burdayım balıııım hep buralardaydım zatiçizelgeni görünce beni heyecan bastı ne çabuk geçiyo zaman
niye katılmıyodun ozmn aramıza??
ayy dur heyecanlanma :))
melodi biraz alışsaydım gelir gelmez patakladın beni aşkolsun ya
hoşbuldum güneşim
burası anneler topiği olmuş adeta ya brck davranalım artık bizde kuzum
ibit sormaa biz 2. el atcaz acele edın hihhihi:):)
kendine dikkat et canmmbalcığım pembenin modeli daha güzel canım
canlar ben çıkıyorum 3 te gidip aşımı vurunayım
yarın görüşürüz kendinize iyi bakın allaha emanet olun
öptüm çok çok herinizi
hoşgeldin ferihacımkızlar merhaba nasılsınız...
uzun zaman oldu görüşmeyeli ama ben arada gelip baktım nasılsınız diye... inşallah her şey yolundadır...
salonum kırmızı oturma odam lila canm :)valla bend eoturma odamı kırmızı yapıcaktımama nasıp olmadı köşe kahve denk geldı salon kremmm aslnd ahıc rengarenk bır evım olmadıı ılerd eınsallahh:):)
casper kuzum sen de ne beklıyorsun yaaa hamişşn sen eyy allammm yaaa gelınce bayılma numarası yap:):)
iki haftadır falan birden çok acıkıyorumcasper minnak beyinli düşünmezse hiç takma sen acıkınca yemen lazım canım. zaten ilerleyen günlerde hiç bekleme şansın yok. gıcık adam nolcek.
güneş bende oğluma kırmızı almak istiyorum benimkine de her renk gidiyor ama ne giyse millet kız sanıyor gıcık oluyorum.
feriha nerdesin kıs sen?
dranis yorum yazmayı unuttum rüyana.
hamile olmak sıkıntı ama doğum yaptığını görmek sıkıntıyı attığına işarettir. hayır olsun diyelim.
hiç sanmıyorum bal küpümmbakçeğiz :)
süper fikir...... acaba nedenini anlarmı cücük beyinli adamm
hoşgeldin canmm ayy yavrum ya kıyamamselam kızlar çok uykusuzum çoooooook kızım saaha kadar ağladı sanırım diş çıkaracak gündüz bişiy yok gece
biyolojik saatim tik tak yapmaya başladı güneşim bakalım hayırlısı az daha zamanımız var galiba
selam kızlar çok uykusuzum çoooooook kızım saaha kadar ağladı sanırım diş çıkaracak gündüz bişiy yok gece
caspers canımm senin erkekmiydi bebiş
kendine dikkat et canmm
hoşgeldin ferihacım
özletiyorsun kendini ama yaa
bende bebek büyütüom napim
salonum kırmızı oturma odam lila canm :)
bundan sonra bu kadar beklemicem birden yedim acıktm die mideme oturdu yaf.. bayılma numarası iyi fikirr
iki haftadır falan birden çok acıkıyorum
bebek büyüdükce iyice böyle olcam galiba :)
hiç sanmıyorum bal küpümm
hoşgeldin canmm ayy yavrum ya kıyamam
feriha napım ne zamandır yoksun diye döfdüm gel öpem.
güneş benimki erkek renkleri giyiyor suatına bakan kız diyor. bende gülerek erkek diyorum.
şimdi iyice kız sanacaklar saçlarının önleri düz gözüne giriyor diye eşim önünü kesti azıcık kahkül gibi durdu. yana tarıyorum ama düşüyor. saçlarda bir ilginç ön düz ense yan dalgalı.
casper çok aç dıurma öle arada bişeyler at ağzına maanada koyma çekmecende dursun,
sonra gelip otlanıyorlar.
bebeğine de sana da kocamanbenim içime kız doğuyo bakalım...
sağolun kızlar herkeş pembe diyo..renginden dolayı değil dimi modelinden dolayı????
bizde öptüükkgöbüşüm olsaydı tokuştururduk
ben patronuma minnak beyin demeyim de ne deyimm
1,5da aradık yemeğe gelcen mi die gelcem dedi
saat 3 e gelio arıyo yemeğe gelmicem siz yeyin pofff
balcığım pembenin modeli daha güzel canım
canlar ben çıkıyorum 3 te gidip aşımı vurunayım
yarın görüşürüz kendinize iyi bakın allaha emanet olun
öptüm çok çok herinizi
selam kızlar çok uykusuzum çoooooook kızım saaha kadar ağladı sanırım diş çıkaracak gündüz bişiy yok gece
güneş benimki erkek renkleri giyiyor suatına bakan kız diyor. bende gülerek erkek diyorum.
şimdi iyice kız sanacaklar saçlarının önleri düz gözüne giriyor diye eşim önünü kesti azıcık kahkül gibi durdu. yana tarıyorum ama düşüyor. saçlarda bir ilginç ön düz ense yan dalgalı.
casper çok aç dıurma öle arada bişeyler at ağzına maanada koyma çekmecende dursun,
modelden dolayı dedım ben
brck sırada ınş.
adama bak
kesın beleş bı yer buldu
görüşürüz cnm
ayy cnm benmım ya
jel mı ne vardı ondan yok mu sende rahatlatıyormuş
Güneş benimki erkek renkleri giyiyor suatına bakan kız diyor. Bende gülerek erkek diyorum.
şimdi iyice kız sanacaklar saçlarının önleri düz gözüne giriyor diye eşim önünü kesti azıcık kahkül gibi durdu. Yana tarıyorum ama düşüyor. Saçlarda bir ilginç ön düz ense yan dalgalı.
Casper çok aç dıurma öle arada bişeyler at ağzına maanada koyma çekmecende dursun,
valla işte sekerm bnmkı herzmn kırmızı gıymıyor mesela montu asker yesılı bişi lavıvert erkek kot pantolonu gıydryrm belli yanı erek dıyorlrr hanı öle turncu kırmızı gıydrdgmde sormuyorlr sadece hehehe
ama biz 4 aylıktık işe basldgmda battanıyede sarılı cocuk yıne kızmı ne guzl bır kızms dıyorlrdııı ama bzm kırpıklerdn kaynaklanıyor bıldgn kıvrılmış upuzunn kırpıklerı var oglumn bend eolsa o kırpklerr offofff:):) gözlerle ıyı gıderdı
bana da öyle gelio böcük
ayy o jelin tadı da pek güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?