günaydın canlar
hayırlı sabahlar hayırlı haftalar
nasılsınız?
Gördüm böcük baktım şinci güzel duruyo ama ayrı ayrı sanırım onları koymayada yer lazım işte.
benimde bimden aldığım var metal şuanda balkonda duruyo ama taşınınca ya merdiven girişine yada mutfağa koyucam ama içine şık sepet almam lazım öle konmaz.bide açıkta olurmuki mutfakta kızlar patates soğan ağzı açık?kokarmı
kelebeğim akşama doğru anca..muhasebeci yoldayım diye aradı cnm..
pek aman aman olmadı ama yeter kızıma oda anası gibi çok mütevazi...
sus nan brck kafa karıştırma..çok duyduğunuz için sizede hoş gelmiyo artık ama benim ilkgözağrım o isim..böcük benden çaldı..efsunda da beklemiyodum hiç..
iyi galiba teyzesi arada ben burdayım dio o kadar
hoşbulduk canım iyiyiz sen nasılsın bakalım bebiş napıyo?
günaydın kızlar
haftasonum çok kötüydü hiç bi yere gitmedim temizlik ve diğer ev işleriyle geçti eşimde dışarı çıkalım diye ısrar etmeyince yattım ama halen çok yorgunum bugün işyerinde 3.haftaya başladım çıkıp ev kadını olasım var ama nefsimi yenmeye çalışıyorum
kelebeğim akşama doğru anca..muhasebeci yoldayım diye aradı cnm..
pek aman aman olmadı ama yeter kızıma oda anası gibi çok mütevazi...
sus nan brck kafa karıştırma..çok duyduğunuz için sizede hoş gelmiyo artık ama benim ilkgözağrım o isim..böcük benden çaldı..efsunda da beklemiyodum hiç..
günaydın kızlar
haftasonum çok kötüydü hiç bi yere gitmedim temizlik ve diğer ev işleriyle geçti eşimde dışarı çıkalım diye ısrar etmeyince yattım ama halen çok yorgunum bugün işyerinde 3.haftaya başladım çıkıp ev kadını olasım var ama nefsimi yenmeye çalışıyorum
kolay gelsin kizlar....
iyiki mutlulukla patronum bugün yok şehir dışındaymış dedim
günaydın kızlar
neyse aklın karışmasın balcım.ela yı goyver gitsin:)
Alya hatun nerelerde yaaa
Kızlar (KELEBEK-FERİHA)Bursada haftasonu lodos varmış çok geçmiş olsun bi zarar yok dimi?
Cumartesi burdada vardı bi ara uçucaktım:)
aaaasende zeynep ı bızden çalıonnn
ela olanın ablasının adı zeynep
sağol cnm
geldı mı
neyse aklın karışmasın balcım.ela yı goyver gitsin:)
alya hatun nerelerde yaaa
kızlar (kelebek-feriha)bursada haftasonu lodos varmış çok geçmiş olsun bi zarar yok dimi?
Cumartesi burdada vardı bi ara uçucaktım:)
günaydın kızlar
ıyım kendı adıma sen nasılsın cnm
benım yerım dar ama en azından poşette falan güzelde durmuo ve cabuk çürüyordu
bende aldım ust uste koydum ama yer acıcamm düzenlemem lzım
senın dedğin kat kat demı
yok cnm kokmaz sanmam yaa ama kapalı dolapta falan kokar mutfakta koku olmadı bende açıkkende
iyi galiba teyzesi arada ben burdayım dio o kadar
günaydın canmm
ev kadını olma hayali bende de artıyo git gide
hayırr ama kimsecikler mutluluğumu paylaşmadı
iyiki mutlulukla patronum bugün yok şehir dışındaymış dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?