bak bak sennnnnnnn
eşime dedim sakın kimseyi çağırma
açıkçası ben sevmiyorum yılbaşı kutlamayı kızlar...bana tuhaf geliyo biraz..ama eşim bu konuda benim gibi düşünmüyor...
benim yılbaşı kutlamadan kastım sevdiğim insanlarla toplanmak falan öyle yani...
aaaa yeni yıla giriyozzz holey die coşup sevinmek diil
aynen brck zati bende inanmıyorum öle şeylere
ya hezaman çıkılmıyor diye toplanıp yemek yemek eğlenmek yaniii
güneşim sen als....ktamıydın? ay bu yemeklerde neden eşleri kabul etmezler bilmem? insan tek sıkılıyor.
allahtan bizimki sadece kokteyl ve 2 saat sürecek. onada pek kalmazdım ama çok bunaldım biraz değişiklik
olsun istiyorum.
kelebek demek uludağ ha ayyyy benimde hayalim karla kaplı bir yerde yeni yıla girmek.
alya evde olmakta güzel biz de genelde hep evdeyiz. o gece hesapları iyi şişiriyorlar.
ama ben hamile olana kadar heme hemen her sene meydana gidip orda girdik yeniyıla.
busene evde oluruz bi yere gidemem ben oğlum erken uyuyor kıyamam ona.
bende annemle abimi çağırıcam.
birde benim evimden tüm körfez görünüyor. havai fişekleri seyrederiz.
brck ben severim yılbaşlarını ne bileyim güzel bir heyecan oluyor.
dranis ve güneş yazmak istediğiniz cümle
dranis evlenme tarihi
güneş oğlunun doğum tarihini yaz
casperim
bütün sene sizinle birlikte olmak istiyolar demekki
büyük ihtimalle kimse gelmesse ben koltukta sızar kalırım bütün seneyi uyuyarak geçiririm
olsun kız sanki içkisiz kutlanmıyomukızlar ben kapalıyım biliyosunuz içkili bi yer kesinlikle olamaz arkadaşımda kapalı kendi çapımızda öle kulucaz işte kısmet olursa daha net değil
drearines evet bende öyle.ailemdende öyle gördüğüm için öyle gidiyor...ama eşim benden daha çağdaştır
eşime mont aldım kızlar dedim hayatım bu yılbaşı hediyen:=)
ay kıyamam sana casperm
birilerini davet etsen eve sevdiğin bi kaç kişiyi eşinede aradılar zorla davet ettirdiler bişe diyemedim dersin
bende geçen yıl kaynanamlarda kutladım bu yılım hep uğursuzlukla geçti onların yüzünden tatile giderken trafik kazası geçirdik otobüsün şöförü uyumuş pislik önde kırmızı ışıkta duran otobüse çarptı arkadan 180 km hız ile ucuz atlattık yılbaşını onlarla kutlamasaydım olmazdı uğursz bunlar uğursuz
bilmiyorum ki canm ya aslında yeni evlenen arkadaşlarımız var ama büyük ihtimal dışarda plan yapmışlardır..ay kıyamam sana casperm
birilerini davet etsen eve sevdiğin bi kaç kişiyi eşinede aradılar zorla davet ettirdiler bişe diyemedim dersin
bende geçen yıl kaynanamlarda kutladım bu yılım hep uğursuzlukla geçti onların yüzünden tatile giderken trafik kazası geçirdik otobüsün şöförü uyumuş pislik önde kırmızı ışıkta duran otobüse çarptı arkadan 180 km hız ile ucuz atlattık yılbaşını onlarla kutlamasaydım olmazdı uğursz bunlar uğursuz
dreines saol cnm.Ben çok seviyorum eşime bişiler almayı.Herşeyini ben alırım.
Kaza atlatmışsınız geçmiş olsun cnm benim
offf gene midem bulanmaya başladı
bana hergün yılbaşı kayganam yanımda olmadığı sürece
ya ben sevmıyom yılbaşılarını nıye sevemkı yaşlanıokkk cok mu ıyı bişi
hem 2012 bence ıyı bır yıl olmuycak
meleğim doğcak benmmbana hergün yılbaşı kayganam yanımda olmadığı sürece
ya ben sevmıyom yılbaşılarını nıye sevemkı yaşlanıokkk cok mu ıyı bişi
hem 2012 bence ıyı bır yıl olmuycak
teşekkür ederim biricik
canım sen bi doktora görünmeden iyileşemiceksin sanırım ihmal etme
Alya kızkıza eğlenmek güzel oluo zaten babaları ikna eden hep anneler kandırılan hep babalarçünkü hiç bişiye izin vermiyolar
ya kızlar bişi anlatıcam benim görümcem bi şirkette çalışıyo bunn şirketi yılbaşı yemeği düzenlemiş buda gitti süper mini bi kıyafetle sonra sosyal pay sitesinde yayınlamış fotolarını meğersem k.pederime anlattığı o masum yemek meğersem bi gece kulubünde kutlamaymış bunun elinde hep bira olan erkekle sarmaş dolaş fotoları filan var ben şimdi bunlardan eşime bahsediyim mi dünden beri bunu düşünüyorum kime sorsam eşine anlatma diyolar eşim görse o fotoları kesin katil olur
pardon güneşim ya
geçen spedynn takıldıı başlığa gittim eski bi arkadaşım bu forumdan 05062011 tarihinde evlenenler dio yazdım oraya bende 05062011 de evlendim diehöh oldum bian dedim hyrdr bu tarihleri karıştırıorum bide
ii yapmışsın biricik güle güle kullansın
ben eşime hiç bişi almıyorum bu aralar yahu maaş alsamda bişiler alsam kocişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?