Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

gözler renkli yaa etkılıyor kusum bizm cocuklrı ondn kız sanıyorlar bence hehehe buyynce erkek gıbı erkek olurlarr kız dıyenleredee derlerkii sen sin kız gel gösterimmm:):)

bence kesın öle

lame nerelerde yahu nevgulde yok
canm lamecim izinli evdee keyif yapıoo..
nevgülü bilmiom ama
caspers göstermiyosa kız olur diyolardı harbiden benimkide göstermiyodu kız çok cilveli oluyolar çoooook
bilmiyorum valla canm naz mı yapıyoruz, erkekiz oyun mu yapıyoruz şükür sağlığı yerinde gelişimi normal..
gözler renkli yaa etkılıyor kusum bizm cocuklrı ondn kız sanıyorlar bence hehehe buyynce erkek gıbı erkek olurlarr kız dıyenleredee derlerkii sen sin kız gel gösterimmm:):)

vay vayy erkek anasına bak

kız noluyo sana yahuuu
avatar yok ve karışmıssın bi bayanlaaaaaa

bence kesın öle

lame nerelerde yahu nevgulde yok
canm lamecim izinli evdee keyif yapıoo..
nevgülü bilmiom ama
caspers göstermiyosa kız olur diyolardı harbiden benimkide göstermiyodu kız çok cilveli oluyolar çoooook
bilmiyorum valla canm naz mı yapıyoruz, erkekiz oyun mu yapıyoruz şükür sağlığı yerinde gelişimi normal..

vay vayy erkek anasına bak

Bal bence pembe hoş durur aslında beyaz oluğda iç takımı pembe olsada hoş durur sen bilirsin cnmmm

ayy nazar değmesin keyfimiz pek yerinde bugünnnn

Bal bence pembe hoş durur aslında beyaz oluğda iç takımı pembe olsada hoş durur sen bilirsin cnmmm

ayy nazar değmesin keyfimiz pek yerinde bugünnnn

amann maşallahhhhhh
yemeğe nerdesiniz ana-kız
aa valla böle yazdım sonra farkettim
ana-bebe

casperim tatlım valla yüreğinde yüzünde çok tatlı
hep gül emi yirim seni ben

foto ekledimm sizeee

şirinem bnm yerim senin gamzelerini bnmde gamzem varrr :)

amann maşallahhhhhh
yemeğe nerdesiniz ana-kız
aa valla böle yazdım sonra farkettim
ana-bebe

ayyy ana - kız inşallah alyam ağzın bal yesinn

evdeyiz cnmm
dün akşam eşim dışarda yedirdi dünkü menüm bugüne kaydı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…