Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

güneeeeeeeş nana ben daha yakınım sana niye çağırmıyosun beni de.

dranis alırım kızını yanıma, kendilerinede bakarlara bize de
allah korusun kıyarmıyım ben yavrum evini yuvasını düzenini bilsin.
alah nasip ederse torunuma ben bakarım isterlerse tabi.

bebemmm sende gelll o cok konusmadıda laf ataym ona dedımmm:):) sen bıgun ugra hatta yolun duserseee burayaa olmazmığğğ

offf türk kayfesi mi ayy boğazında kalmasın emi kızzzzzzzz
ahh gelsem keşkeee
sigarasız içmem amaaaaaaa:131:

sigara yassakkkk kardeşimm:):)

kızlar yılbaşında ne yapıyorsunuz?

bi planımz yok evde gecırıcezzz buyuk ihtimal yada kuznlerde falan toplanırz bizz:):)

cumagunude sırketın yemegı var yılbası yemegı poff cocumu bırkp hıc gıtmk ıstemyrm ama budefa mecburi:):)

öyle melodicim ya anne baba hep destek olmalı bence

ya cetvelimi değiştirmek istiorum ben 05.06.2010 tarihli ypmak istiorm evliliğimden bugüne ne kdr zmn geçmiş görülsn istiorm ama olmuo bi türlü beceremiorm eklemeyi kaydet diorm bu format kbl edilemez filan dio

ben türk kahvesi sevmiyorum ya 3 ü 1 arada bile sevmiyorum çay tiryakisiyim ben

yılbaşında benim misafirim var eşimle ortak arkadaşlarımız vardı evlendiler geçen ay onları ağırlicaz :)

biz bi kaç aile uludağdayız kısmetse ...

bak bak sennnnnnnn

eşime dedim sakın kimseyi çağırma

açıkçası ben sevmiyorum yılbaşı kutlamayı kızlar...bana tuhaf geliyo biraz..ama eşim bu konuda benim gibi düşünmüyor...
benim yılbaşı kutlamadan kastım sevdiğim insanlarla toplanmak falan öyle yani...
aaaa yeni yıla giriyozzz holey die coşup sevinmek diil

Son düzenleme:
kızlar yılbaşında ne yapıyorsunuz?
plan yok artıkın k.kardeşiminde bebesi var çocukları bırakamicamızdan evde oluruz bakalım
karar değişmezse
eltim kaynım ayarlamışlar biyer dışarı çıkalım diyoda istemiyom pek ben
yasak yok banaaaa heytttttttt

06.06.2010 da oglum dogdu:):)
05.06.2010 da arkdsmz evlenmişti hep onlarla dugune gelcm ole dogrucam dıye esprı yapıyordukk:):) aksam dugun sabah dogum oldu hihihhi guzl tarıhmıss

meloş benmkınıde yap nasıl yapczz:):)

keşke bizede mecburi yemek olsa

öle deme brck ya cok sıkılıyorm bırde böle yemklerde es olmynca ıcımden gelmıyorr

aynen brck zati bende inanmıyorum öle şeylere
ya hezaman çıkılmıyor diye toplanıp yemek yemek eğlenmek yaniii

Ben özellikle yılbaşlarında dışarı çıkmaktan korkuyorum özellikle bizim yaşadığımız şehirde iti kopuğu çok fazla oluyo her an baş belaya girebilir o yüzden korkuyorum..

güneşim sen als....ktamıydın? ay bu yemeklerde neden eşleri kabul etmezler bilmem? insan tek sıkılıyor.
allahtan bizimki sadece kokteyl ve 2 saat sürecek. onada pek kalmazdım ama çok bunaldım biraz değişiklik
olsun istiyorum.

kelebek demek uludağ ha ayyyy benimde hayalim karla kaplı bir yerde yeni yıla girmek.

alya evde olmakta güzel biz de genelde hep evdeyiz. o gece hesapları iyi şişiriyorlar.
ama ben hamile olana kadar heme hemen her sene meydana gidip orda girdik yeniyıla.
busene evde oluruz bi yere gidemem ben oğlum erken uyuyor kıyamam ona.
bende annemle abimi çağırıcam.
birde benim evimden tüm körfez görünüyor. havai fişekleri seyrederiz.

brck ben severim yılbaşlarını ne bileyim güzel bir heyecan oluyor.

waowwwwwwwwwwwwwww uludağ haaaa ne güsel
biz sürünelim pırlantacı başıııııı

kızlar ben kapalıyım biliyosunuz içkili bi yer kesinlikle olamaz arkadaşımda kapalı kendi çapımızda öle kulucaz işte kısmet olursa daha net değil

kelebek behlülle yatarsınız karların içine.güreş edersinizz
uludağa hiç gitmedim ama güzeldir diye düşünüyorum

dranis ve güneş yazmak istediğiniz cümle
dranis evlenme tarihi
güneş oğlunun doğum tarihini yaz

dranis ve güneş yazmak istediğiniz cümle
dranis evlenme tarihi
güneş oğlunun doğum tarihini yaz

ayy canım beniiim

05.06.2010 Bir Ömür AŞK'la

güneşimin oğluşunun doğum tarihide bnm evlenme tarihim miş yerim onu

kelebeğim ben senin kapalı olduunu bilmiyodum kuzum uludağ hee

brck ben küçüklüğümden beri kutlamamışımdır yılbaşını bizim aile toplanmaz yılbaşlarında eşimde isterki çıkalım dışarda kutlayalım değişiklik olsun ben hep redederim ne gerek var yaparım evimde yemeğimi böreğimi çöreğimi gelir sevdiğim kişiler okey oynarız tabu oynarız monply oynarz eğleniriz sabaha kdar fındık fıstık ooooo diye bi şarkı vardı ya o hesap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…