sen dedıkçe ben merak etmeyebaşladım faturayı hee
kim resim ekledi yaa.pc bozuldu benim ekranım ufacık ekran kartı yanmış böle idare edicem
salak pc ci geldi ctrl tuşumu kırdı gitti
bal ekledi canmm..
kuzum boşta klavye varsa sök ctrl tuşunuonu kullan
ben geldim afiyet olsun herkese
cnm dizüstü maalesefen çok kullandığım tuştu
bal köpüğünün odasına bayıldıımm ne kadar güzel görünüyor canm yaa..
Allah ım nazarlardan saklasınn..
sağlıcakla büyümesini nasip etsin inşallahh..
beşiği dolabı halısı perdesi duvar rengi hepsi çok güzel görünüyo canmm
hele cicileriniz hariiikaaa ayy pek sevdimm
bal herşeyiyle 4*4lük maşallah
ne kadar güzel heyecanlar Allah doya doya yaşatsın herkese hayırlısıyla yavrunu kucağına al inşallah bayıldım...
hoşgeldin canmm
afiyet olsunn kuzuna yarasınn
ÇOK SAĞOLUN KIZLAR yaaa Rabbim isteyen herkese nasip etsin..beğenmeniz beni mutlu etti..bana hala eksikler var gibi duruyo niyese..
ÇOK SAĞOLUN KIZLAR yaaa Rabbim isteyen herkese nasip etsin..beğenmeniz beni mutlu etti..bana hala eksikler var gibi duruyo niyese..
teşekkürler kızlar...
neçok yazmışsınız nan 2 dakka yok olduk...
oda hazır bakınız...
cnm dıkmen vadısı guzl bır yerrr ıste pazrları sabah cıkr onu yuruyuseee o bıle yetrr gezılck yer yok nedmk bız kısın bı gıdyrduk bogana yada baska bıryere sucuk mangal falan yapıyorduk azck arkds cevresı edın gor bak keyfını cıkarırsınzzz.. daha birsuru gezlck yerlerr var yaa yanı gezmk ısteyeneeee:):)
casper
sen kadrolu böceemsin benm :))
böcük biz izledik o filmi kocişle trenle ilgili bir film :) çok olmasada beyendik yinedebiz felaket film izliyoruz ya dün bitane izledik zamana karşımıydı neydi adı çok saçmaydı ama ilginçti kollarında kaç gün kaç saatleri kaldı yazıyo 13 hane var kollarında o sıfırlandımı ölüyolar yaşamak için mesela kumar oynuyolar ortaya koydukları şey 50 yıl 60 yıl kazanan 50-60 yıl daha yaşama şansı alıyo bide zaman koruyucular var hırsızlık yapanları zaman çalanları bulup makineyle geri alıyolar bide ceza olsun diye 2 saat yaşama hakkı bırakıyolar çok değişikti dedim şükürler olsun rabbime öleceğimiz zamanı bilmiyoruz
ayy harıka harıka harıkateşekkürler kızlar...
oda hazır bakınız...
hızlı resımden yükle cnmkızlar size söz fotoğrafımı eklicem de nerden yüklüyoduk resimleri neydi o sitenin adresi söylermisins
200 tlden aşağı gelmeyeceği kesin!
Slm kızlarrrrrrrrrrrrrr
ben geldim keyifler nasıl bakemmmmmm
teşekkürler kızlar...
oda hazır bakınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?