Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

aynen canım ben zaten eşimle işe girmeden önce konuştum maaşımı asla elletmem karı parası yemek ssana yakışmaz dedim
eksik olsn snn paran dedi
evin her türlü masrafı sana bana yine aynı haftalığı vercen dedim
yani sen kendn çalışıp kendin yicen dedi eveet dedim iyi öyle olsun bakalım dedi

ama tabiki böcüğün yöntemde çok iyi erkeğe muhtaç olmamak snn parana ihtiyacım yok demek çok ii bişe ama ben kocamın elinden almasam paraları direk ailesine yedircek ne gerek var

annem hemen partı verekk
evvtt evtt

he valla kız ama çalışmak güzel bee
ben lise bittiği günden beri çalışıom
üniv okurken de çalıştım evlendm hemen işe başladım
o günden beri de hep çalıştım bakalım bebek doğunca evde nasıl durcam

kazaklara yumuşatıcıyı yoğun koyarsan salıyo kazak bnm kazakta kotlarla karışmış doğal olark yumutaşıda çok olduğu için salmış napcam didim

meloş annen mı geldı yanına sende mı kalcekk
paşa nerde

kayganan gıttı demek gözun aydın mı dıyek ne dıyek

yok annem pazar günleri geliyor eşim işe gidiyor pazarları ama dün evdeydi bana iyi oldu.
Paşam paşa paşa kreşine gitti. Sabah babasından çok zor ayrılmış kıyameti koparmış.
Gözün aydın diyebilirisin canım.

evet gitti kayganam valla çok iyi oldu

meloş buarada sana bır sorum olack bebegınn kresıne carsftr vs almsmıydın sendn ıstedılermı?

evet çarşaf istiyorlar ben pazartesi verip cumartesi alıp yıkıyordum ama öğretmeni burda var kullanmıyoruz dedi. Bende vermiyorum artık. şimdi battaniye verdim.
Içine sinmesi için kendi çarşafının olması daha iyi.
Bu arada kreşiniz hayırlı olsun diyeceğim ama kaygana işi bozmuş.
Ya hep ya hiç. Düzene alışması lazım. öyle kafasına estiği zaman getir götrü yaparsa çocuk bocalar.
Zaten tek bildikleri laf kıyamıyorum.
Biz üvey anneyiz ve kıyabiliyoruz.

güneşim hoşgeldin ben cvp vereyim istiyolar çarşaf cnm:)
melodi hadi allah kavuştursun şekerim.
draines sen hiç çalışmadınmı hayatın boyunca?

sağol canım ama biz hiç kavuşmayalım!

kazaklara yumuşatıcıyı yoğun koyarsan salıyo kazak bnm kazakta kotlarla karışmış doğal olark yumutaşıda çok olduğu için salmış napcam didim

büyüyünce giyersin nasılsa şişicen cnm ilerleyen zamanalrda
kurudumu?kuruyunca bi bak bakalım.yada kurutmaya at nasılsa çeker:)

drearines kız ne biçim konuşuyon:)
para ortaktır her zaman.evet kadın idare etmelidir ama böle deme eşine
senin benim param yapmayın

cnm ve her hafta veriyolar yıkaman için onları sana:)

ben senin adıyamanda olduğunu yazıyom mu cnm

bişey sordukk gören yokk

ben almıom geneldeharçlık veren benım koceme
maaşlar bende nasılsa

ben ıstemem pekcok nadır bı kaç tl ısterım
zaten benım param btmeden maaş alırım genelde parasız kalmam

YOK KIZ bnmde hıc param bıtmez sukurrr kosede hep saklı param olur ama kocam rahata alısyr nasılsa hatun hem bırkm yapıyor hemde eve kendıne yetryr dıyee bazn rahata salıyor bende buna ızın vermemek adınaaa bole yapıyorumm yoksa sukr yetıyor paramzzz :):)artk bundn sonraa daha dıkktlı olmammz lazm ssadece 550 tl krese gıtcek anaummm ben o paraya ne altınlr alırdm altn hesabmda buarada kızlr altın dusmusss cok uzldum yA BOCUK SEN BILRSN DUSUS VARMI HALAAA

HEHEHE EVETT CNM HAKLISN BOŞVER SEN AT PARANI BIR KOSEYEEEE BEN ÖLE YAPIYORMM 500 ATTYSM KOSEYE 300 ATTM DIYORM KOCEME ILERDE SUPRIZ OLUYOR HİHİH:)):

YA BNM BU KONUDA HIC BIR BILGM YOK BASIMA GELMEDI

oda aranız karışmam ben
ama erkekte para durmamalı ya saçma şeyler alır yada aılesıne verır
ama ben demıom benım param bızım paramız dıyom
kenara sımdılık ben para atıyom eşimkredı öduo bende faturalar kira falan kalanı kasaya

brck napim le dokunmasın benim parama sevmiom

ay kenara bırıkm yap öleyse

para sızın paranız ben karışmam
cnm altın düşüsü devam ama ılerde yatırım yapacağın tek şeyın gene altın olduğunu söyledıelr
yanı uzun yatırımlar ıcın üzülme
bence kısa zaman sonra artmaya devam etcek

ama keşke düşse ya şöle 50 tl olsa çeyrek bı bılezık sordum 2200 falandı 1900 düşmüş cok sevındım valla

he bıde eşin bılmesın kenardakı paranı umudu olur yanı

Son düzenleme:
Güneşim bende atarım kenara ama sonuçta evliliğim için atıyorum tek başımıza zaten yemem
ama eşime benim param senin param demem.
dreines bence sende deme eşin sana benim param dese parasını vermese hoşuna gidermi?ilerde onuda diyecek böyle yaptığın sürece söylemedi deme.tabiki bir evi bayan yönlendirmelidir ama herşeyin bir söylenme üslubu var cnm.aranızdaki saygıyı yitirmeyin.evliliğini yıpratırsın

Son düzenleme:
Kızlar valla bu sefer gittiler diye ne ağladım ne üzüldüm.
Beni soğuttular bu sefer gerçekten.
Dün gittiler evde rahatlıkla iş yapabildim.
2 haftadır ne evi silebildim ne süpürge yapabildim.
Akşam gider gitmez oğlumu verip oturdular.
Tabi oturacaklar ama kaçgün halılar süprülecek her yer tzo içinde diyorum duyan yok. Ay öldük bittik diyorlar.
Oğlanın uyuma düzenide değişti saat 9-9,30 dan önce yatmıyor.
Ben o saatten sonra yemek mi yapayım evle mi ilgileneyim?
Kontes hanımda yediği çikolata büsküvi kağıtlarını odun torbamın üzerine koymuş salonda tabi hepsi yere düşmüş. Yani pasaklılığın bu kadarı diyorum.
Birde çocuk bakmayı bilmiyorlar.
Mesela oğlum cumartesi yaptığım yemeği yiyememiş, tavuklu yemek yapmıştım. Yemedi diye bırakmış kayganam. Akşam bana söylüyor yemedi diye blendırdan geçirseydiniz dedim ben bilemem sormadan vermek istemedim diyor.
E herşeyi bana sormak için akşamı beklerse işim var.
Ben daha iyi olur diye düşündüm ama hayır benim düzenimde olması daha iyi.
çünkü onlar benim düzenime uymak istemiyorlar.
şu an çok rahatım.
Bu ay gelecek elektrik faturasını düşünüyorum.

Benim maaş kartım eşimde çeker bana verir. 1 gün bende kalır ertesi gün alır kirayı öder. Kalanı kredi parası üstünü o tamamlar.
Kendi kazandığıyla diğer harcamaları karşılar.
Bana da harçlık verir elinden geldiğince.
Ama erkeklerin hep aklı lüzümsuz harcamalarda.
Bende onun harcamalarına kızarım.
şimdi çocuğumuz olduğu için can damarından vuruyorum.
Gereksiz birşey alacağı zaman o paraya oğlumuza şunu alırız bunu alırız diyorum vazgeçiyor.

keşke gelseler demezsın öleyse bıdaha
kreş parasına razı geldınyanı
kımse kımseye muhtaçolmasın tabısı kendı evın gıbı kendı düzenın gıbı olmaz zaten
hayırlısı olsun

elektrık faturasını kreşe say
ben sana kaç kez sordum tam aylık mı vercen bu ay parayı dyesöylesene
yanı kaygananlar varken yollamadın yaa
onu öduycen mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…