Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin cnaım.. inş...
seninki ne kadarlık??
evet bence de çok doğru ..ben 2 yıllık evliyim bundan sonra saldım çayıra ALLAH gayıra olacak artık yakında haberleri alırsınız inş.kaydirigubbakcemile3
ee o zaman yakın bir süreçte bekliyoruz teyze müjdesini...
ee diyorum işte beni örnek alın siz... etine dolgun.. koçişimin iri yarı cüsseisnin yanında minnacık kalmıyorum işte:)))
7 aylık dünyalar yakışıklısı bir oğlumuz var teyzesi gamyoncuiremsu
canım inş. hayırlısıyla gelir bebişin...negatif olduğunda da hemen umtusuzluığa kapılma... ilk birkaç ay hemen olmayabiliyomuş..
bilinmiyor ama ben bu ay 8 gün regl gecikmesi yaşadım ..nasıl bir duyguı olduğunu anladım ..normalde temmuz ayında korunmayı bırakacaktık ...korunuyoruz hala ...ama bu ay adet gecikmesi olunca şok olduk ...hem korunup hem hamile kalanlar da var diye acaba hamilemiyim sendromuna girdim ..ilk başta plansız olduğu için tuhaf geldi bana ama kan testi yaptırmaya gidip de sonuç negatif dediklerinde gözümden bir damla yaş aktı ..aslında o kadar çok istiyormuşumki hamile olmayı o an anladım ..öyle duygular yaşadımki anlatmam tarfsiz ..ve o yüzden temmuzdan vazgeçtim artık korunmayı bırakmaya karar vermiş bulunmaktayım ..hayırlısı ile bir bebeğimiz olur da hayatımıza yeni bir renk gelir inş..
herkes gezelim diye düşünüyor .bebek bakımı zor belki ama o da hayata yeni bir bakış açısı yeniden doğuş gibi birşey ..hem 1-2 sene sıkıntı oluyor ama ondan sonra 3-4 yaşında al koluna beraber gez dolaş paylaş hayatı ..bambaşka bir şey bence ..isteyen herkese ALLAH nasip etsin
amin cnaım.. inş...
seninki ne kadarlık??
evet bence de çok doğru ..ben 2 yıllık evliyim bundan sonra saldım çayıra ALLAH gayıra olacak artık yakında haberleri alırsınız inş.kaydirigubbakcemile3
7 aylık dünyalar yakışıklısı bir oğlumuz var teyzesi gamyoncuiremsu
oy oyy .. maşallah.. allah bağışlasın canım benim...
annelik hiç birşeye benzemiyor. allah en yalın zamanda verir inş. oğlum şimdi evimizin neşesi. eve koşarak gidiyorum. yemek yapmayı sevmeyen ben ona hergün ayrı yemek pişiriyom. kocişede kayvaltı. ayy mikemmelmiyim ne
bilinmiyor ama ben bu ay 8 gün regl gecikmesi yaşadım ..nasıl bir duyguı olduğunu anladım ..normalde temmuz ayında korunmayı bırakacaktık ...korunuyoruz hala ...ama bu ay adet gecikmesi olunca şok olduk ...hem korunup hem hamile kalanlar da var diye acaba hamilemiyim sendromuna girdim ..ilk başta plansız olduğu için tuhaf geldi bana ama kan testi yaptırmaya gidip de sonuç negatif dediklerinde gözümden bir damla yaş aktı ..aslında o kadar çok istiyormuşumki hamile olmayı o an anladım ..öyle duygular yaşadımki anlatmam tarfsiz ..ve o yüzden temmuzdan vazgeçtim artık korunmayı bırakmaya karar vermiş bulunmaktayım ..hayırlısı ile bir bebeğimiz olur da hayatımıza yeni bir renk gelir inş..
herkes gezelim diye düşünüyor .bebek bakımı zor belki ama o da hayata yeni bir bakış açısı yeniden doğuş gibi birşey ..hem 1-2 sene sıkıntı oluyor ama ondan sonra 3-4 yaşında al koluna beraber gez dolaş paylaş hayatı ..bambaşka bir şey bence ..isteyen herkese ALLAH nasip etsin
annelik hiç birşeye benzemiyor. allah en yalın zamanda verir inş. oğlum şimdi evimizin neşesi. eve koşarak gidiyorum. yemek yapmayı sevmeyen ben ona hergün ayrı yemek pişiriyom. kocişede kayvaltı. ayy mikemmelmiyim ne
mikemmelsin canm
da kocişe niye kahvaltı
ona da yemek yapsana :))))
kızlar....kayınvalidenin yanına gittim hastaneye...insanlık bende kalmalı diye düşündüm
herkes yaptığını biliyor,Allah'ım görüyor ya o bana yeter....
o yüzden yoktum
vakit kalmıyo ki :çok üzgünüm:
eve gidince oğlum beni çok özlemiş oluyo. gözünden uyku aksa bile uyumamak iin direniyo. e bende oğluşumla ilgileniyom napim. yemek öyle böyle bişeyler olur yenir. ama oğluşuma kıyamam. kucağıma alınca kafasını bi koyuyoki omzumaa. bakıcısına bida bakmıyo bile. :çok üzgünüm:
yine gelirim arkadaşlar. benim çıkmam lazım. görüşürüz a.s.
kızlar....kayınvalidenin yanına gittim hastaneye...insanlık bende kalmalı diye düşündüm
herkes yaptığını biliyor,Allah'ım görüyor ya o bana yeter....
o yüzden yoktum
vakit kalmıyo ki :çok üzgünüm:
eve gidince oğlum beni çok özlemiş oluyo. gözünden uyku aksa bile uyumamak iin direniyo. e bende oğluşumla ilgileniyom napim. yemek öyle böyle bişeyler olur yenir. ama oğluşuma kıyamam. kucağıma alınca kafasını bi koyuyoki omzumaa. bakıcısına bida bakmıyo bile. :çok üzgünüm:
yine gelirim arkadaşlar. benim çıkmam lazım. görüşürüz a.s.
dileğin verdiği dolgu kek tarifinde kekin içinde süt ve yağ yok
malzemeler;
4 yumurta
1 su bardağı un
1 su bardağından bir parmak eksik şeker
Yarım paket kabartma tozu
1 yemek kaşığı kakao
1 paket vanilya...............bunlar,acaba eksiklik mi var...Dilekkkkk duy sesimi
canım çikolata çekti offfffffff
biri çikolata mı dedi
kızlarr yapmayınn
ayy çantamda vardı sabah kocacm koymuştu yersin diye
ben onu yeyim :))))
aman kocası çikolata koymuş...:dilcikar:
bende eve gidince o mikemmmelll kurabiyelerimin yanına çay yapcem ve bir güzel seni hatırlayarak yiycemmmmsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni