Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

en güzelını yapıyorsun cnm eşinin davranışına göre tabısı
h geldın aramıza

sen dedıkçe ben merak etmeyebaşladım faturayı hee

nolcek bu halınız sızın laa
kv yüz verırse alışırsa beben zaten gtmez kı

gunydın cnm ankara guzl bırsehrdırrr aslnda ben ordn gelmeyımm alısrsnn cevre edınrsnn calısyrmsunnn peki birz ortmn olsn gör bak.):)[/QUOTE]

evet çalışıyorum aslında Ankara rahat bir şehir ama sıkılmamın nedeni eşim. Onu pazarları evden dışarı çıkaramıyorum. Gezilecek bi yer yok diyor. Tek başımada çıkmak istemiyorum. Arkadaşım falan da yok. Eşimle birlikte çalışıyorum. Kızılayda bizim şirket. Dikmen vadisinde arasıra yürüyoruz ama aylar varki pazar günleri çıkıp gezmiş değiliz.

bızımle sohbete katılırsan en azından bız olduğumuz sürece sıkılmazsın cnm

ah güneşim yaa valla gaddarlıkla ne alakası varmış sanki senin bebeğin değil mecbur alışacak canm en fazla 2 hafta sıkıntı olurdu..
sen iş yerinin yakınına bi krese bak canm Allah korusun bişicik olursa hemencik sende gidersinn kalsın kaynanan ... gibi töbe töbee
gunydın cnm ankara guzl bırsehrdırrr aslnda ben ordn gelmeyımm alısrsnn cevre edınrsnn calısyrmsunnn peki birz ortmn olsn gör bak.):)

evet çalışıyorum aslında Ankara rahat bir şehir ama sıkılmamın nedeni eşim. Onu pazarları evden dışarı çıkaramıyorum. Gezilecek bi yer yok diyor. Tek başımada çıkmak istemiyorum. Arkadaşım falan da yok. Eşimle birlikte çalışıyorum. Kızılayda bizim şirket. Dikmen vadisinde arasıra yürüyoruz ama aylar varki pazar günleri çıkıp gezmiş değiliz.[/QUOTE]

canm hoşgeldin bende ankaradayım seviom valla..
gezmek istersen gezecek yer tabiki de varr..

nolcek bu halınız sızın laa
kv yüz verırse alışırsa beben zaten gtmez kı

aay valla böcumm alllah benm yardımcım olsunnnn yaa puff

gunydın cnm ankara guzl bırsehrdırrr aslnda ben ordn gelmeyımm alısrsnn cevre edınrsnn calısyrmsunnn peki birz ortmn olsn gör bak.):)

evet çalışıyorum aslında Ankara rahat bir şehir ama sıkılmamın nedeni eşim. Onu pazarları evden dışarı çıkaramıyorum. Gezilecek bi yer yok diyor. Tek başımada çıkmak istemiyorum. Arkadaşım falan da yok. Eşimle birlikte çalışıyorum. Kızılayda bizim şirket. Dikmen vadisinde arasıra yürüyoruz ama aylar varki pazar günleri çıkıp gezmiş değiliz.[/QUOTE]

cnm dıkmen vadısı guzl bır yerrr ıste pazrları sabah cıkr onu yuruyuseee o bıle yetrr gezılck yer yok nedmk bız kısın bı gıdyrduk bogana yada baska bıryere sucuk mangal falan yapıyorduk azck arkds cevresı edın gor bak keyfını cıkarırsınzzz.. daha birsuru gezlck yerlerr var yaa yanı gezmk ısteyeneeee:):)

casper cnm ahh ya sımdı ordn al baskayer dene oda zor olckk off kocam sınrlenck bılmem nee bırsuru tantanaaa bu kadn ya tamamen cocgu alıp bakck yada krese bırkckk ben rkeslede gorscmm bakalmmm .mumkn oldgncaaa cocugu gondermemeya bakın dıcmmm off offf napim elim kolum baglndı hıc sevmyrm bır ıse baslypda gerısını getırememeyıı gaddrms gecn sene arkds verdı 1 gun durdu dayanamadı aldı cocuguuu ona cok kızmstm nedn böle yaptn dıyeeee bendemı onn gıbı olayım

cnm dıkmen vadısı guzl bır yerrr ıste pazrları sabah cıkr onu yuruyuseee o bıle yetrr gezılck yer yok nedmk bız kısın bı gıdyrduk bogana yada baska bıryere sucuk mangal falan yapıyorduk azck arkds cevresı edın gor bak keyfını cıkarırsınzzz.. daha birsuru gezlck yerlerr var yaa yanı gezmk ısteyeneeee:):)

casper cnm ahh ya sımdı ordn al baskayer dene oda zor olckk off kocam sınrlenck bılmem nee bırsuru tantanaaa bu kadn ya tamamen cocgu alıp bakck yada krese bırkckk ben rkeslede gorscmm bakalmmm .mumkn oldgncaaa cocugu gondermemeya bakın dıcmmm off offf napim elim kolum baglndı hıc sevmyrm bır ıse baslypda gerısını getırememeyıı gaddrms gecn sene arkds verdı 1 gun durdu dayanamadı aldı cocuguuu ona cok kızmstm nedn böle yaptn dıyeeee bendemı onn gıbı olayım[/QUOTE]
canm o zaman kayınvalidene dicen alma çocuğu die
anlıcak anlamazsa anlayacağı şekilde konuşacaksın..
iyilik yaptığını zannediyor kendincee..

sen kadrolu böceemsin benm :))

böcük biz izledik o filmi kocişle trenle ilgili bir film :) çok olmasada beyendik yinede biz felaket film izliyoruz ya dün bitane izledik zamana karşımıydı neydi adı çok saçmaydı ama ilginçti kollarında kaç gün kaç saatleri kaldı yazıyo 13 hane var kollarında o sıfırlandımı ölüyolar yaşamak için mesela kumar oynuyolar ortaya koydukları şey 50 yıl 60 yıl kazanan 50-60 yıl daha yaşama şansı alıyo bide zaman koruyucular var hırsızlık yapanları zaman çalanları bulup makineyle geri alıyolar bide ceza olsun diye 2 saat yaşama hakkı bırakıyolar çok değişikti dedim şükürler olsun rabbime öleceğimiz zamanı bilmiyoruz

balımm
zeynep ela çok güzel bi isim bence canmm hiç aklını karıştırma kuzumm..
soyadınızla uyumlu mu bilmiyorum ama en kötü ihtimal 25 sene kullanacak

aaaasende zeynep ı bızden çalıonnn
ela olanın ablasının adı zeynep

teşekkürler kızlar...
neçok yazmışsınız nan 2 dakka yok olduk...
oda hazır bakınız...

baya değişik bi filmmiş canm :)
dün 12 de bi film başladı kocem izleyelim dedi cık dedim ben uyudum eşim ne kadar izledi bilmiyorum

kızlar size söz fotoğrafımı eklicem de nerden yüklüyoduk resimleri neydi o sitenin adresi söylermisins

canm hoşgeldin bende ankaradayım seviom valla..
gezmek istersen gezecek yer tabiki de varr..[/QUOTE]

Teşekkür ederim kızlar. zaten bu forum da olmasa hayat çekilmessss :))

teşekkürler kızlar...
neçok yazmışsınız nan 2 dakka yok olduk...
oda hazır bakınız...

bal köpüğünün odasına bayıldıımm ne kadar güzel görünüyor canm yaa..
Allah ım nazarlardan saklasınn..
sağlıcakla büyümesini nasip etsin inşallahh..
beşiği dolabı halısı perdesi duvar rengi hepsi çok güzel görünüyo canmm
hele cicileriniz hariiikaaa ayy pek sevdimm

baya değişik bi filmmiş canm :)
dün 12 de bi film başladı kocem izleyelim dedi cık dedim ben uyudum eşim ne kadar izledi bilmiyorum

bizde eşimle izledik o filmi . fragmanını bi kaç ay önce face de görmüştüm. güzel ilginç falan diye düşünüyodum çok sıkıcı ve saçma çıktı. Şimdi yabancı bir dizi takip ediyoruz internetten "Terra Nova" ilginç bi dizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…