hee bende ıstemıyordum hata yapmsım adam alıstıı sımdııı kuralı bozmaya calısıyorum her sabah ne koprdım karrr:):) sımıt parası tost parası yol parasııı:):)
hehe admlrı hazıra alıstırmama lazımm:)):
evvtt evttannem hemen partı verekk
casperm ev kadını olaydık şimdi uyuyo olurduk kızz
böcük daha maaş almadım ya bilemiorm maaş alınca belki ısınırım çalışma hayatına
kelebekim ben evdeyken de kaynanamı görmüyorum ki çok sıkama çalışırken daha ii oluyo doğru sölüyosun
mutlukız hoşbulduk cnm çok merci :)
meloş kaynanacıın gitmiş iyimi kötümü çözemedim
bütün bebiş ve anneleri iyidir inş :)
önümüzdeki iki cts misafirim var ne yapacağım bilemiyorummm
meloş annen mı geldı yanına sende mı kalcekk
paşa nerde
kayganan gıttı demek gözun aydın mı dıyek ne dıyek
evet gitti kayganam valla çok iyi olducasperm ev kadını olaydık şimdi uyuyo olurduk kızz :d
böcük daha maaş almadım ya bilemiorm maaş alınca belki ısınırım çalışma hayatına :d
kelebekim ben evdeyken de kaynanamı görmüyorum ki çok sık :d ama çalışırken daha ii oluyo doğru sölüyosun
mutlukız hoşbulduk cnm çok merci :)
meloş kaynanacıın gitmiş iyimi kötümü çözemedim :d
bütün bebiş ve anneleri iyidir inş :)
önümüzdeki iki cts misafirim var ne yapacağım bilemiyorummm
meloş buarada sana bır sorum olack bebegınn kresıne carsftr vs almsmıydın sendn ıstedılermı?
güneşim hoşgeldin ben cvp vereyim istiyolar çarşaf cnm:)
melodi hadi allah kavuştursun şekerim.
draines sen hiç çalışmadınmı hayatın boyunca?
Kızlar ben kotlarla bi tanede kazğı karıştırmış ve yumoşdan kolları falan salmış ne yapmam lazım
kazaklara yumuşatıcıyı yoğun koyarsan salıyo kazak bnm kazakta kotlarla karışmış doğal olark yumutaşıda çok olduğu için salmış napcam didim
cnm ve her hafta veriyolar yıkaman için onları sana:)
ben senin adıyamanda olduğunu yazıyom mu cnm
bişey sordukk gören yokk
ben almıom geneldeharçlık veren benım koceme
maaşlar bende nasılsa
ben ıstemem pekcok nadır bı kaç tl ısterım
zaten benım param btmeden maaş alırım genelde parasız kalmam
aynen canım ben zaten eşimle işe girmeden önce konuştum maaşımı asla elletmem karı parası yemek ssana yakışmaz dedim
eksik olsn snn paran dedi
evin her türlü masrafı sana bana yine aynı haftalığı vercen dedim
yani sen kendn çalışıp kendin yicen dedi eveet dedim iyi öyle olsun bakalım dedi
ama tabiki böcüğün yöntemde çok iyi erkeğe muhtaç olmamak snn parana ihtiyacım yok demek çok ii bişe ama ben kocamın elinden almasam paraları direk ailesine yedircek ne gerek var
kazaklara yumuşatıcıyı yoğun koyarsan salıyo kazak bnm kazakta kotlarla karışmış doğal olark yumutaşıda çok olduğu için salmış napcam didim
büyüyünce giyersin nasılsa şişicen cnm ilerleyen zamanalrda
kurudumu?kuruyunca bi bak bakalım.yada kurutmaya at nasılsa çeker:)
aynen canım ben zaten eşimle işe girmeden önce konuştum maaşımı asla elletmem karı parası yemek ssana yakışmaz dedim
eksik olsn snn paran dedi
evin her türlü masrafı sana bana yine aynı haftalığı vercen dedim
yani sen kendn çalışıp kendin yicen dedi eveet dedim iyi öyle olsun bakalım dedi
ama tabiki böcüğün yöntemde çok iyi erkeğe muhtaç olmamak snn parana ihtiyacım yok demek çok ii bişe ama ben kocamın elinden almasam paraları direk ailesine yedircek ne gerek var
brck napim le dokunmasın benim parama sevmiom
Eş'siz güzellikte bir şey yok benim için..Her şey 'Eş'imle güzel!:)
YOK KIZ bnmde hıc param bıtmez sukurrr kosede hep saklı param olur ama kocam rahata alısyr nasılsa hatun hem bırkm yapıyor hemde eve kendıne yetryr dıyee bazn rahata salıyor bende buna ızın vermemek adınaaa bole yapıyorumm yoksa sukr yetıyor paramzzz :):)artk bundn sonraa daha dıkktlı olmammz lazm ssadece 550 tl krese gıtcek anaummm ben o paraya ne altınlr alırdm altn hesabmda buarada kızlr altın dusmusss cok uzldum yA BOCUK SEN BILRSNDUSUS VARMI HALAA
Kızlar valla bu sefer gittiler diye ne ağladım ne üzüldüm.
Beni soğuttular bu sefer gerçekten.
Dün gittiler evde rahatlıkla iş yapabildim.
2 haftadır ne evi silebildim ne süpürge yapabildim.
Akşam gider gitmez oğlumu verip oturdular.
Tabi oturacaklar ama kaçgün halılar süprülecek her yer tzo içinde diyorum duyan yok. Ay öldük bittik diyorlar.
Oğlanın uyuma düzenide değişti saat 9-9,30 dan önce yatmıyor.
Ben o saatten sonra yemek mi yapayım evle mi ilgileneyim?
Kontes hanımda yediği çikolata büsküvi kağıtlarını odun torbamın üzerine koymuş salonda tabi hepsi yere düşmüş. Yani pasaklılığın bu kadarı diyorum.
Birde çocuk bakmayı bilmiyorlar.
Mesela oğlum cumartesi yaptığım yemeği yiyememiş, tavuklu yemek yapmıştım. Yemedi diye bırakmış kayganam. Akşam bana söylüyor yemedi diye blendırdan geçirseydiniz dedim ben bilemem sormadan vermek istemedim diyor.
E herşeyi bana sormak için akşamı beklerse işim var.
Ben daha iyi olur diye düşündüm ama hayır benim düzenimde olması daha iyi.
çünkü onlar benim düzenime uymak istemiyorlar.
şu an çok rahatım.
Bu ay gelecek elektrik faturasını düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?