Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ben bile duygulandım yani sizin yüzünüzden çocuk yapmaya karar vericem bu gidişle

Dün kahvaltıya gittik sabah ordanda eşim ikeaya götürdü beni
beyaz bebek oadı vardı

karyolası , yatağı , alt açması , sallanan emzirme sandalyesi , rafı , gardalobı hepsi 995 tl çokda hoşumuza gitti gerçi erken ama öle bişey alırız diyoruz

balım o kadar dört dörtlük görünüyor ki herşey bian bebeğime üzüldüm bi odası bile olmucak die
sadece odamıza beşik koyabilcez..

canım hayırlısıyla sağlıkla gelsin de bebeğin diğerleri kolay hepsi olur... Allaha şükürler olsun sana değer veren kıymetini bilen seni bebeğini seven bi eşin var

balım o kadar dört dörtlük görünüyor ki herşey bian bebeğime üzüldüm bi odası bile olmucak die
sadece odamıza beşik koyabilcez..
sağol cnmm..üzülme yaa sağlıklı olmaları yeter..oda moda hepsi geçici şeyler cnm..

ne eksik bal allasen oda da yer yok zaten daha ne alıcan maşallah her şeyiniz hazır

sağol cnmm ne bilimmm :)

sağol böcük işllh cnmm

cnm kelebeğim..aynen ya zaman hemen geçiyo demi..Rabbim banada sizin yawrularınıza aldıklarınızı görmek nasip eder işllh..aminn cnm işllh hepimiz bi avazda kurtuluruz..
kapı süsümüzü asmadım hemen kirlenmesin diye cnm :)

canım hayırlısıyla sağlıkla gelsin de bebeğin diğerleri kolay hepsi olur... Allaha şükürler olsun sana değer veren kıymetini bilen seni bebeğini seven bi eşin var

ferihacım kesinlikle haklısın canm da ne bilim birden öyle düşündüm..
evim müsait olsa şimdi yaparım odasını da işte 2+1 olunca yer yok bebeğime ayrı oda yapmaya..

sanırsam bebek kıpırdıyoo..
ayy bi tuhaf oldum bee

haklısın canmm Rabbim sağlıkla doğmalarını nasip etsinnn

bal maşşalah herşey çok güzel olmuş.
sağlıkla kullanın inşallah, valla bir eksik görmedim ben.

alya hoşgeldin

casper kesin cinsiyeti ne zaman öğreneceksin?

ball annecik valla herşey çok güzel olmuş
Rabbim sağlıcakla gelmesini nasip etsin ben çok beğendim ..

bal maşşalah herşey çok güzel olmuş.
sağlıkla kullanın inşallah, valla bir eksik görmedim ben.

alya hoşgeldin

casper kesin cinsiyeti ne zaman öğreneceksin?

ball annecik valla herşey çok güzel olmuş
Rabbim sağlıcakla gelmesini nasip etsin ben çok beğendim ..

sağolun teyzeleri...amin işllhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…