Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

selam kızlar çok uykusuzum çoooooook kızım saaha kadar ağladı sanırım diş çıkaracak gündüz bişiy yok gece

balcığım pembenin modeli daha güzel canım
canlar ben çıkıyorum 3 te gidip aşımı vurunayım
yarın görüşürüz kendinize iyi bakın allaha emanet olun
öptüm çok çok herinizi
kendine dikkat et canmm
kızlar merhaba nasılsınız...
uzun zaman oldu görüşmeyeli ama ben arada gelip baktım nasılsınız diye... inşallah her şey yolundadır...
hoşgeldin ferihacım
özletiyorsun kendini ama yaa
bende bebek büyütüom napim
valla bend eoturma odamı kırmızı yapıcaktımama nasıp olmadı köşe kahve denk geldı salon kremmm aslnd ahıc rengarenk bır evım olmadıı ılerd eınsallahh:):)
salonum kırmızı oturma odam lila canm :)
casper kuzum sen de ne beklıyorsun yaaa hamişşn sen eyy allammm yaaa gelınce bayılma numarası yap:):)
bundan sonra bu kadar beklemicem birden yedim acıktm die mideme oturdu yaf.. bayılma numarası iyi fikirr
iki haftadır falan birden çok acıkıyorum
bebek büyüdükce iyice böyle olcam galiba :)
bakçeğiz :)

süper fikir...... acaba nedenini anlarmı cücük beyinli adamm
hiç sanmıyorum bal küpümm
selam kızlar çok uykusuzum çoooooook kızım saaha kadar ağladı sanırım diş çıkaracak gündüz bişiy yok gece
hoşgeldin canmm ayy yavrum ya kıyamam

biyolojik saatim tik tak yapmaya başladı güneşim bakalım hayırlısı az daha zamanımız var galiba

hayırlısı olsun yaaa zamanı geldi tabee yapın bencedee hihhi si,zlerinde uykusz kalmasını cok ıstıyorum ben gibii:):)

oyy gelinime nazarmı degdı kıyamammm onaa diş donemi zor oluyor inş kolay atltr bibiğim benmm

feriha napım ne zamandır yoksun diye döfdüm gel öpem.

güneş benimki erkek renkleri giyiyor suatına bakan kız diyor. bende gülerek erkek diyorum.
şimdi iyice kız sanacaklar saçlarının önleri düz gözüne giriyor diye eşim önünü kesti azıcık kahkül gibi durdu. yana tarıyorum ama düşüyor. saçlarda bir ilginç ön düz ense yan dalgalı.

casper çok aç dıurma öle arada bişeyler at ağzına maanada koyma çekmecende dursun,
sonra gelip otlanıyorlar.

bebeğine de sana da kocaman benim içime kız doğuyo bakalım...

evtt geçen üzümle badem yiyodum patroncum aldı tabağımı gitti kendi yedi..
canı bişi isteyince ya yicek bişi yok mu die direk çekmecelere bakıyo gıcık edioo gıcccıkk
bebeğine de sana da kocaman benim içime kız doğuyo bakalım...

ayy hayırlısı canmm
kimi kız kimi erkek dio..
bebeğim göstermiyo bakalım ne olcak

sağolun kızlar herkeş pembe diyo..renginden dolayı değil dimi modelinden dolayı????

modelden dolayı dedım ben
brck sırada ınş.

bizde öptüükk göbüşüm olsaydı tokuştururduk

ben patronuma minnak beyin demeyim de ne deyimm
1,5da aradık yemeğe gelcen mi die gelcem dedi
saat 3 e gelio arıyo yemeğe gelmicem siz yeyin pofff

adama bak
kesın beleş bı yer buldu

balcığım pembenin modeli daha güzel canım
canlar ben çıkıyorum 3 te gidip aşımı vurunayım
yarın görüşürüz kendinize iyi bakın allaha emanet olun
öptüm çok çok herinizi

görüşürüz cnm

ayy cnm benmım ya
jel mı ne vardı ondan yok mu sende rahatlatıyormuş

valla işte sekerm bnmkı herzmn kırmızı gıymıyor mesela montu asker yesılı bişi lavıvert erkek kot pantolonu gıydryrm belli yanı erek dıyorlrr hanı öle turncu kırmızı gıydrdgmde sormuyorlr sadece hehehe

ama biz 4 aylıktık işe basldgmda battanıyede sarılı cocuk yıne kızmı ne guzl bır kızms dıyorlrdııı ama bzm kırpıklerdn kaynaklanıyor bıldgn kıvrılmış upuzunn kırpıklerı var oglumn bend eolsa o kırpklerr offofff:):) gözlerle ıyı gıderdı

O zaman çayımı şerefinize içiyorum

nazar değmesin kızz maşallah oğluşunaa

caspers göstermiyosa kız olur diyolardı harbiden benimkide göstermiyodu kız çok cilveli oluyolar çoooook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…