Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

adacım biber közlenmemiş olcak dimi tatlım

tatlışım 8 gibi anca gelirler
oooo o zamana kadar yetişir saol tatlım
ben şinci gidene kadar düşünür öle karar veririm offffff

Son düzenleme:
adacımm saol canmm..
denerimm severimm bu tarifii yazın domatesle kuru soğanla bol limonlu yapıodum bendee

ayy bide annem aşure malzemelerini haşlarken nohut fasülye buğday ayırmış minik minik koymuş poşetlere onları da attım buzluğa yoğurt çorbasına yemeğe falan pek rahat olcak..

giden hatunlar iyi akşamlarrr..

dün pazardan maydonoz aldım çok severim kendilerini
koca demeti tek tek ayıkladım.ne kadar sıkıcı bişi onu ayıklamakta yahu.güzelce yıkadım koydum tuppere.ben sabah kahvaltılarında falan bayılıyorum.sabah işe gelirken ekmek arası peynir maydonoz az pulbiber ve sıvı yağ akıttım ekmek arasına ımmm en güzel kahvaltı.

bende bayılırım maydonoz peynir pul biber üçlüsüne :)
ama hiç yemek yiyesim yok eve gidip uzanmak istiyomm başım çok ağrıyooo

ya ben bu viking yumuştıcıyı bulamadım hiç bi yerde kızlar...
dün sordum bi yere kalmadı dedi.bakalım ara ara giderim gene.

haydin ben de çıkayım
görüşürüzzzz
sadece lahana sarmam var yoğurtla onu yiyeyim bari :))))

közlenmişte olabilir canım hazır kavanozda satılıyor ya ,tazeside olabilir ama bence közlenmiş :)))))

sen aldınmı hiç balcım?açık yumuşatıcı vardı ama almadım 2 tl miş kilosu.oda hoş kokuyordu

selamlar arkadaişlarımmm
sizleri ihmal ettim farkındayım ama gün geçiveriyo hemen valla,
bal, tanem doğurdunuzmu kızz geçmişe bakmadan yazıyom,

bizim 2 gündür kakamızı yapamama sorunumuz vardı, az önce kucağımdayken sorun çözüldü ama incimeleğin üstü, benim eşofmanım heryerler kaka oldu :))
neyse yaptıkya , yapamamak çok büyük sorun valla.

sen aldınmı hiç balcım?açık yumuşatıcı vardı ama almadım 2 tl miş kilosu.oda hoş kokuyordu

wiking mi çok kullandım ben...açık soruyosan hayır ne kullandım ne gördüm cnm...
ama sıvı deterjan kullanıyosan bence hiç gerek yok yumuşatıcıya...

hoşgeldin cnm..geçmiş olsun dicem ama geçmiş zaten gözünüz aydın...
yok daha doğurmadım zamanı var cnm..senin inci melek kaç haftalık gelmişti???

hoşgeldin cnm..geçmiş olsun dicem ama geçmiş zaten gözünüz aydın...
yok daha doğurmadım zamanı var cnm..senin inci melek kaç haftalık gelmişti???
39+3de zorla getirdik :))

tansiyondan dolayı suni sancı ile doğumu başlatmaya çalıştık , 4 saat suni sancı serumu aldım ama sancı da açılmada olmadı, beklicez dedi doktor, bende yok bekleyemem kes al dedim, özetle böyle :)

yeri demek iyidi gelesi yoktu :))
ya madem sezeryan olcaktı keşke o sancıyı hiç vermeseydiler ama ne bilsinler inci meleğin hala gelmiyeceğini :))

yeri demek iyidi gelesi yoktu :))
ya madem sezeryan olcaktı keşke o sancıyı hiç vermeseydiler ama ne bilsinler inci meleğin hala gelmiyeceğini :))

yaa ben zaten sezaryen olcam diye gittim o gün ama doktor ille normal yapcas diye tutturdu, allahdan o serum bende çok sancı yapmadı, ama yan odadaki kadın bayahissediyodu sancıları, herkez aynı şekilde hissetmiyo yani sancıyı, sende normal bekliyosun dimi ?

doktor demek normal doğumdan yanaymış...
benimki daha net bişey yok..şimdiye kdr normaldi ama daha kuzum dönmedi..erkenmiş bekliyoruz canı nasıl isterse artık hayırlısı..

doktor demek normal doğumdan yanaymış...
benimki daha net bişey yok..şimdiye kdr normaldi ama daha kuzum dönmedi..erkenmiş bekliyoruz canı nasıl isterse artık hayırlısı..

aa dönmemişmi kuzuck, doktor daha erkenmi dedi dönmesi için, 7.ayda falan dönüyo genelde bebekler ama, hayırlısı bakalım, zaten sezaryen o kadarda kötü birşey değil korkma,

sana özelden msj attım gördünmü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…