- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
valla herkesin ev durumu eşiyle ilişkisi başka benim eşim ailesine çok düşkün aileside saolsun eşimin onlara bakmasından yana daha doğrusu eşime baskı yapıyolar öyle bi aşılamışlarki eşim onlara bişey almaya kendini mecbur ediyo bende alıyorum elindeki parayı bu sayede yapamıyo hiç bişe kendi maaşımıda veriyim ki ailesinemi yedirsin hiç işim olmaz
Merhaba arkadaşlar konu ilgimi şekti katılmak istedim...
bende çalışıyorum okuyorum ve eşim var......
maaşım olduğu gibi arabaya gidiyor...arabamızı sattık yenisini almak için güne girdik maaşın çoğu güne gidiyor...hayırlısyla araba benim üstüme olur inşallah..:)
kayınvalidemle yaşıyorum sadece kayınvalidem ben eşim 3 kişiyiz....kayınvalidemin emekli maaşı var....eşimde benden yüksek alıyor....
yaaaa elimde hiç para kalmıyor hayırılısyla baharı bekliyorum....
hayır demem canım.
kreş parasına razı gelmek değil biz kalın gitmeyin diye günlerce çene yaptık.
bir sürü bahane uydurdular. akşama kadar yürümek istiyor durmuyor diye
çok yoruluyorlarmış, kızının diş randevusu varmış kendi başına gidip gelemezmiş miş miş......
dün sbahtan uyuyana kadar benimleydi, oyun oydadık yürüdük.
dedikleri gibi abartılacak bir durum yok.
ama akşam eve gittiğimde gördüğüm sahnenin tiyatro olduğunu anladım.
ben kreş parası vermeyelim kar edelim dedim ama daha çok zarar ettik.
sabahtan akşama kadar hazır soba varken yaktırmadılar.
fanı kullandılar. çok elektirk yakıyor demiştik.
tam para vermeyeceğim konuştum yarısını vericem.
kv aradı sımdıde dıyorkı bırz mızldanms aradılr gıttım aldm dıyor 1 de alıcaktı hadı neyse okdr olur ama bana dıyorkıı sabahlrı sen bana bırk kahvaltısını yaptrym ben gotrym orayaa deıdm olmaz sınrlendım yanı bır ıse kalkıstk nasılsa duzn orda ole alıssn ben ıstemyrm dedım tekrr sen gaddarsn dıyor gaddrlıkdan deıl ama bu cocuk enı sonu alısck bole acımyla ona ıyı yapmıyorsn sen krestekıelrde dıck nasılsa parayı oduyrlr babannede nasılsa acıyr gelıp alıyor ohh bızede belştn para onlr o cocuga o yemegı zorlada olsa yedrcklr ama 1 saat erkn 1 saat gec dedım ay tepm attı yıne valla anlyşlı olaym dıye susyrm her halta ama bukdrINADA PES YA BNDE HATA YAKNDSN SAHP CIKRSN DEDIM ONN EVNN ORDAKI KRES EVERDM VER ISYERNN YAKNNDA ODA AKSMDN AKSAMA COUGU GORSN EY ALLAM YAAA SABIRR
evet çalışıyorum aslında Ankara rahat bir şehir ama sıkılmamın nedeni eşim. Onu pazarları evden dışarı çıkaramıyorum. Gezilecek bi yer yok diyor. Tek başımada çıkmak istemiyorum. Arkadaşım falan da yok. Eşimle birlikte çalışıyorum. Kızılayda bizim şirket. Dikmen vadisinde arasıra yürüyoruz ama aylar varki pazar günleri çıkıp gezmiş değiliz.
ah güneşim yaa valla gaddarlıkla ne alakası varmış sanki senin bebeğin değil mecbur alışacak canm en fazla 2 hafta sıkıntı olurdu..kv aradı sımdıde dıyorkı bırz mızldanms aradılr gıttım aldm dıyor 1 de alıcaktı hadı neyse okdr olur ama bana dıyorkıı sabahlrı sen bana bırk kahvaltısını yaptrym ben gotrym orayaa deıdm olmaz sınrlendım yanı bır ıse kalkıstk nasılsa duzn orda ole alıssn ben ıstemyrm dedım tekrr sen gaddarsn dıyor gaddrlıkdan deıl ama bu cocuk enı sonu alısck bole acımyla ona ıyı yapmıyorsn sen krestekıelrde dıck nasılsa parayı oduyrlr babannede nasılsa acıyr gelıp alıyor ohh bızede belştn para onlr o cocuga o yemegı zorlada olsa yedrcklr ama 1 saat erkn 1 saat gec dedım ay tepm attı yıne valla anlyşlı olaym dıye susyrm her halta ama bukdrINADA PES YA BNDE HATA YAKNDSN SAHP CIKRSN DEDIM ONN EVNN ORDAKI KRES EVERDM VER ISYERNN YAKNNDA ODA AKSMDN AKSAMA COUGU GORSN EY ALLAM YAAA SABIRR
gunydın cnm ankara guzl bırsehrdırrr aslnda ben ordn gelmeyımm alısrsnn cevre edınrsnn calısyrmsunnn peki birz ortmn olsn gör bak.):)
nolcek bu halınız sızın laa
kv yüz verırse alışırsa beben zaten gtmez kı
gunydın cnm ankara guzl bırsehrdırrr aslnda ben ordn gelmeyımm alısrsnn cevre edınrsnn calısyrmsunnn peki birz ortmn olsn gör bak.):)
bugün rahatım ama kimseler yokk
balll, lamee, brck, alyaaa nerdesin hatun, nevgüllll
aay valla böcumm alllah benm yardımcım olsunnnn yaa puff
evet çalışıyorum aslında Ankara rahat bir şehir ama sıkılmamın nedeni eşim. Onu pazarları evden dışarı çıkaramıyorum. Gezilecek bi yer yok diyor. Tek başımada çıkmak istemiyorum. Arkadaşım falan da yok. Eşimle birlikte çalışıyorum. Kızılayda bizim şirket. Dikmen vadisinde arasıra yürüyoruz ama aylar varki pazar günleri çıkıp gezmiş değiliz.
ben varım
balımm
zeynep ela çok güzel bi isim bence canmm hiç aklını karıştırma kuzumm..
soyadınızla uyumlu mu bilmiyorum ama en kötü ihtimal 25 sene kullanacak
hımmm bizimkininde eli kulağında gelir birazdann ....
canım o kadar takılma bence odayı 10 yaşından sonra genç odası alırsınız
isim bnm çok hoşuma gidiyo zeyneppp elaa kibar benceee
bende alya dua istiyom ama herkes alevi ismi diyo delimi ne bu millet
görümcem sahra , sare koycakmış :)
neyse aklın karışmasın balcım.ela yı goyver gitsin:)
Alya hatun nerelerde yaaa
Kızlar (KELEBEK-FERİHA) haftasonu lodos varmış çok geçmiş olsun bi zarar yok dimi?
Cumartesi burdada vardı bi ara uçucaktım:)
aaaasende zeynep ı bızden çalıonnn
ela olanın ablasının adı zeynep
günaydın kızlar nasılsınız umarırm herkesler iyidir . hepinize guzel bir hafta dılıyorumm:):)
bal zeynep ela ısmını bende cok begendım tek basına elaa guzl dııl ama zeynepp o isme cok guzl bir hava katıyorr nacizane:)
böcük biz izledik o filmi kocişle trenle ilgili bir film :) çok olmasada beyendik yinedebiz felaket film izliyoruz ya dün bitane izledik zamana karşımıydı neydi adı çok saçmaydı ama ilginçti kollarında kaç gün kaç saatleri kaldı yazıyo 13 hane var kollarında o sıfırlandımı ölüyolar yaşamak için mesela kumar oynuyolar ortaya koydukları şey 50 yıl 60 yıl kazanan 50-60 yıl daha yaşama şansı alıyo bide zaman koruyucular var hırsızlık yapanları zaman çalanları bulup makineyle geri alıyolar bide ceza olsun diye 2 saat yaşama hakkı bırakıyolar çok değişikti dedim şükürler olsun rabbime öleceğimiz zamanı bilmiyoruz
ah güneşim yaa valla gaddarlıkla ne alakası varmış sanki senin bebeğin değil mecbur alışacak canm en fazla 2 hafta sıkıntı olurdu..
sen iş yerinin yakınına bi krese bak canm Allah korusun bişicik olursa hemencik sende gidersinn kalsın kaynanan ... gibi töbe töbee
teşekkürler kızlar...
neçok yazmışsınız nan 2 dakka yok olduk...
oda hazır bakınız...
baya değişik bi filmmiş canm :)
dün 12 de bi film başladı kocem izleyelim dedi cık dedim ben uyudum eşim ne kadar izledi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?