Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

sezonluk aşkımmı....
ayy anacım hangi sezonu kaplıyorsun...

kız benimkide anacım berni severken... bizim orlarda söylenen bir lakap vardır... onu tutturmuş söylüyor... ayy sinir oluyorum yaa......
birde bir türkü tutturuyoru.. tamamen kafasından uydurma.. bana ithafen.... gırtlağına yapışasım geliyor valla....
bir erhannnnnnnnnnnkötükedihüso. diyorum.. susuyorrr

:)) nasıl diyosan artık susturuyon adamı...
merak ettim o lakapla türküyü şimdi :)

lülülülülülü

AYY BENDE ÇOK GÜLDÜM :))

ben kilolu değilim ama banada tosuno diyo :)) kendini görseniz tosun paşa lülülülülülü
delikafaduldendelikafadulden

:)) nasıl diyosan artık susturuyon adamı...
merak ettim o lakapla türküyü şimdi :)

ee artık sen düşün nasıl dediğimi.... ürküyo hemen yazık:)))
valla ben beynimden hemen siliyorum o türküyü.. ama bir dahakine ses kaydını alır yazarım size sözlerini:))

lülülülülülü

AYY BENDE ÇOK GÜLDÜM :))

ben kilolu değilim ama banada tosuno diyo :)) kendini görseniz tosun paşa lülülülülülü
kız bende öyle kilolu deilim ki
uyus adamm

sezonluk aşkımmı....
ayy anacım hangi sezonu kaplıyorsun...

kız benimkide annem berni severken bizim orlarda söylenen bir lakap vardır, onu söyler... herifimde onu öğrenmiş.. sürekli söylüyor... ayy sinir oluyorum yaa......
birde bir türkü tutturuyoru.. tamamen kafasından uydurma.. bana ithafen.... gırtlağına yapışasım geliyor valla....
bir erhannnnnnnnnnnkötükedihüso. diyorum.. susuyorrr

bilmiyorum canm
bnde bi dahaki sezon ben yokum dedim :))))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayy korkutma kız adamı yazık deil mii
bende çok kızınca bas git leenn diom :)))
bizim ufaklıklardan biri sölüyo bunu zaten cümleden sonra gülmeye başlıoz kızgınlık da geçiyo :)))

bebişi olmayanlaar. hemen yapıverin. çünkü üçüne yetişmek için çook enerji lazım. gençken yapıp büyütmeli bence :emir_bebek:

bebişi olmayanlaar. hemen yapıverin. çünkü üçüne yetişmek için çook enerji lazım. gençken yapıp büyütmeli bence :emir_bebek:

walla öylede böylede geçti nasıl olsa yaş bari bukdr yapmadık bi 2 sene daha geçsin varsın
hem daha 1,5 ay oldu evleneli :)

uyus adamm

demek problem bizde değil
onlar bizi tombik görmek istiyo
demek adamlar etine dolgun hatunlardan hoşlanıyo :)

ha haaa işte o benimmm:)))

valla canım ben iş ev ve eşe anca yetişiyorum.. birde bebişi kaldıramam..... önce şu duruma adapte guclubacismilee olayım....

ayy yokk
ben anne olamam dahaa
zaten anne olunca da işim olmayacak
şimdilik işi bi kaç sene sonrada bebişi seçeyim ben :)))

tabi herkesin kendine göre haklı sebepleri vardır. ama bebiş olmadan önce onun nasıl bir duygu olduğu bilinmiyor kesinlikle. allah herkese zamanı gelince tattırsın inş:Saruboceq:

evet bence de çok doğru ..ben 2 yıllık evliyim bundan sonra saldım çayıra ALLAH gayıra olacak artık yakında haberleri alırsınız inş.kaydirigubbakcemile3

uyus adamm

demek problem bizde değil
onlar bizi tombik görmek istiyo
demek adamlar etine dolgun hatunlardan hoşlanıyo :)

:))))
bence de tombik hanımlar makbul sanırım :roflol:

evet gerçekten öyle ...ben evlendikten sonra doğum kontrol hapı yüzünden 2 senede 13 kilo aldım ...evlenirken 48 kilo idim ..evlendikten sonra 61 oldum ..2 ay önce diyete başladım ..53 kiloyum şu an ..ama eşim bana diyorki seni annene göndereceğim 60 dan aşağı da almayacağım diyor iimi kaydirigubbakcemile3 erkekler etine dolgun seviyor kesinlikle ...bizim gibi çıtı pıtı olunca çocuk gibi geliyor onlara galiba ...zaten bana diyorki iice zayıfladın yanımda çocuk gibi duruyorsun ..sübyancı diyecekler bana yakında diyor iimi:roflol::roflol: e adam 90 kilo olunca öyle oluyor tabi kaydirigubbakcemile3 gerçi boylu posludur herifim ama yine de cık seviyorlar bunlar eti ..etçil herifler ne olacak :roflol:

yok anacım sizin hızınıza yetişemiyorum
kızlar ne zaman açtınız da 12 sayfa ilerlettiniz sayfaları böyle :)))
Ada kız geldi hu huuuuuu

evet bence de çok doğru ..ben 2 yıllık evliyim bundan sonra saldım çayıra ALLAH gayıra olacak artık yakında haberleri alırsınız inş.kaydirigubbakcemile3

evet gerçekten öyle ...ben evlendikten sonra doğum kontrol hapı yüzünden 2 senede 13 kilo aldım ...evlenirken 48 kilo idim ..evlendikten sonra 61 oldum ..2 ay önce diyete başladım ..53 kiloyum şu an ..ama eşim bana diyorki seni annene göndereceğim 60 dan aşağı da almayacağım diyor iimi kaydirigubbakcemile3 erkekler etine dolgun seviyor kesinlikle ...bizim gibi çıtı pıtı olunca çocuk gibi geliyor onlara galiba ...zaten bana diyorki iice zayıfladın yanımda çocuk gibi duruyorsun ..sübyancı diyecekler bana yakında diyor iimi:roflol::roflol: e adam 90 kilo olunca öyle oluyor tabi kaydirigubbakcemile3 gerçi boylu posludur herifim ama yine de cık seviyorlar bunlar eti ..etçil herifler ne olacak :roflol:

benim kocikim çıtırdır. bende bayaaa bi çıtırdım hamilelikten önce. gerçi şimdi bile kimse bırakın anne olduğuma evli olduğuma bile inanmıyor. yaşasın çıtırlık :lepi: :lepi:
ben de pek sevmem kiloyu. doğumdan sonrada eski halime 2 kilom kaldı

tabi herkesin kendine göre haklı sebepleri vardır. ama bebiş olmadan önce onun nasıl bir duygu olduğu bilinmiyor kesinlikle. allah herkese zamanı gelince tattırsın inş:Saruboceq:

bilinmiyor ama ben bu ay 8 gün regl gecikmesi yaşadım ..nasıl bir duyguı olduğunu anladım ..normalde temmuz ayında korunmayı bırakacaktık ...korunuyoruz hala ...ama bu ay adet gecikmesi olunca şok olduk ...hem korunup hem hamile kalanlar da var diye acaba hamilemiyim sendromuna girdim ..ilk başta plansız olduğu için tuhaf geldi bana ama kan testi yaptırmaya gidip de sonuç negatif dediklerinde gözümden bir damla yaş aktı ..aslında o kadar çok istiyormuşumki hamile olmayı o an anladım ..öyle duygular yaşadımki anlatmam tarfsiz ..ve o yüzden temmuzdan vazgeçtim artık korunmayı bırakmaya karar vermiş bulunmaktayım ..hayırlısı ile bir bebeğimiz olur da hayatımıza yeni bir renk gelir inş..
herkes gezelim diye düşünüyor .bebek bakımı zor belki ama o da hayata yeni bir bakış açısı yeniden doğuş gibi birşey ..hem 1-2 sene sıkıntı oluyor ama ondan sonra 3-4 yaşında al koluna beraber gez dolaş paylaş hayatı ..bambaşka bir şey bence ..isteyen herkese ALLAH nasip etsin

amin cnaım.. inş...
seninki ne kadarlık??

ee o zaman yakın bir süreçte bekliyoruz teyze müjdesini...
ee diyorum işte beni örnek alın siz... etine dolgun.. koçişimin iri yarı cüsseisnin yanında minnacık kalmıyorum işte:)))

amiinn canmm
8 aylık evliyim daha benn
yeniyizz biraz geçsin inş bende anne olurumm

yok anacım sizin hızınıza yetişemiyorum
kızlar ne zaman açtınız da 12 sayfa ilerlettiniz sayfaları böyle :)))
Ada kız geldi hu huuuuuu

ada kız nerdesn senn
hoşgeldnn

Back
X