- 23 Şubat 2010
- 4.437
- 25
- 118
alyaaa
annelik demek duygusallık demekmiş
yaaa ben ne senaryolar yazıyorum bi bilseen benim kızım daha küçük bırakırsan öyle bi bakıyoki
bide seninki gibi konuşsa biterim heralde geçen gün emzirmeye gittim su verecektim kaynaam dediki ben veririm dedi saat 10,30 iyi tama dedim
tekrar emzirmeye gittiğimde saat 12,30 du suluk çantadan çıkmamış su vermedinizmi dedim unuttuk dediler çıldırdım kızım suluğu görünce ağzını şapırtatmaya başladı
çölde kalmış gibi bi içti size anlatamam iş yerine geldim nasıl ağladım ev zaten sıcak bebeğim suya hasret kalmış
herkese günaydın
güneşim seni o kadar iyi anlıyorumkii
benim kızım 6 aylık burnunun önü kıpkırmızı kabarmıştı kayınvalidem bakıyor
aaa noldu annecim burnuun önüne senmi çizdin dememle kaynanam atladı tabi o çizdi ben çizmedimya diyee
çok zor çoookkk allah bize sabırlar versiinnn bende çok ağlamıştıım wallahi ömrümden ömür gitti şu 6 ayda
herkese günaydın kızlar güzel bigün olsun...
güneşim anne değilim henüz canım ama yeğenim grip oldu diye ağlayacak kadar çocuk seven garip bi insancık olarak seni anlıyorum canım... endişelenmen üzülmen gayet normal ama sabah gittiğinde kreştekilerin tavırları seni rahatlatacak yönde olsaydı belki bu kadar tepkilli olmazdın diye tahmin ediyorum direkt savunmaya geçmeleri seni daha da sinirlendirmiş tavırları yanlış
ayy efsuncum yaa kıyamam bebişe ya
yavrum istese isteyecek yaşta değil nasıl da muhtaçlar bi başkasına
babannesi keşke biraz daha dikkat etse
ütü mü düştü oyy kıyamam ya..efsuncum gercekten zor benm cocugumun basıan gelmeyen kalmadıııı yanı bızlerde bazen böle kazalara sebeb oluyoruz işte ama keske habrm olsaydı gorunce sok oldum yaaa
benm cocugum cok dık bır merdıvenden yuvarlandı kızlar belkı hatırlar sukur onu ufak atlattı
k.v gozune utu dusurdu gozu yandı gozkapagı vs
kv daha bole cok kazalar oldu ama daha bıgunden bıgune demedım bişi cocuktur olur falan dedımm..
ama işte ıcım ole demiyor tabee cok uzuldum bırde cıkmazdayımm yanı baska yere alıp verme ıhtımalım yok ya devame dıcek aglaya aglaya yada kv vercm ee bende cok yoruldum kv degısıkkk tutarsız bıgun ıyı bıgun
kotu cocuga kendıne anne dedırtıyorrr.
zaralı seylerre ızın verıyorlr gecen erkek cocugna oje surulurmu surmusler . yada zararlı ne varsa yedırıyor bazı seylerı sındırıyorum ama ben yaslanıyorumm.. desen abartıyor gelın dıyorlar kocam az daha sabret dıyor
oda arada kaldı annem uzakta offf cok karısıkkk bu olay benı ıyıce kılıtledı
ya cnm zaten anne olmaya gerek yok bazı seyler için vicdan bile yeter
sımdı ogretmenıyle konstum ınanın dıyor gercekten gormedım öle basıbosda bırakmıyorum sadece lavaboya gıderken yardımcı anneye bırkaıyorum cok uzüldum bende sız deyınce farkettım falan dıyor ozur falan dıledı
ilk basta kendı yapmıstır dedı bende cok sınırlendımmm anlayıslı olmaya claısyorum ama nedemek kendı yapmıstır dedım . 2 elle sarılmıs yolunmus nasıl yapcak onu ınceleyın dedım oda dıyorkı ama 1 tane cızık var .
sonra anladımkı farketmemiş dıgerlerı altta yaa anlttım gordum ınanın sasırdım falan dedı.
baya konustuk ofyaaaaa
merhabaaa kızlarr nasılsınız bakalımmmmm :) ayy bebişlerden konusmussunz bnm mınıgım daha karnmdaaa iiçm bı tuaf oldu :S
onlar eski kafa mantığıyla düşünüyor temiz bakıyor ama bazen böyle garip şeyler yapıyorlar ama kimse bi anne gibi düşünemiyor
casperim güle güle kullansın bebeğin cicilerini sağlıkla gelsin inşallah...
casperim baktım cicilere güle güle giyer inş. kuzun
cicileride görünce dahada baskın oldu içimdeki ses kız kız diye
sanki kızının cicileriymiş gibim geldi tatlışım
heracım hoşgeldin tatlım
hosbldm kızlarrr :)
nerdeeee balkabagının cicileri bnde bakcemmmmm :)
ya kızlar bişi sorcamm bizim binaya yeni bi komsu tasındı 5 ay oldu ama :) bn calısyodum faln bı frsat olamamısdı ona sana gelmk ıstyorum dedim oda bugun için tamm dedi ilk defa gidicem giderken ne götürsem ki hediyemi götürülür yoksa pasta börek miii :S
çalışan anne olmak çok zor kime bırakırsanız bırakın içiniz rahat etmiyor ben eğer bu kadar zor olacağını ilseydim kızımı bırakmanın çok iyi bi birikim yapar işten çıkardım arkadaşlar emin olun kariyer felan hepsi solda sıfır kalıyor kafanızda sürekli acaba ne yapıyor yemek yedimi su içtimi altı değiştimi ağlıyomu hele bide sizi görünce anneee deyip ağlıyoyaa sanki birşey anlatacak gibi çok zor çooooooook
günaydın güzeller..
güneşim ya üzüldm çok ama çocuk işte aralarınla olmuştur bişi hemen kreşten alma bence
öğretmeniyle de bi daha görüş..
eminim dkkat ediolardır o konuda gönlünü ferah tut ama evde bile bi an dalgınlıkla bebişler düşebilio..
kendi bebeğim henüz yok ama inan kardeşimde çok yaşadık bunu arkamızı dönmemizle pat düşerdi ya da bi yere çarpardı kafasını :)
alyaaa
annelik demek duygusallık demekmiş
yaaa ben ne senaryolar yazıyorum bi bilseen benim kızım daha küçük bırakırsan öyle bi bakıyoki
bide seninki gibi konuşsa biterim heralde geçen gün emzirmeye gittim su verecektim kaynaam dediki ben veririm dedi saat 10,30 iyi tama dedim
tekrar emzirmeye gittiğimde saat 12,30 du suluk çantadan çıkmamış su vermedinizmi dedim unuttuk dediler çıldırdım kızım suluğu görünce ağzını şapırtatmaya başladı
çölde kalmış gibi bi içti size anlatamam iş yerine geldim nasıl ağladım ev zaten sıcak bebeğim suya hasret kalmış
albüm yaptım kuzumm..
ayy komşuluk güzel bişidir eminimben komşularıma hiç gitmedim onlarda gelmedi de
hediye de olabilir canm ama bişi yapıp onu götürsen sanki daha iyi olur
hediye götürünce karşılık beklio gibi oluo
günaydın kızlar nasılsınız?
güneşcim seni en iyi anlayanlardan biride benim canım.
hem çalışıp hem çocuğunu kreşe bırakan.
hatırlarsan benim oğlumda da aynı şeyi yaşadık. yanağı morarana kadar ısırılmıştı.
ve öğretmenine sorduğumda oyuncak yapmıştır demişti.
bariz diş iziydi ve bana sürekli yanındaydım demişti.
elbet çocuklar birbirine bilmeden zarar verir.
ama bizimkiler daha çok küçük. kendini savunamıyor. daha fazla dikkat edilmesi lazım.
yinede böyle bir lay yaşandıysa veli aranıp bilgi verimeli.
öğretmenler hep inkar yolunda oluyor nedense.
bence çocuğu dr. götürüp bunun tırnakla çizik olduğunu belirten bir rapor al.
ben yapmadığıma pişman oldum.
sahibi bayanla konuştuğuma bana olumlu yaklaştı ve öğretmenle konuşacağını söylemişti.
eğer müdürde inkar ederse raporu çarp suratına.
bu şekilde davranmakla güvenimizi sarsıyorlar.
kendini üzme diyeceğim ama insanın elinde olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?