Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

aman kocası çikolata koymuş...:dilcikar:
bende eve gidince o mikemmmelll kurabiyelerimin yanına çay yapcem ve bir güzel seni hatırlayarak yiycemmmmsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

boşver kurabiyeyi pizza sipariş et ya da al kocanı pizza yemeye git kaydirigubbakcemile3 ..ne var bak elalemin kadınları öyle yapıyor kaydirigubbakcemile3 ne kadannnnnnn da mikemmeller baksanıza hamile bile kaldı düşünün artık :roflol::roflol:

kızlar ya nekdr hızlısınız
ben işe yetişsem size yetişemiyorum
size yetişsem işler kalıyor :((

çikolata değilde ben hergün yarım kilo erik yiyorum
sizdede varmı böyle bi durum??

kızzz hamilemisin yoksam....

valla bir haftadır murtfakta meyve tabağında erik bana baktı ben eriğee... onlar kırmızıya döndüler artık.. .. benim hala yiyesim yok.... çürümeye başladılar sonunda...

boşver kurabiyeyi pizza sipariş et ya da al kocanı pizza yemeye git kaydirigubbakcemile3 ..ne var bak elalemin kadınları öyle yapıyor kaydirigubbakcemile3 ne kadannnnnnn da mikemmeller baksanıza hamile bile kaldı düşünün artık :roflol::roflol:

canım kocam gece 11 de gelcek... bende pek sevmem pizzayı.. aslında canım yemek yemekte istemiyor... sadece aç kalmamak için bişeyler atıştırıcam işte:))

canım kocam gece 11 de gelcek... bende pek sevmem pizzayı.. aslında canım yemek yemekte istemiyor... sadece aç kalmamak için bişeyler atıştırıcam işte:))

esprimi rezil ettin heeekaydirigubbakcemile açıklama yapıyor bir de :roflol::roflol: kuzuları diyorum ben kuzuları ulennn:roflol:

valla bir haftadır murtfakta meyve tabağında erik bana baktı ben eriğee... onlar kırmızıya döndüler artık.. .. benim hala yiyesim yok.... çürümeye başladılar sonunda...

:))) cnm ya ne güldüm
bizde erik tabağa düşmeden mideme düşüyor...
ya hamile olma ihtimalim varmıdır ki
hapları arada aksattım unuttum içmeyi
yani çok düzensiz oldu
en sonunda bıraktım 5 gündür içmiyorum
dengem şaşmasın diye

haaaaaaaaaaaaa.. pardonnn... kız benn kuzuları izlemiyom yaa... espirilerinide bilmiyom haliyle...
bağışla bacım.... :1hug:

bağışlasammı acep .dur bi düşüneyim nasıl bağışlayacağımı ...kesin çözümlü ve işkence çektirici olsunki keyfim yerine gelsin:roflol::roflol:

kızlar ya nekdr hızlısınız
ben işe yetişsem size yetişemiyorum
size yetişsem işler kalıyor :((

çikolata değilde ben hergün yarım kilo erik yiyorum
sizdede varmı böyle bi durum??

ayy erikk
yarım kilo deil de yemeden duramam bendee
sevgiliyken aşkm az erik taşımadı okula :)))

lülülülülülü

ayy gülsünn yazık kızz ben bi gecede yerdim hepiciğini :))))

yani çok düzensiz oldu
dengem şaşmasın diye

ben 1,5 sene doğum kontrol hapı kullandım ama ne kullanma ..2 günde bir hatta 3 günde bir alıyordum hapları ..öylesine rastgele yani imi...ama hiç kaza olmadı ALLAH tan ..çirkin şansı mı var ne :roflol: bu adetim gecikince de oha olmuştum ...dedimki eşime hapları rastgele kullandım bi kaza olmadı ama şimdi sen korunuyorsun hamile kalıyormuşum millet ne beceriksizsiniz korunduğunuz halde hamile kalmışsın demesin diyordum kaydirigubbakcemile3 ALLAH ın işi işte sırnaşık şey

yani çok düzensiz oldu
dengem şaşmasın diye
ama canım benim.. bir karar verip ona göre korunsan.. bir bırakıp bir başlamakla olmazki... kendini neden riske atıyrosunki...

bağışlasammı acep .dur bi düşüneyim nasıl bağışlayacağımı ...kesin çözümlü ve işkence çektirici olsunki keyfim yerine gelsin:roflol::roflol:

:Saruboceq::Saruboceq:

ben 1,5 sene doğum kontrol hapı kullandım ama ne kullanma ..2 günde bir hatta 3 günde bir alıyordum hapları ..öylesine rastgele yani imi...ama hiç kaza olmadı ALLAH tan ..çirkin şansı mı var ne :roflol: bu adetim gecikince de oha olmuştum ...dedimki eşime hapları rastgele kullandım bi kaza olmadı ama şimdi sen korunuyorsun hamile kalıyormuşum millet ne beceriksizsiniz korunduğunuz halde hamile kalmışsın demesin diyordum kaydirigubbakcemile3 ALLAH ın işi işte sırnaşık şey

ya bende o durumdaydım dedim böyle iyice hormonlar şaşacak en iyisi bırakayım
işllh kaza maza yapmamışızdır :(

ayy erikk
yarım kilo deil de yemeden duramam bendee
sevgiliyken aşkm az erik taşımadı okula :)))

ayy gülsünn yazık kızz ben bi gecede yerdim hepiciğini :))))
oyyy.. ne vefalı sevgiliymiş kız seninki...
yaa ilk birkaç tanesi canım çekiyor yiyiyorum.. sonrasında bir daha hiç canım istemiyor...

ama canım benim.. bir karar verip ona göre korunsan.. bir bırakıp bir başlamakla olmazki... kendini neden riske atıyrosunki...

:Saruboceq::Saruboceq:

işte cnm bende bırakmaya karar verdim ve bıraktım öbür türlü daha kötüydü bi iç bi unut,zarar olmasın dedim ama şimdide böylemi zarara gireceğiz ne..
hemen etkisi geçiyormu bu hapların acaba??

ya bende o durumdaydım dedim böyle iyice hormonlar şaşacak en iyisi bırakayım
işllh kaza maza yapmamışızdır :(

valla bende çok yan etki yaptı ..eskiden herkes vucuduma hayran kalırdı tek gram selülitim yoktu haptan sonra bacak arkalarım selülitle doldu ..13 kilo aldım iki senede tamamen bozdu beni ..bırakır bırakmaz da kilolarımı verdim ve selülitlerim de gitti eskisi gibi sıfırlandı..ama tek yararı adetim düzenli idi tıkır tıkır adet olacağın günü bilmek güzel ...bence de bırak benim şimdiki aklım olsa hiç kullanmazdım ama evliliğin ilk dönemlerinde eşler farklı şekilde korunmak istemiyor kullanıyor ama hiç ii bir şey değil aslında ...yok inş.bi kaza olmamıştır ..olduysa da nasip demelisin artık :Saruboceq:

oyyy.. ne vefalı sevgiliymiş kız seninki...
yaa ilk birkaç tanesi canım çekiyor yiyiyorum.. sonrasında bir daha hiç canım istemiyor...

öyledir benm paşam..
dersim 10da bitiyodu
geliyodu okulun önüne
erikleri yiyerek durağa gidiyoduk :)))
sonra beni otobüse bindiriyodu
yarm saat falan görüşmek için bekliyodu aşkm beni :asigim:

işte cnm bende bırakmaya karar verdim ve bıraktım öbür türlü daha kötüydü bi iç bi unut,zarar olmasın dedim ama şimdide böylemi zarara gireceğiz ne..

hemen etkisi geçmiyor zaten bıraktıktan sonra ilk üç ay gebelik riskli o yüzden bıraktıktan sonra 3 ay mecburen eşin korunacak ..yoksa gebelik düşükle sonuçlanabiliyor ....

hemen etkisi geçmiyor zaten bıraktıktan sonra ilk üç ay gebelik riskli o yüzden bıraktıktan sonra 3 ay mecburen eşin korunacak ..yoksa gebelik düşükle sonuçlanabiliyor ....

cnm ama ben öyle çokta uzun zamandan beri içmiyorum bu 3.kutuydu ...
işllh düşündüğüm gibi bişey olmamıştır
çok basite aldım bu konuyu sanırım ben

cnm ama ben öyle çokta uzun zamandan beri içmiyorum bu 3.kutuydu ...
işllh düşündüğüm gibi bişey olmamıştır
çok basite aldım bu konuyu sanırım ben

aa hadi yaaa ..3 kutudur mu korunmuyorsun ...dikkat etmeliydin ..inş bir sıkıntı olmaz ..:Saruboceq:neden bırakırken araştırmadın bu konuyu yanlış yapmışsın ..bundan sonra daha dikkatli ol oldumu

canım bence beklemeden başka bişr korunma yöntemine gçin...

öyledir benm paşam..
dersim 10da bitiyodu
geliyodu okulun önüne
erikleri yiyerek durağa gidiyoduk :)))
sonra beni otobüse bindiriyodu
yarm saat falan görüşmek için bekliyodu aşkm beni :asigim:

ayy ne güzel yaa... sırf yarım saat için bekliyomuş seni...

aman yaa...evlilikte ayrı bir dertmiş yaa..
neyseki benimki hiç bana sormadan gerekli malzemeyi :teytey: almıştı:)))

aman yaa...evlilikte ayrı bir dertmiş yaa..
neyseki benimki hiç bana sormadan gerekli malzemeyi :teytey: almıştı:)))

yaa ben kendim de istemedim o gerekli malzemeyi..yabancı bir şeymiş gibi geliyordu ilk başta ..psikolojik olarak alışamamıştım ..ondan dolayı hapa başlamıştım ama şimdi anlıyorumki boşuna hap kullanmışım en rahatı buymuş..:kedi:

Back
X