Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

iyi akşamlar herkese güzel hafta sonlarııı öptümmmmm biz kaçdıkkkk

bak bakalım pazartesi söylersin allahım yarabbim

kelebk ii akşamlar canım yağmur var dikkat et

kızlar bende çıkıyorum bu arada ii haftasonları pazartesi görüşürüz...

Son düzenleme:
Böck siz kendiniz ödediniz eşyalarınızı dimi?
sen beyaz eşyanı dalan almamışmıydın bekarken?
Sanırım sizede ne eşinin ailesi nede kendi ailen yardım etmemiş hepsi size kaldı yani

bulaşık çamaşır mak.fırını bekarken almıştım cnm
sonra eşimin aılesı bişi etmeyınce benım aılemınde yapmasını ıstemedı
yoksa yatak odası falan bızımkıler alcaktı
bız onun dedesıne nenesıne kadar bohça yaptık bana patık bıle yapmadılarkı tek oğul eşim
sonra aılem dedıkı borcumuz var yazın evlenın benımkı ıstemedı ya kendı aılesı yapmayınca ezılmek ıstemedı sanırım
öle aceleyle evlendık
ve herşeyı kendımız yaptık
şükür halımıze
ama ınanılmaz para ödedık düşününce

Melodicim haklısında sen kaç yaşına kadar çalışabiliceksinki?
Ne zamana kadar gidicek bu durum?
Sadece ev alma manasında diil paranın tam yetmesi durumunda?Nolucak böyle?

canım benim en azından güvencem var işten atılsam tazminatım var, asgari ücrete çalışıyorum ama sigortam var yemeği var. oğlum evde olsa iş yürüyerek gidip geliyorum yol masrafı yapmıyorum.
ama eşimin burda sigortası yok.
burda eşimin iş bulması çok çok zor torpil lazım.
eşimin çevresi yok tüm arkadaşları istanbulda.
nasıl çözüm bulacağız diye düşüyoruz.
kv. oraya gitmem çünkü onların ipiyle kuyuya inilmez bunu anladım. şöyle yaparız ederzi diyorlar
ama iş başa düşünce evdeki hesap çarşıya uymadı diyecekler.

sağol canım ama eşinin burda çevresi var, benim eşimin yok insanlar çok garip burda.
ben artık nefret ediyorum burdan.
bizde kredi+kreş ödüyoruz
ama gelir giderden az.

kıs kesin senin kv benimkiyle akraba.
biran kendimi hatırladım.
benim beyaz eşyalarımı annem alacakrı ama onlar yapmayınca annem bişey almadı.
yatak odamı kendim aldım evlenmeden önce.
evlenince aldık zamanla.
ama bizim şnssızlığımız şimdiki gibi kampanya yoktu ozaman.

brck geçmiş olsun canım.

kızlar iyi akşamlar öpüyorum sizi.
yarın görüşürüz çalışanlarla.
hepinize iyi tatiller.

hyrlısı cnmmm haklısn snde zor keşke esınnın oraya sen gıtsydn ben okonuda hıc ıstek bıle yapmdm cunku olmzdı öle

bzde evlndgmzde cok borc odedık bukdr deıldı durmmz beyaz esya mevzusuna hıc gırmıyorm bana büyük kazık attılr hadı dedıme şimn elı kolu baglı onu uzmeym dıye sustummm ama işte noluyor insnlrn benm ıcın bır degerı kaLMIYOR SIMDI burnumn dıkıne gıdyrm yanı ılk evlndgmzde bızde bırsuru sornla evlndk sımdılk sukur ıyyzz bakalm hyrlısıı allah hepızen yardımcısı olsun

böcükk sen kapıda yatmayı tercih ederdinnn valla senin kayınvalideyle brck bile yaşamayaz

kesınlıkle

benımkı senınkıden beter bılesın
yemek var gel desen gelır cocuk bak desen ne gelmesı yürüyemıom bıle der ama 24 saatlık yolu gelır ben bıle dayanamam otobuste otur otur neyse yaa
herkes kendıne eder
gün olur devran döner elden ayaktan düşerde arayınca vercek cevabım var şükür

benım aılem genede halılarımı ve perdelerımı alıp bılezık ve kelepçeler taktılar
zaten benım takılar para ettı onlarınkı k babam 200 tl bılezık görumcem 200 tl bıle etmemıştı bılezık ve takarken yamulmuştu

eşim cok gurur yaptı bohça yaptığıma bıle cok kızdı ve her zaman der aıle kavramını senın aılenle tattım dıye
aılem yoksa şuan bıle arkamda benım yanı onlar yapmadı aman banane demezler asla

sende kım sana nasılsa öle gt cnm
Allah bışekılde yardımcı oluyo

neyse ben cıkıyorum ı akşamlar yarın okurum artık geçmişi

meloş ayrıca bızım 1,5 yıl tv mı yoktu kız bu devırde onuda de lutfennhep dıon bızım zamanımzda böle değildı dıye zaman daha kötü oldu herşey daha pahalı

geçmiş olsun dileğin için saol cnm.
kıs annende amma katıymış heee çileyi çeken kendi kızı...ben evlenmeden eşimi tanımadan önce almıştım tüm beyaz eşyalarımı.modelini yeniledim sadece.

he bende birikimm vardııı yatak odamı kendım aldım adettendr dıye hahah:):)

bırde borc odemeyelım dedım annemlere hcı para harcatmadım ben evlenırkn sukurrr herseyımı yaptımm. kıyamammm onnaraaaaa

e obur tarafada ınatla koltk kanepe ot mok ne buldm aldırdm ama işte beyaz esyada buyuk kazık yedım hıc untmam allah ıslah etsn onlrı hihihi):

adaer buarada send ehazıran annişi olcakmıssnn hehe zor işimz zorr:):)

herlde bir ikizlerle basetmeyı arastrdınnn

oh beee yemek yoktu evde ne yapacağımıda bilmiyodum yemeklik bişi yok çünkü.
eşimi aradım hayatım canım lahmacun istiyo bu akşam eve söyleyelim dedim tamam dedi
:125:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…