Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

alyaaa

annelik demek duygusallık demekmiş

yaaa ben ne senaryolar yazıyorum bi bilseen benim kızım daha küçük bırakırsan öyle bi bakıyoki

bide seninki gibi konuşsa biterim heralde geçen gün emzirmeye gittim su verecektim kaynaam dediki ben veririm dedi saat 10,30 iyi tama dedim

tekrar emzirmeye gittiğimde saat 12,30 du suluk çantadan çıkmamış su vermedinizmi dedim unuttuk dediler çıldırdım kızım suluğu görünce ağzını şapırtatmaya başladı

çölde kalmış gibi bi içti size anlatamam iş yerine geldim nasıl ağladım ev zaten sıcak bebeğim suya hasret kalmış

ayy efsuncum yaa kıyamam bebişe ya
yavrum istese isteyecek yaşta değil nasıl da muhtaçlar bi başkasına

babannesi keşke biraz daha dikkat etse

efsuncum gercekten zor benm cocugumun basıan gelmeyen kalmadıııı yanı bızlerde bazen böle kazalara sebeb oluyoruz işte ama keske habrm olsaydı gorunce sok oldum yaaa

benm cocugum cok dık bır merdıvenden yuvarlandı kızlar belkı hatırlar sukur onu ufak atlattı

k.v gozune utu dusurdu gozu yandı gozkapagı vs

kv daha bole cok kazalar oldu ama daha bıgunden bıgune demedım bişi cocuktur olur falan dedımm..

ama işte ıcım ole demiyor tabee cok uzuldum bırde cıkmazdayımm yanı baska yere alıp verme ıhtımalım yok ya devame dıcek aglaya aglaya yada kv vercm ee bende cok yoruldum kv degısıkkk tutarsız bıgun ıyı bıgun

kotu cocuga kendıne anne dedırtıyorrr.

zaralı seylerre ızın verıyorlr gecen erkek cocugna oje surulurmu surmusler . yada zararlı ne varsa yedırıyor bazı seylerı sındırıyorum ama ben yaslanıyorumm.. desen abartıyor gelın dıyorlar kocam az daha sabret dıyor

oda arada kaldı annem uzakta offf cok karısıkkk bu olay benı ıyıce kılıtledı

ya cnm zaten anne olmaya gerek yok bazı seyler için vicdan bile yeter

sımdı ogretmenıyle konstum ınanın dıyor gercekten gormedım öle basıbosda bırakmıyorum sadece lavaboya gıderken yardımcı anneye bırkaıyorum cok uzüldum bende sız deyınce farkettım falan dıyor ozur falan dıledı

ilk basta kendı yapmıstır dedı bende cok sınırlendımmm anlayıslı olmaya claısyorum ama nedemek kendı yapmıstır dedım . 2 elle sarılmıs yolunmus nasıl yapcak onu ınceleyın dedım oda dıyorkı ama 1 tane cızık var .

sonra anladımkı farketmemiş dıgerlerı altta yaa anlttım gordum ınanın sasırdım falan dedı.

baya konustuk ofyaaaaa

ayy efsuncum yaa kıyamam bebişe ya
yavrum istese isteyecek yaşta değil nasıl da muhtaçlar bi başkasına

babannesi keşke biraz daha dikkat etse

onlar eski kafa mantığıyla düşünüyor temiz bakıyor ama bazen böyle garip şeyler yapıyorlar ama kimse bi anne gibi düşünemiyor

ütü mü düştü oyy kıyamam ya..
canm kayınvaliden gerçekten tutarsız davranıyo..
biraz daha sabret bak kreşe de alışacak
öğretmeni de bi üzülmüş eminim daha çok dikkat edeceklerdir..
merhabaaa kızlarr nasılsınız bakalımmmmm :) ayy bebişlerden konusmussunz bnm mınıgım daha karnmdaaa iiçm bı tuaf oldu :S

günaydın canmm
heracım yaa hep karnımızda mı kalsalar..
kuzum şimdi güvendeler en azından

rüyamda bebeğim doğuyodu..
bi bakıyorum doğmuş yanımda yatıo ama kocaman bi bebek nasıl da tatlı..

sabah kalkıyorum anneme gösteriyorum doğdu die
hadi emzir falan dio
bebeğin üstünde bi atlet var sadece ama ben nasıl raahtım ay doğum çok kolaymış diyorum
bebekim de erkekti

rüya tabirine baktım erkek çocuk doğduğunu görenin kızı olurmuş öyle yazıoo

casperim baktım cicilere güle güle giyer inş. kuzun
cicileride görünce dahada baskın oldu içimdeki ses kız kız diye
sanki kızının cicileriymiş gibim geldi tatlışım

heracım hoşgeldin tatlım

saol kuzum benmm..
ayy kızım
belli olsa artk severken öyle sevsem yavrumu..

son bi haftamız kaldı teysesi o zaman öğrencez inşallah

hosbldm kızlarrr :)
nerdeeee balkabagının cicileri bnde bakcemmmmm :)
ya kızlar bişi sorcamm bizim binaya yeni bi komsu tasındı 5 ay oldu ama :) bn calısyodum faln bı frsat olamamısdı ona sana gelmk ıstyorum dedim oda bugun için tamm dedi ilk defa gidicem giderken ne götürsem ki hediyemi götürülür yoksa pasta börek miii :S

albüm yaptım kuzumm..

ayy komşuluk güzel bişidir eminim ben komşularıma hiç gitmedim onlarda gelmedi de
hediye de olabilir canm ama bişi yapıp onu götürsen sanki daha iyi olur
hediye götürünce karşılık beklio gibi oluo

günaydın kızlar nasılsınız?

güneşcim seni en iyi anlayanlardan biride benim canım.
hem çalışıp hem çocuğunu kreşe bırakan.
hatırlarsan benim oğlumda da aynı şeyi yaşadık. yanağı morarana kadar ısırılmıştı.
ve öğretmenine sorduğumda oyuncak yapmıştır demişti.
bariz diş iziydi ve bana sürekli yanındaydım demişti.
elbet çocuklar birbirine bilmeden zarar verir.
ama bizimkiler daha çok küçük. kendini savunamıyor. daha fazla dikkat edilmesi lazım.
yinede böyle bir lay yaşandıysa veli aranıp bilgi verimeli.
öğretmenler hep inkar yolunda oluyor nedense.
bence çocuğu dr. götürüp bunun tırnakla çizik olduğunu belirten bir rapor al.
ben yapmadığıma pişman oldum.
sahibi bayanla konuştuğuma bana olumlu yaklaştı ve öğretmenle konuşacağını söylemişti.
eğer müdürde inkar ederse raporu çarp suratına.
bu şekilde davranmakla güvenimizi sarsıyorlar.
kendini üzme diyeceğim ama insanın elinde olmuyor.

ayyy dün fincan takımını paketlettim eşime sonra aklıma geldi yeni evlenmiş değil yeni evlenenlere mi götrülür diye bi düşüncedir aldı beni

evet yaa aslında hata yapıyorum ben karıyer falan nereye kadr para nereye kadar

benımde aklım hep yavrumda ama benım en cok zoruma gıdenn bıraz buyuyunce cocuk bababneye alsık oluyor yaaa bızd eole oldu yanı sureklı ona gıdyor bazen beni istemıyor hadı buraya kadr tamam ama kv ve cevresı hep yuzume aa senı hıc tanımıyor senı hıc ıstemıyor hep babanneyı sevıyor ona gıdyor anne dıyor demeye baslamalrı sanırım kasıtlı yapıyorlar takmıyormus gıbı gorunuyorum tabi

öle caspercım ben onn ıcın dııl ama üstunu ort bas edıyorlarsa dıye ole celallenıyorum yoksa dıyorumya omurun basıan gelmeyen kalmadıı gozu yandı ya cocugn utudenn. hanı alısıgız biz off offf

oy kıyamam onaa yaaaa işte herkesee sorumluluk verılemezz aslındaa

şimdik bişi yaparsam da ilk defa gidiyorum ya zaten kendine göre bi hazrlık yapacaktır ayıp mı olur die düşündüm annemlerin ordaki komsularrr annemle gttıgımzden cok rhattııı bişi yaplcksa annem hallediyodu burda ben gderken gerildim resmen ilk oratama grekekn kasılıyorum nedense :)

meloş zaten aklıma ılk gelen sendın yaaa

orda ogretmenın biri deıdkı bazeen basımıza boyle olaylar gelıyor ınkar edemeyız mutalak anneye bıldırıyoruz nekadar dıkkat etsekde bıranda olabılıyor bır cocugumuz baska bir cocgun yanagını ısrıp morartmıstı demezmı aklıma sen geldın ama o bıraz daha buyuk bır cocuktu dedı bana bende evet arkadasımında basına geldı falan dıye konustum hatta

rapor aklıma geldı valla ama ne ara gıdıp alcam aksam verırlermı herhangı bır hastanedeee gercı ınkar etmedı ogretmen sadece ınanın gozden kacmıs odkrda dıkkat edıyorm ben yanımdan ayırmıyorum sadece lavaboya gıderken yardımcı anneye bırakıyorum dedı..

mudurlede konuscam ama ogretmen ozur falan dıledı benden dıklenmedııı .. ya cok huysuzluk ederlerse acın kamera kaytlarını derım bendeee delirtmesınler adamı

casper cnm gulegule gıysın cıcılerını bebişin saglıklaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…