Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ben fırında makarna yapmadım hiç
makarna sosunuda ilk defa duyuyorum
pilavla salata sosu duymuştum makarna neden olmasın tabi
önceden hiç kıymalı makarna yemezdim şimdi çok seviorum
bayılıyorum nasıl canım çekti

Napim alyacım ya gelmedi aklıma bişi canm da ne istio bilmiom ki
mısır patlatıp onu yiyesim var koca bi tabak Ama kocem kırar kafamı o akşam yemeği olmaz die :)))

bende bugün acayipim biliyon mu
farklı bişiy yapasım var ama neeee
sen fırında makarna dedin onu istiyo şinci canım
brokolide istiyo anlamadım gitti

hoşgeldinnn
bencede ya

casperim bi tanıdığım yapmıştı ama o sosa bende denk gelmedim hiç daha

kız gittiğim her markete bakıyorum öyle gezmeye bile girdiğim marketlere baktım yok bulamadım öyle bi sos
acaba yok mu

bu akşam makarna partisi verelim evde
bende bugün acayipim biliyon mu
farklı bişiy yapasım var ama neeee
sen fırında makarna dedin onu istiyo şinci canım
brokolide istiyo anlamadım gitti

hepsinden olsa evde hazır yapılmış biz yesek kafamıza göre

yok yok ben mısır patlatayım onu yiyeyim akşam..
cips de istedi canm bak poff noldu bana bugün

var casperim var ben görünce bi ara gene sorayım hatta nettede görmüştüm cnm
maggi nin miş

Son düzenleme:
ben o sostan aylar önce almıştım kızlar... denemek yeni nasip oldu... ama pek beğenmedim açıkcası, yani kendimiz yapsak kıymalı sosu eminim daha lezzetli olur... belirttikleri su az geldi ve makarnalar kurudu biraz, kızardılar nerdeyse((

YAA COGU YER ALMIYOR ama sonucta tuvalet egıtımı veren yerler var aslında bend ehaftada 2-3 gun vercktm sonra bırı dedı cocuk alısamz yarm gun goınder dedı ozmn yarm gund ebana uymadı tam verdık öle işte tam alısamdysada bugn daha ıyı dedılerrr hayrlısı yaaa bakalım ama bence snde verr bıraz kendını ıfade edebılyrsa sennkı daha buyuk nasılsaa.. ya aktıvıte falan önemli cocuk evde nekdr ne yapabılrkı baksana cocuga anlamasada bısler yaptrmıslar hosuma gıttı benm umarım memnun kalırm yaaa hala korkulrm var fazla konsmak ıstemyrm ama:):)

var casperim var ben görünce bi ara gene sorayım hatta nettede görmüştüm cnm
maggi nin miş
saol canmm

lamecimm
makarnayı çiğken borcama koyup sos yapıp su koyup fırına atsam pişer mi o zaman
ha bu tencerede pişirip sos yapmakla aynı şey ama yok canm fırın makarna istiyo :)

lamecim benim hoşuma gitmişti cnm kuruda diildi ama bilmiyorumki.ben evde alıp denemedim ama hiç

merhabalar

nasılsınız şekerler.....ilk sayfaya baktım sos konuşmuşunuz,makarna neyim,
caspercım hımmmm severim değişik lezzetler denemeyi ama o sosu denemedim hiç.....kendim yaparım genelde....
bu aralar zati bollll beyaz peynirli makarnaya takmış durumdayım.......

değişik ne yapam demişiniz ya alya garusu fırında tavuk sote.....
ıııımmmmmmm enfes oluyor tavsiye ederim.....

saol canmm

lamecimm
Ha bu tencerede pişirip sos yapmakla aynı şey ama yok canm fırın makarna istiyo :)

çiğden miiiiiii
Ha su koyup pişmez beeeeee olmaz kızzzzzz

hoşgeldin adacımmm
tarif ver nasın yapıcimmmmm

hoşgeldin adacımm ve kuzuucuu
bak bakk peynirli makarnaa tamamdırr bende peynirli yapıyorum bu akşam..
3 gündür yediğim peynirin haddi hesabı yok zaten

çiğden miiiiiii
Ha su koyup pişmez beeeeee olmaz kızzzzzz

alyacım dğişk tarif dedim vermediniz zorla tarif üretiyom napim kuzum bencede pişmezz pişse bile kaç saat sürer bee

lamecimm
ha bu tencerede pişirip sos yapmakla aynı şey ama yok canm fırın makarna istiyo :)
olur canım, zaten maggininkide öylee... sosu pişirip, suyu osa ekleyip hepsini tepsideki makarnaya döküyordun, pişmeye yakın kaşarı döküyorsun... olay bu canım....

lamecim benim hoşuma gitmişti cnm kuruda diildi ama bilmiyorumki.ben evde alıp denemedim ama hiç

canım belki daha önceden denediyse suyunu fazla koymuştur... ben direk tariftekini koyduğum için az geldi.. ama tadı öyle çok farklı birşey değildi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…