Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

keşke izin alabilsem canım ama
ayın 12 sinde alacağım zaten izin
doktor kontrolü var o gün ama yatıp dinlenmeye o kadar
ihtiyacım varki anlatamam
canım inşallah hayırlı sonuçlarla gelirsin doktordan
herşey yolundadır inşallah

canım hastasın amaa... bence acile falan git ve rapor al 1-2 gün... dinlenmeden de geçmez bu hastalık...

ayy inş. yolundadır canım... çok korkuyorum kalp ile ilgili bir sıkıntı çıkmasından...

saol lamecimm... herşey yolunda gidicek allahın izniyle sen yüreğini ferah tut olur mu stres yok

canım hastasın amaa... bence acile falan git ve rapor al 1-2 gün... dinlenmeden de geçmez bu hastalık...

ayy inş. yolundadır canım... çok korkuyorum kalp ile ilgili bir sıkıntı çıkmasından...

rabbime şükürler olsun ki canım
boğazım da bişey yok sadace üzerimde
bi kırgınlık eve ağzımın içi yara olmuş
yanlış anlama canım da senin kalple ilgili
bir sorunun mu var?

haayırdır lamecım kalp ile ne alaka kacırdıgım birşeymi var allah korusunn

Son düzenleme:
saol lamecimm... herşey yolunda gidicek allahın izniyle sen yüreğini ferah tut olur mu stres yok
inş. canım..

rabbime şükürler olsun ki canım
boğazım da bişey yok sadace üzerimde
bi kırgınlık eve ağzımın içi yara olmuş
yanlış anlama canım da senin kalple ilgili
bir sorunun mu var?

haayırdır lamecım kalp ile ne alaka kacırdıgım birşeymi var allah korusunn

benim kalp kapağım mekanik...

lame feriha günaydın kızlar!

güneş bunu ana yazıyorum dün dr. gittik önemli birşeyi yok dedi. daha önce kullandığımız sekrol balgam söktürücü şuruba devam edin dedi. kan ve demir testi yaptırmak istiyorum dedim. daha önce yapıldı mı dedi. evet 6-7 aylık yapıldı dedim. o zaman eksiklik çıkmadıysa gerek yok dedi. vitamin ve balık yağı sordum balık yesin meyve sebzeden alsın dedi. ama benim içime sinmedi. belki yiyor ama eksik kalıyor. balık fazla veremedim ben pazarları balık çorbası pişireyim bari.
cevize de başlamadık daha. evde bir torba var kırılmayı bekliyor kıran yok.
sen vitamin balık yağı şurubu filan kullanıyor musun?

inş. canım..

benim kalp kapağım mekanik...

aa bilmiyordum canımm allah ın ıznıyle hıcbır problem cıkmaz ınsallahh

cnm ben surup kullanıyordum ıcınde omega vs her vıtamın bulunan bıttı yenısını alcam ama doktoruna sorcamm degıstrymmı dıye dahada ıstah acıcı bırsey ıstyrm

cevıze gelınce ben cevız ıncır fındık fıstık üzün kayısı karısımı yapıp rondodan gecırıp yanı yogurduna koyuyordum 5 aydan ıtıbaren verdım hep hele cevızını hıc aksatmadımmm erken baslamısım ben ozaman ama

dokotrumuz onermstı zaten ben sormustum zararııı varmıdır oda yok ver sen demıstı ömürde yogurdunda böle bir karısımaa bayılıyordu ama tabıkı buyuk enerjı deposu bılıyorsun biraz ara verdım cok hareketlenınce

hergun vermek yerıne bıkac gunde bır verıyorum:):)meyvasınıda guzel yıyor hergun havuc suyu portakal suyu vs ıcıyor babannemız o konuda dört dörtluk:):)

bence sen yedır amaa vıtamın surubunudaaa aksatmaaa al bırtane verrr ... yanı yedıgı yeterlı olmayabılır kımı zaman balık yapıyorum yedıremıyorum dusun . gerci benmkı ciger beyınde duzenlı olarak yıyor

bana dr. önermedi ama ben alıcam markası ne seninkinin ben eczanede gördüm. bizim işyeri olarak ordan alıyoruz hep. neomega adı.

benim dr. ceviz 1 yaşından sonra demişti. vermedim bende şimdi dr. değişti ver ama alerji yapabilir az az ver dedi.

kayısı kahvaltıda veriyorum ama deiğin karışımı yoğurtsuz yapıp kahvaltısna ekleyim.
bütün gün kreşte. yapıp kavoza koysam yoğurtla vitamini kaçar mı acaba?

meyve hergün değişik koyuyorum çantasına. öğretmen yediğini söyledi meyve suyu vermedim ben.
akşam eve gelince pek bişey yemiyor. ben öğretmenine dedim 17.30 da gönderdiğim şeyi yesin diye.
menüye bakıyorum güzelse ikindide kek poğaça oluyor hamur yiyeceğine çorba filan yesin diye koyuyorum.

pazartesi sebze çorbası yaptım yoğurtlu akşam yarım kavanozu zor içmiş.
benim menüsünü düzenlemem lazım. hergün yoğurt koyuyorum öğlen vermiyor akşam veriyor.
hangi birini yesin çocuk. bugün not yazrım ona göre uygulasın öğretmeni.

ben erken vermeye basladım ama bır zararını görmedım yaaaa sımdılık allerjılık bir durum yok. valla bazen beyın ve cıger ıcınde agır gelebılır falan dıyorlar valla cocuk yıyor sımdı yedıgı kadr yesınn bakalım.

surubun adını hatırlayamadım dıyee yazmadım kv sorayım sise ondaydı baksın sölesın sanada yazarım canım .

sabah bir uyandık saat 07.09 eşim geç kaldı servise.
servistekiler aramadıda ne biçim insanlar var ya ben anlamıyorum insaniyet namına arar insan eşim aradı servis gelmiş hemen giyindi koşa koşa gitti.5 dk bekletti servisi.nasıl uyuyakalmışız çözemedim allahtan uyanabilmişiz zamanında...

hehehe gece youn gectı demekkı gec kaldınızz dun burda muhabbet tavan yaptı geceye vurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…