Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

brck ben ilim belli olmasın diye kestane şeftali diyon sen direk yazmışın hacım yaaa

2 hafta aradan sonra kocem işe başlıycak aslında çarş.başlıyordu ama müdürü aradı
ohh be dedım yeter yattığınn
hemde gececı
bende rahat rahat takılcemm kuaföre falan gıdemm

bende dün evimi temizledim çok mutluyum. halılarımı fırçaladım süpürdüm sildim.
akşama doğru market alışverişine çıktım tek başına.
tabi elimdekler ağır olunca eşimi aradım markete geldi.
dün annem bizdeydi allahtan.
çamaşırlarım kurumadı maalesef. dün balkona astım yağmurda yağınca nemli kalmış.
sabah toplayıp koltukların üzerine serdim nemli olanları.
akşama kuruyanları ütülerim.

böcük sepetini güle güle kullan.
kayganam gitti.

feriha yağmurlu havalarda benimde uykum gelir ama bugün enerjikim niyeyse.

balcım hoşbuldum, beşiğinizi güle güle kullan.

mutlu hoşgeldin günaydın.

günaydın kızlar nasılsınız umarırm herkesler iyidir . hepinize guzel bir hafta dılıyorumm:):)

ben oglumu bugn krese bıraktım ılk gun dolayısıyla zor oldu

işin komık kısmı k.v cgrdm evıne yaknya gun ıcnde kontrol etsn dıyee

ay sabah cocuk pacama yapısıyor elımı bırakmıyor k.v cocugu kapıyor bendn cocuk yıne bana yapısyr. oo bırk bırk sen gıt hadı dıye cocugumunn bana gelmesını engellemeye calısyr ogretmnde bıze bakıyor cok komıktı .

neyse ben bırz koklaştm oglumu bıraktyım .kv

bekledı

yemek ıcın cocugu uyandrdılr benm oglum normlde 10-11 e kadr uyuyor:):)

neyseeebırdn uyandıgı ıcn aglşmsta olblr cok aglmş orda yemk odasnda k.v kamrdn bakms dayanamamıss gıtms yanına.neysee bırz oyalms .sonra alısms gıbı olms ama tuttrm sben vazgctm cocugumu bırakamam dıye

bende sınrlendım oyuncakmıyım ben deıdm onba ılk gundn alısmz tabı bırz aglıckcocuk uykudnda uyandı ondn huyszlndı bırz

budefa da dıyorkı ozmn eve gotrlm sabah uyusn uyannca ben getıreym ii de be kadınn. ozmnda duzn oturmz bende kızdım öle olmaz ya hep ya hiç dedım. ozmnda duzenı oturmazz. cocuk orda burda dedım ztn krese

uyannca gotrcn onlrda uyku saatıne gırckk bırak orann duzenıne alıssın baktık cok zorlandı tamammen al ıstyrsan dedım hey allaaammmya sabah sabah tepemı attrdılrrr.

neyse haftasonuda ızmırnn taa bır ucuna ev bakmaya gıttıkk guzl evlr var ama cok uzak işyerime vazgctk geldıkk ..

buarada sabah sabah kafanızı sısrdım hehe paylaşmak ıstedımm. buarada bbursadakı hatunlr sızlere gecms olsun.

bal zeynep ela ısmını bende cok begendım tek basına elaa guzl dııl ama zeynepp o isme cok guzl bir hava katıyorr nacizane:)

meloş annen mı geldı yanına sende mı kalcekk
paşa nerde

kayganan gıttı demek gözun aydın mı dıyek ne dıyek

casperm ev kadını olaydık şimdi uyuyo olurduk kızz
böcük daha maaş almadım ya bilemiorm maaş alınca belki ısınırım çalışma hayatına
kelebekim ben evdeyken de kaynanamı görmüyorum ki çok sık ama çalışırken daha ii oluyo doğru sölüyosun
mutlukız hoşbulduk cnm çok merci :)
meloş kaynanacıın gitmiş iyimi kötümü çözemedim
bütün bebiş ve anneleri iyidir inş :)
önümüzdeki iki cts misafirim var ne yapacağım bilemiyorummm

meloş buarada sana bır sorum olack bebegınn kresıne carsftr vs almsmıydın sendn ıstedılermı?

Güneşim hoşgeldin ben cvp vereyim istiyolar çarşaf cnm:)
melodi hadi allah kavuştursun şekerim.
draines sen hiç çalışmadınmı hayatın boyunca?

alınca ısınırsın eşinden para bıle ıstemezsın
ınan bana

3 Yıl çalıştm brck sonra evlendim 1buçuk yıl çalışmadım yeni başladım 3.haftaya girdik işte o kdr aradan snra hiç çalışmamış gibi oluyo insan

meloş annen mı geldı yanına sende mı kalcekk
paşa nerde

kayganan gıttı demek gözun aydın mı dıyek ne dıyek

Güneşim hoşgeldin ben cvp vereyim istiyolar çarşaf cnm:)
melodi hadi allah kavuştursun şekerim.
draines sen hiç çalışmadınmı hayatın boyunca?

saol cnmmm senınn cevbnda olur genelı merk ettım hyr okdr para öduyorz bunlrın yatak sayılrnca carsafları yokmu bana sacma geldıı biraz hanı alırz sorn dıılde hersyı bız alıyorz ozmn okdr para nıyee hehehe neysee cımrlk yapmımmm susyam baree

3 Yıl çalıştm brck sonra evlendim 1buçuk yıl çalışmadım yeni başladım 3.haftaya girdik işte o kdr aradan snra hiç çalışmamış gibi oluyo insan

kıs bide amcanın yanındasın cumartesinde yoktur rahattırsında ne istiyosun daha.uzakmı işyerin evine

alınca ısınırsın eşinden para bıle ıstemezsın
ınan bana

hee bende ıstemıyordum hata yapmsım adam alıstıı sımdııı kuralı bozmaya calısıyorum her sabah ne koprdım karrr:):) sımıt parası tost parası yol parasııı:):)

hehe admlrı hazıra alıstırmama lazımm:)):

cnm ve her hafta veriyolar yıkaman için onları sana:)

uzak değil ters istikamette ama zaten evden alıp eve bırakıolar brck ben uykuya çok düşkünüm uykusuz kaldımmı aklıma gelen ilk şey işten çıkmak yok cnm cts günlerim var ama ben bi cts geliosam öbr cts gelmiorm yazın hiç gelmicem ctsleri zaten sıcak içeçek üretimi yaptıkları için kışın çok yoğnlk oluo o yüzden gelmek zorunda kalıorm cts gnleri

ben yinede alırım kocişten eş.ek gibi vermek zorunda

ben almıom geneldeharçlık veren benım koceme
maaşlar bende nasılsa

ben ıstemem pekcok nadır bı kaç tl ısterım
zaten benım param btmeden maaş alırım genelde parasız kalmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…