Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

drearines evet bende öyle.ailemdende öyle gördüğüm için öyle gidiyor...ama eşim benden daha çağdaştır

eşime mont aldım kızlar dedim hayatım bu yılbaşı hediyen:=)

aynen brck zati bende inanmıyorum öle şeylere
ya hezaman çıkılmıyor diye toplanıp yemek yemek eğlenmek yaniii

kızlar aynen bızde öle buyuk bır kutlama vs yapmıyoruzz otryrz hergun kı gıbı gecıyr iştee

dranis ve güneş yazmak istediğiniz cümle
dranis evlenme tarihi
güneş oğlunun doğum tarihini yaz

06.06.2010

dogum tarihiii

yazmak ıstedgım yazı cok sen sımdılık profılımdekını yaz hehehe

neguzel bir aşk üçgeni falan fıln kocemıde kataym araya ayıp olmasın

cankayadaym cnmm

yenıasır gazetesını bılıyormusun ora gel

Son düzenleme:
yılbaşı poff
sinir oluom son 3 senedirr..
sanki çok da önemli bi günmüş gibi kayınvalidemler bize gelmionuz mu diolarr
oraya gidioz aman peek eğleniom peeekk

bu sene evimde oturasım var ama yok yine oraya giderizz poff

pardon güneşim ya
geçen spedynn takıldıı başlığa gittim eski bi arkadaşım bu forumdan 05062011 tarihinde evlenenler dio yazdım oraya bende 05062011 de evlendim die höh oldum bian dedim hyrdr bu tarihleri karıştırıorum bide

ii yapmışsın biricik güle güle kullansın
ben eşime hiç bişi almıyorum bu aralar yahu maaş alsamda bişiler alsam kocişe

casperim
bütün sene sizinle birlikte olmak istiyolar demekki
büyük ihtimalle kimse gelmesse ben koltukta sızar kalırım bütün seneyi uyuyarak geçiririm

ay kıyamam sana casperm
birilerini davet etsen eve sevdiğin bi kaç kişiyi eşinede aradılar zorla davet ettirdiler bişe diyemedim dersin

bende geçen yıl kaynanamlarda kutladım bu yılım hep uğursuzlukla geçti onların yüzünden tatile giderken trafik kazası geçirdik otobüsün şöförü uyumuş pislik önde kırmızı ışıkta duran otobüse çarptı arkadan 180 km hız ile ucuz atlattık yılbaşını onlarla kutlamasaydım olmazdı uğursz bunlar uğursuz

dreines saol cnm.Ben çok seviyorum eşime bişiler almayı.Herşeyini ben alırım.
Kaza atlatmışsınız geçmiş olsun cnm benim
offf gene midem bulanmaya başladı

casperim
bütün sene sizinle birlikte olmak istiyolar demekki
büyük ihtimalle kimse gelmesse ben koltukta sızar kalırım bütün seneyi uyuyarak geçiririm

brckmm herkes hayattan bişiler istiyo ama olmuo olmuo istesinler bakalım

aslında bu sene annemlere gideriz diye cazgır da çıkarabilirim madem evde durmuyoruz geçen sene de ordaydık bu sene de anneme gitcem diyebilirm

sonra k.peder zaten kimsemiz yok aman sizde gidin die duygu sömürüsü yapar amaann pooff

kızlar ben kapalıyım biliyosunuz içkili bi yer kesinlikle olamaz arkadaşımda kapalı kendi çapımızda öle kulucaz işte kısmet olursa daha net değil
olsun kız sanki içkisiz kutlanmıyomu
möhim olan eğlenmekkk

drearines evet bende öyle.ailemdende öyle gördüğüm için öyle gidiyor...ama eşim benden daha çağdaştır

eşime mont aldım kızlar dedim hayatım bu yılbaşı hediyen:=)

ben ne yalan sölim bekarken izin koparabilirsem çok güzel eğlenirdim de gecelere kama falan
evlendikten sonra bayağı akıllandım heeeeeee hanım hanımcık garu oldum anacımın duaları ile
gerçi annem hep kızardı bana
babama da uydururduk bişiler kaçardım kızlarla
bizim ailedede yoktur kutlama falan

ayy koptum uğursuz heeeeee

bu arada güldüm kusura bakma geçmiş olsun tatlışım

Son düzenleme:
bilmiyorum ki canm ya aslında yeni evlenen arkadaşlarımız var ama büyük ihtimal dışarda plan yapmışlardır..
benm için önemli bi gün deil çünkü..
ama onlar mutlaka kutlamak lazm die düşünür

sizede çook geçmiş olsun canm Allah korumuşş
dreines saol cnm.Ben çok seviyorum eşime bişiler almayı.Herşeyini ben alırım.
Kaza atlatmışsınız geçmiş olsun cnm benim
offf gene midem bulanmaya başladı

geçmiş olsun canmm
hamileyken ben o bulantıyı 3 ay yaşadım oyy oyyy

bana hergün yılbaşı kayganam yanımda olmadığı sürece

ya ben sevmıyom yılbaşılarını nıye sevemkı yaşlanıokkk cok mu ıyı bişi
hem 2012 bence ıyı bır yıl olmuycak

teşekkür ederim biricik
canım sen bi doktora görünmeden iyileşemiceksin sanırım ihmal etme

Alya kızkıza eğlenmek güzel oluo zaten babaları ikna eden hep anneler kandırılan hep babalar çünkü hiç bişiye izin vermiyolar

ya kızlar bişi anlatıcam benim görümcem bi şirkette çalışıyo bunn şirketi yılbaşı yemeği düzenlemiş buda gitti süper mini bi kıyafetle sonra sosyal pay sitesinde yayınlamış fotolarını meğersem k.pederime anlattığı o masum yemek meğersem bi gece kulubünde kutlamaymış bunun elinde hep bira olan erkekle sarmaş dolaş fotoları filan var ben şimdi bunlardan eşime bahsediyim mi dünden beri bunu düşünüyorum kime sorsam eşine anlatma diyolar eşim görse o fotoları kesin katil olur

bana hergün yılbaşı kayganam yanımda olmadığı sürece

ya ben sevmıyom yılbaşılarını nıye sevemkı yaşlanıokkk cok mu ıyı bişi
hem 2012 bence ıyı bır yıl olmuycak
meleğim doğcak benmm
mükkkeemmel bi yıl olcak bi kereemm

hmm
bilmiyorum ki canm ya
madem öyle bi halt yiyon ne die koyuyon fotoları
görümcende akıl yok şekerim :))))

ya nasılyaa 2011 yılı evlısn dımı ozmn hehehe ayyhhh :):)

saol alyacım yok kız ne yanlış anlicam uğursuzlar işte onların yüzünden kaza geçirdim ben hiç sevmiorm ya hatta niyeyse nefret ediyorum çok işgüzarlar özellikledde k.valide olucak o şeytan

casperm tşk ederm cnm bnm hmm o zaman annene gt kız boşver snnde k.peder az değil hee Allah tan eşin adam gibi adam benimki sesini çıkaramıyo pek ailesine o susunca ben avazım çıktığı kadar bağırıyorum bu yzden edepsiz gelin diyolar bana yani kendi ailem dio eşimin ailesinden duymadım böle bi laf duysam çok fena olur bende kaynanamlara içimden yüzsüz diyorum

böcük kötü bi yıl olmasın beaaaa

evet güneşim ya nasıl olsa 2011

casperm akılla ilgisi yok gövde gösterisi yapıo yaparım ederim bana kimse karışamaz nasılsa eşimde göremicek o fotoları rahat yani içim içimi yiyo valla ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…