Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

cnm olması gereken pozisyondaymış bebeiş..ama 7.ayda hiçkimseden duymadım ben döndüğünü..35-37 arası başlıyolar cnm senin aklında yanlış kalmış..
doğum olayıda pek kurcalamadığım için korku yok sadece heyecan var...
mesaja bakıyom hemen..

doğum pozisyonu demek bebişin oturur vaziyetten başaşağı duruma geçmesi demek, buda 7. ay civarında oluyor, senin bahsettiğin kanala girmesi o halde,
hayırlısıyla gelsin ha normal ha sezaryen, sağlıkla kucağına alırsın inşallah canımcım.

günaydınnnn:))

mutlukız, nasılsın canım?

pınarcım, senin ve meleğininin iyi olmasına sevindim canım, analı kızlı vakit geçirin bakalım, izin ne zaman bitiyor??

Günaydın kızlarrrr
yağmurlu bir günden herkese merhabalarrr
Dün akşamdan beri baya sinirliyim yer gök aşka
o badeyi öldürmek istiyorum kafayı yedi iyice

günaydın güzeller,çalışan hanımlar,kokoşlar,pasaklılar,hamaratlar,ev hanımları,seksi hatunlar :)))
herkeşe günaydın...
öğlene kdr yokum muhasebeci gene geliymiş..bensiz idare edersiniz artık PP öptümmm

günaydınnn cnmcımm nasılsın

lamem nasılsın tatlım

günaydın canım benim hoşgeldin
ben iyiyim allaha şükür sen nasılsın canım?

Günaydın kızlarrrr

günaydın canımcığım hoşgeldin nasılsın
ne güzel buraya yağsa yağmur yaaaa
ben çok severim yağmuru
bizim burayıda yağmurlu diyo ama bakalım nasip artık yağarmı
netti yine bade karısı canım sakin ol sinirlenme

günaydın balım hoşgeldin
kendini çok özletme canım öptüm

Günaydın kızlarrrr

yağmuru cok sevıyorum yaaa
anam brck işin mı yok laa:)

özletme cok öğlende beklerık

Günaydın herkesee

sabah bi bulantıyla uyandım ki sormayınn acı acı su geldi resmennn eşim zaten kaç gündür kendi getiriyo işe dayanamadı yine o bıraktıı

bugün umarım sorunsuz olur görüşürüz ....

günaydın mutlukızcım iyiyim sen nasılsınn

günaydın böcük ama napam sinir oldum

kelebekkk

günaydın canım benim hoşgeldin
ben iyiyim allaha şükür sen nasılsın canım?
h buldukk şeker
ıyyım hemde cok dün 9:30 da yattım nasıl almışım uykumu anlatamam

ınş.sorunsuz atlatrsın cnm

günaydın kızlar nasılsınızz....

ben pek iyi diilim sabah yıne vukuat vardıı...

kocemle bile fena tartıstım okdr sıkmışmki kendımı boynum falan agrıyor naptım bılmıyorum..

sebebde kv. kreş cocuk:):)

dun cocum kresde bırz huyszlnms oyalmslr falan oglne kdr durms k.v gıtms alms hersy norml aksm emzkle bıberonu gönderdı bana lazım esyaları onlr aldı dedı tamam.

neyse sabah babası arams kocamı dems annende geleckmı oda bılmıyorm demıs sonra yıne arams tamam annen gelck dems bende dedımkı gerek yok cocuk öle alısmaz hem babanne hem anne bırde o cocuk kacmaya

calstıkca sarılıyor işi dahada zorlastıryor neyse kocama solenırken kavga ettık kocamda bastı gaza dırek kresın onune ben bıraktım krese cocugu işte ilk basta gıtmek ıstemedı sonra ablası geldı aldı sevdı gıttı aglamadı

sonra bız bındık arabaya işe gidiyoruz aradım kv anne bız bıraktık omuru dedımmm aaaaaaaaaaaaaaaaaa dedım neden kahvaltı yapmadı cocuk ben soklarda e anne orda yapcak dedım ee onlar yedıremıyor cocuk orda

yemıyor dedı tepem attı dedım anne bole olmazkı dedım kahvaltıyı orda yapmaya alıscak dedım . yanı sen yaptr gerı krese gotr aksm erkn al ben alayım eve gıdeyım böyle olmazkı dedım ama sert konustum hayır dun

bana bole bır teklıfte bulunmstu bana bırak ben kahvaltısını yaptırp gotrym demşti ama ben olmaz ole sey ornn duzenıne alıssın demıstım. konu kapnmstı saabah hıcbişi yok gıbı nedn daha kahvaltı yapacktı demesı

tepemı attrıdı.

neyse telefonu kapadım bastım yaygarayı esımn kuzenıde var arabadaaa... ama neler saydırıyorum annenın oyuncagımıym bu nedır bölee daha dun konustuk halttmstk hıcbısı yok mus gıbı nasıl dedgını yaptrmaya
calısyr

madem cok merklı kres dıye tuttrmasydııı totmamıı kactı 550 tl dıye bıle bagrmsmmm cok utanıyrm ama kendımı kaybettımm..

ya ben napıcm bu kadınlaaa bazen dort dortluk oluyr bazn benı cıledn cıkarıyorr.. kocemde comagını sakladı tabıı benı delrms gornceee

ya sonra bırde benı arayıp dusncesızmısım gıbı demezmı cocugn pantufları bende yaa dedım yaa hım yaaa garp garp tavrlr sergılıyor bana yanı becerıksızmısm cocugu dusnmedn harkt etmsm işte yanlıs yapmısm gıbı

budefada yıne sert konstum anne cok dert edılcek bişi diil ara solerım ayakkabısnn altı temz sılerler yıned eonlar gezr ztn ogleye kadr nedn benı strese sokuyorsun dedım kocamdaa sasstı anasınn yaptıklrını gornceee

sonra arabadn ınnce aradı benııı sen emre bole ıstıyr de benım evımn huzuru kacmsn yetr falan 1-2 laf ettı ama bu böle gıderr konscakms babasylaa anası için:):)eyy allamm yaaa

sanırm kres muhbbtınede bıkac sene daha yasalnıcam belli cunku ben hatunu cozmek ıcın cok savaslr verdım neler cektım tam hersy yoluna gırdı derkn sımdıdeee tekrar basa sarmakkk korkutuyor benı sabah sabah

basınızıda agrıttım

ben bıkac bekar topiğine gıdeymdeee orda yazaym analrnzdn uzakdaa evlenmeyın dıyeee:):)

günaydın canım hoşgeldin
4 aya kadar sürer canım bulantıların acı acı su gelmeleri
inşallah biran önce atlatırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…