feriha napım ne zamandır yoksun diye döfdüm gel öpem.
güneş benimki erkek renkleri giyiyor suatına bakan kız diyor. bende gülerek erkek diyorum.
şimdi iyice kız sanacaklar saçlarının önleri düz gözüne giriyor diye eşim önünü kesti azıcık kahkül gibi durdu. yana tarıyorum ama düşüyor. saçlarda bir ilginç ön düz ense yan dalgalı.
casper çok aç dıurma öle arada bişeyler at ağzına maanada koyma çekmecende dursun,
sonra gelip otlanıyorlar.
canm lamecim izinli evdee keyif yapıoo..bence kesın öle
lame nerelerde yahu nevgulde yok
bilmiyorum valla canm naz mı yapıyoruz, erkekiz oyun mu yapıyoruz şükür sağlığı yerinde gelişimi normal..caspers göstermiyosa kız olur diyolardı harbiden benimkide göstermiyodu kız çok cilveli oluyolar çoooook
gözler renkli yaa etkılıyor kusum bizm cocuklrı ondn kız sanıyorlar bence hehehe buyynce erkek gıbı erkek olurlarr kız dıyenleredee derlerkii sen sin kız gel gösterimmm:):)
gözler renkli yaa etkılıyor kusum bizm cocuklrı ondn kız sanıyorlar bence hehehe buyynce erkek gıbı erkek olurlarr kız dıyenleredee derlerkii sen sin kız gel gösterimmm:):)
canm lamecim izinli evdee keyif yapıoo..bence kesın öle
lame nerelerde yahu nevgulde yok
bilmiyorum valla canm naz mı yapıyoruz, erkekiz oyun mu yapıyoruz şükür sağlığı yerinde gelişimi normal..caspers göstermiyosa kız olur diyolardı harbiden benimkide göstermiyodu kız çok cilveli oluyolar çoooook
kız noluyo sana yahuuu
avatar yok ve karışmıssın bi bayanlaaaaaa
kız ne avatarı hehe yok ya işte meloş dıyorya kız sanıyorlar bende dıyorm bızm oglnlr buyynce gosterırı hihihihi temem temem sustum:)
Bal bence pembe hoş durur aslında beyaz oluğda iç takımı pembe olsada hoş durur sen bilirsin cnmmm
ayy nazar değmesin keyfimiz pek yerinde bugünnnn
Bal bence pembe hoş durur aslında beyaz oluğda iç takımı pembe olsada hoş durur sen bilirsin cnmmm
ayy nazar değmesin keyfimiz pek yerinde bugünnnn
onu demiyom bee
MAŞALLAHH
NE VAR YA AVATRMDA FOTO CEKIYORMMM SUSLENDIMM HAHAHAH
kız foto falan yok yaa sadece bendemi öle bomboş kaymış sadece isim var tatlım
casperim tatlım valla yüreğinde yüzünde çok tatlı
hep gül emi yirim seni ben
foto ekledimm sizeee
amann maşallahhhhhh
yemeğe nerdesiniz ana-kız
aa valla böle yazdım sonra farkettim
ana-bebe
YÜZÜNÜ NERDE GÖRDUN ŞİMDİ :d:d:d ANA BANA NOLUYOR BASKA BOYUTTMIYIM HEHEHE
foto ekledimm sizeee
kız sen nerdesin aloo kız resim koydu
annem iyi misin öğlen ne yidin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?