Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ağlatttın beni yaaa zaten duygusalımmm
iyiki varsınızzz hepiniz iyikii iyiki iyiki .............
Sizleri çok seviyorummmmmm
kopmamaya çalışcammm brck kopmamaya çalışcm

lan bebemi üzüyon bak döferimm heee sus bakimm gelcez dedik yaaaa
hem seviyon hen dövüyosun abla:2:
:) daha konuşuo brckk bak ağlamaya başlarsam susmam ben
umarım laptop alabilirm eve ya o zaman gelirim yine ben ama alamazsam poff..

biz meleğimle seni çok sevioz teyseesiii
bende çok seviyorum cnm sizi
neyse yeter bu kadan duygusallık
güzel bi şarkı bulayım oynayalım biraz:)

alyacım casperin hoşbuldum. cevabı geç yazıyorum ekranım donuyor çünkü.

nevgül sende hoşgeldin. canım senin eltin bakıyordu oğluşuna. nede olsa yengesi akraba yani. kv. ler burdayken hiç ağlamıyordu ne bana ne babasına.
ama kreşe bıraktığımız için ağlıyor çünkü vinden uzaklaşıyor.
eşimde diyor beni sevmeyecek ben bırakıp gidiyorum sen alıyorsun diyor.
dedim saçmalama olur mu öyle şey sen hep ona anlat dedim niye bıraktığını onu çok sevdiğini o anlar, hem hep baba baba diyor dedim.

güneş faaliye yapıyorlar demek çok hoş oluyor değil mi?
benimkide çilek resminin içine toz şeker serpmişti evde duruyor. bu aralar bişey gelmiyor sorayım öğretmenine. çok bilmiş görümcen ne dedi kıs?
gene ünlüleri yutuyorsun.

nen biz gelemessek sen atlar bana gelirsin..bak evimin yerinide dicem sana :))

balll doğumdan önce bi ist. yapalım diyokkk ama elamıda görcezz eşime dedim dün bal gidiyo bal kim diyo dedim kk dan arkadaşım neden diyo bıktımı kadın szden yok dedim bee elamız doğcak
allahım yarabbim diyoo nan sen iyice benimsemişin onları evlerinede gidersin dedi bi atladım tepesine nolur gidelim nolur gidelimmm tamam be dedi

inş.ya böyle şeyler yazmayın ben anne olduktan sonra vara yoğa ağlar oldum haa...

bu arada uykusuzum haaa.akşam görümcem bize geldi onunda büdüşten 1 ay küçük bir kızı var.çay yaptım mısır patlatıım.hürrem ile sülimanı izliyoduk.anaa bırakırlarmı biri mısırlara hüücummm diğeri gofretlere.büdüşüm bir gofret bitmeden tam elinde 3-4 ısırmalık daha kalıyor koşuyo geliyo bir tane daha alıyo.mısırları teker teker değil 2şer 3 er atıyo ağzına savaş alanına döndü sehpanın üstü.tepsiyi çekiştiriyorlar dedim böyle olmayacak yerde oturduk tepsiyide yere aldık.görümcemin kızı sen bi koş gel bende düşecek tutayım derken hoopp çay halıya.bide o halıyı yeni sermiştim kirlenini yeni kaldırmıştım. sildi görümcem hemen.azcık bi lekesi kaldı yine.neyse onların canı sağolsun.görümcem gittikten sonra büdüşümü uyuttuk.hadi dizi çekelim dedik.diziden sonra banyoyu cifledim yıkadım.sonra mutfak karışıktı çaymay tepsisi falan onları topladım attım makinaya.eşime pantolon ütüledim.büdüşüme ballı süt hazırladım içirdim yattım.

güneş valla maddi yönden sizi zorlamıyorsa ki zorlasa düşünmezdiniz kaygana faktörünü geç.mızmızlansın dursun.

gnydn kızlar
kan testide yaptırdımm ve inandım hamileyyimmmmmmm
muayene de oldum bebişim cok küçük,nokta kadar görünmüyo
4 haftalıkmış, bi de doktor folik asit verdi
2 hafta sonra bi daha gitcezz

dün oğlum çok huysuzdu beni çok yordu. eve gittik illa yürümek istiyor tuttum elini dolaştık evde sonra mutfağa gittim koltuğuna koydum, oturmucam diye inatlaşıyor. oyunla sakinleştiridm yemek yedireyim ddim 2 kaşık aldı yemedi. çorba pilav yapayım dedim durmuyor birde çığlık atıyor.
neye aldım odasına götürdüm.

eğitici köpeğimizle oynadık. sonra banyo yaptıracağım üstündekileri çıkarttırmıyor.
kuvete sokucam üstüme yapıştı bırakmıyor.
neyse güç bela fileye yatırdım suyu dökünce sakinledi.
yıkadım doyurdum uyuttum ama çok yoruldum.
fazla bişey apamadım.

gnydn kızlar

hoşgeldin canım tebrik ederim bu ay bide ben dersem hamileyim diye kadro tamam olacak. ayy inş inş sen büyüksün mevlam.

gnydn kızlar

hadi hayırlı olsun canım:)

kelebekçim... şimdiden kolay gelsin canım...

gnydn kızlar

hayırlı olsun
Rabbim tamamına erdirsin inş.

bazen bir haller oluyor onlara inatlaşıyorlar.canım hala filedemi yıkıyorsun onu.ben küvetine oturtup yıkıyorum.küçükken tek başıma yıkayabiliyodumda şimdi zor küvetten çıkıyor bıraksam o yüzden babasıyla yıkıyoruz.yazın şofbenin altında yıkardık küvetini bile kullanmöıyordum.şımdi sobalı yerde yıkadığım için küvetini kullanıyorum mecbur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…