evet güneşim ya nasıl olsa 2011
casperm akılla ilgisi yok gövde gösterisi yapıo yaparım ederim bana kimse karışamaz nasılsa eşimde göremicek o fotoları rahat yani içim içimi yiyo valla ya
bende öyle düşünmekteyim ama şimdik sessizliğimi koruyorum canm..saol alyacım yok kız ne yanlış anlicam uğursuzlar işte onların yüzünden kaza geçirdim ben hiç sevmiorm ya hatta niyeyse nefret ediyorum çok işgüzarlar özellikledde k.valide olucak o şeytan
casperm tşk ederm cnm bnm hmm o zaman annene gt kız boşver snnde k.peder az değil heeAllah tan eşin adam gibi adam benimki sesini çıkaramıyo pek ailesine o susunca ben avazım çıktığı kadar bağırıyorum bu yzden edepsiz gelin diyolar bana yani kendi ailem dio eşimin ailesinden duymadım böle bi laf duysam çok fena olur bende kaynanamlara içimden yüzsüz diyorum
böcük kötü bi yıl olmasın beaaaa
evet güneşim ya nasıl olsa 2011
casperm akılla ilgisi yok gövde gösterisi yapıo yaparım ederim bana kimse karışamaz nasılsa eşimde göremicek o fotoları rahat yani içim içimi yiyo valla ya
teşekkür ederim biricik
canım sen bi doktora görünmeden iyileşemiceksin sanırım ihmal etme
alya kızkıza eğlenmek güzel oluo zaten babaları ikna eden hep anneler kandırılan hep babalar :d çünkü hiç bişiye izin vermiyolar
ya kızlar bişi anlatıcam benim görümcem bi şirkette çalışıyo bunn şirketi yılbaşı yemeği düzenlemiş buda gitti süper mini bi kıyafetle sonra sosyal pay sitesinde yayınlamış fotolarını meğersem k.pederime anlattığı o masum yemek meğersem bi gece kulubünde kutlamaymış bunun elinde hep bira olan erkekle sarmaş dolaş fotoları filan var ben şimdi bunlardan eşime bahsediyim mi dünden beri bunu düşünüyorum kime sorsam eşine anlatma diyolar eşim görse o fotoları kesin katil olur
yılbaşı ikramiyesini aldık
ama direk anneme vericem ev parası için
Ama direk anneme vericem ev parası için
sizde gidin özel yılbaşı yemekleri yiyin ikramiye almayanlarrrr
gözünaydın bereketli olsun ..
brck ohh hyrlı uğrlu olsun bize bişe yok valla
ohh güle güle kullan canmm
olsun evinize gitmiş olckk
hyrlı olsun cnm allah bereket versın bızde 1 maas ıkramıye beklıyorz ama ses yok henuz
hem alamıyorum hem kutlamıyorumm
yılbaşı gelmiş neyime
BENDE TRENDYOLDAN ALDIĞIM GÖMLEĞİ VERDİMMMdrearines evet bende öyle.ailemdende öyle gördüğüm için öyle gidiyor...ama eşim benden daha çağdaştır
eşime mont aldım kızlar dedim hayatım bu yılbaşı hediyen:=)
OHH MAŞŞALLAH 1 MAAŞ MI MAAŞINI BİLİYİM YA ORDAN HESAP EDERİMMMyılbaşı ikramiyesini aldık
Teşekkür ederim kızlarrrr bizde yarım maaş aldık ama iyi para aldım yanii..allah bereket versin inş.anneme sölemesem duyar zaten istiyodu bana vericeksin eve katıcam die:)
dimek kiii brck sende eyi maaş alıyon heeeeeeeeeeee seni seni
şaka kız allah bereket versin herkes emek veriyor
kelebeğim yarım maaş
Birsenim çok şükür maaşım iyi yaa memnunum ben bide zam gelir sanırım ocak sonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?