleyen günlerde hiç bekleme şansın yok. gıcık adam nolcek.
güneş bende oğluma kırmızı almak istiyorum benimkine de her renk gidiyor ama ne giyse millet kız sanıyor gıcık oluyorum.
feriha nerdesin kıs sen?
dranis yorum yazmayı unuttum rüyana.
hamile olmak sıkıntı ama doğum yaptığını görmek sıkıntıyı attığına işarettir. hayır olsun diyelim.
hoşgeldinn nerelerdesinn?
cnm ben alıştım benım oglumu kız yerım ben sneı ne guzelsn sen öle guzl kız dıye sevıyorlar eskıddn duyuryrdm erkek dıye artık tepkı bile gostermıyorum sasrtıcıkııı ömuru daha erkek sana tek bir kısı cıkmadıııı saclrda bırz kıvr kıvr kırpkler uzun falan yaaa arkası kız dıyorlarrrr hemnnnn erkek oldugunu söledgmde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?