Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Şuan işteyim eşimle birlikte çalışıyorum. Sıkıcı bir ofis ortamı bilgisayar satışı yapıyoruz da bu aralar piyasa durgun oturuyoruz. neyse 2 saattir sitedeyim Bacım sohbet edeyim dedim kendimi dertli bilirdim ne dertler varmış. konudan konuya atladım, dertten derde girdim oooofff dedim içim şişti en sonunda kendimi buraya attım.

İşin aslı 15 aydır evliyim ve bu sebeble Ankaraya taşındım. burda dertleşip konuşabileceğim hiç arkadaşım yok. Eşimin arkadaşlarının hanımları var onlarda çalışıyo hiç görüşemiyoruz. Komşum yok, bayan iş arkadaşım yok, akrabam yok (Ankarada)...

Çok yalnızlık çekiyorum. Eşimde konuşkan biri değil. bazen sırf muhabbet olsun diye konuşuyorum ama eşimin beni dinlemediğinin de farkındayım. İçim sıkılıyo geyik muhabbeti yapacak arkadaş arıyorum. Kalabalıkların içinde yalnızlık çekenlerdenim.

böcük bak annenler dayanamamış genede
kaç bilezik taktılar sana annenler

anneler başka kımse kendı annen gıbı olamıyor hatta aılen gıbı dıyelım
annem bı 3lü burma 2 kelepçe taktı
abımler ve ablamlarda var tabı ee bıde babam
bende 14 15 tane vardı sanırım zaten hepsıde aılemdendı
eşimin tarafı anne babayı artık taraf saymıom hep nakıt taktı 200 100 falan

zabanan geldım işeoturdum tv ızlıomm
dün 3.dünya savaşı ıle ılgılı fılmı ızldım cok merakta buldum kendımı bırz netten araştrdım ondanda gelemedım

dün balık yedık bugune gene yemek yok neysem dışarda yerık ne edım aman

günaydın brckkk böcük
hüzünlü parça koyma yaaa
az neşelenelim

Son düzenleme:
amann 3 saat için gelinirmi
tutturdular toplantı diye sinir oluyom
9 gel 12 git ne saçma

ay alya bızıde düşün ama arada gene çalışmadın yada geldın 3 saat duruyon
benım 5 saatım var dıommm yaa

ay alya bızıde düşün ama arada gene çalışmadın yada geldın 3 saat duruyon
benım 5 saatım var dıommm yaa

yaa bak böcükte benim yerimde olmak isterdi.1 de çıkmak isterdi belki.tatminsiziz hepimiz işte
bende balların diğer kızların yerinde olmak isterdim

Son düzenleme:
slmmmmmmmmm
hastalıktan gözümü açamasam da uyanmak ve birşeyler yemek zorundaydım bebeğim için......
içim almasa da biraz peynir ekmek yedim ve 1 bardak süt içtim.....şimdi midem bulanıyorrrrrrrr,kötüyüm kızlar ((((

adacım cnm günaydın kıyamam ya
yanında kim var annen yanındamı?
yat hiç kalkma cnm sendinlenerek atlatılıyo bu hastalık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…