Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

alyacım bende yoğurtlu hamurlu yeşil mercimek çorbası var
bide kıymalı soslu makarna hazırlicam gidince

ben hiç bişi yapamıcam akşam eşim misafir çağırmıştı umarım gelmezler.yemek falan yapmıcam eşim hazırlasın bişiler cırcır olmuşum afedersiniz midem dönüyo hap içtim şimdi

tarhana çorbam varr
yanına ne yapsam acep?

pırasam var pişecek ama hiç canm istemio pırasa olmazsa bugün yaparım yarın yeriz de bugün ne yicez

slm kızlar bende topiğinizde yeniyim... beimde hem eşim hemde işim var ama uşağım yok ((....

hem eşi hem işi hemde uşağı olan bayan olmak istiyorum...

Akşama ne yimek VAR hanımlarrrrrrr

bende yemek yok barbunya yapcam buzlukta vardııı ıns yetsrsee barbunya ve pılav tursuda alırımm:) ohh mis mis:)

buarada kresten aradılar . oglum bugn daha ıyymsss bıkac saat fazla durdu işte suan gelıp alabılrsınz dedılerr.
yerlı malı haftasıydı cestde coktu yemek yemesıde bugun daha ıyyyıydı dedılerr. sevındım:):)

hemen ası ıcıns aglık ocagını aradım grevdn bahsetmedıler gelsın hemn yaparz dedıler onuda araya sıkstrdım ısrar ettım hahahah :):)buarada acıl proje ıcnd eugrasyrm halaaa

iyi iyialışmasına sevindim kızz
kim alcak onu bu satte kayganan mı

Yaa bendede kaln yimekler vardı dün yemedim balık yemek için
mercimek çorba
yeşil fasülye
pilav
bugünde yemem bende kocem yer
kendime yaparım ortak yiyemedimiz yemek işte
misal brokoli
makarna soslu

ewet o alcak kız ztn bendn erkn cıkıyorlr 17:30 en gec alınıyor cocuklar 6 ya kalmıyor o alcak hergun ben ondn alcm hehehehe

bende bitane kreş aradım bugün bezli çocuk almıyolar mış mışşşş
Oldu dedim bende
araştırıcam ama daha kocamla konuşmadım ne der
ya annem istemez küçük der
ama ben haftada 2-3gün vericem

çorbanın yanına ne etsem didim bişi demediniz
acep kıymalı makarna mı yapsaamm..

brckk sendin galiba fırında makarna sosu kullanan ama ben markette görmedim öyle bi sos

siz fırında makarnayı nasıl yapıonuz kızlarr

beşamel soslu yapıom ama onu istemiom başka tarif var mı?

aman aman aman ben çok yoruluyorum çalışmaktan nefret ediyorum hem evlıyım hem işim var sabah işe git aksam eve gel bitiyorum yemek yıyorum saate bakıyorum saat:00 oha dıyorum bekar ken boyle olmuyor tabı eve geldıhgınde yemegın hazır annen yapmıs ohhh mıs sonra yemek yapınca buharıyla doyuyorsun zaten bence evlenenler calısmaması gerek evde oturması gerek yemek yapıp evıyle ılglenmelı tabı bıde süsü ve püsüyle ama zengın koca alıcaksın tek kısıyle olmaz yoksa

tarhana çorbam varr
yanına ne yapsam acep?

Pırasam var pişecek ama hiç canm istemio pırasa olmazsa bugün yaparım yarın yeriz de bugün ne yicez

çorbanın yanına ana yemek yapılır
alemsin casper sanki ana yemeğin yanına soruyon kızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…