hosbldm kızlarrr :)
nerdeeee balkabagının cicileri bnde bakcemmmmm :)
ya kızlar bişi sorcamm bizim binaya yeni bi komsu tasındı 5 ay oldu ama :) bn calısyodum faln bı frsat olamamısdı ona sana gelmk ıstyorum dedim oda bugun için tamm dedi ilk defa gidicem giderken ne götürsem ki hediyemi götürülür yoksa pasta börek miii :S
saol canmmmmeloş zaten aklıma ılk gelen sendın yaaa
orda ogretmenın biri deıdkı bazeen basımıza boyle olaylar gelıyor ınkar edemeyız mutalak anneye bıldırıyoruz nekadar dıkkat etsekde bıranda olabılıyor bır cocugumuz baska bir cocgun yanagını ısrıp morartmıstı demezmı aklıma sen geldın ama o bıraz daha buyuk bır cocuktu dedı bana bende evet arkadasımında basına geldı falan dıye konustum hatta
rapor aklıma geldı valla ama ne ara gıdıp alcam aksam verırlermı herhangı bır hastanedeee gercı ınkar etmedı ogretmen sadece ınanın gozden kacmıs odkrda dıkkat edıyorm ben yanımdan ayırmıyorum sadece lavaboya gıderken yardımcı anneye bırakıyorum dedı..
mudurlede konuscam ama ogretmen ozur falan dıledı benden dıklenmedııı .. ya cok huysuzluk ederlerse acın kamera kaytlarını derım bendeeedelirtmesınler adamı
casper cnm gulegule gıysın cıcılerını bebişin saglıklaaa
casperr ayıldımm bayıldımmmmmmm meleğinin cicişlerine :) güle güle kullansınn cnmm sağlıklıkla
kızlar bal doğum yaptımı
kızlar bal doğum yaptımı
bu aralar bıraz kötü ortam dedığım gıbı sanırım 2012 bana kötü gelecek
neyse konuya gelem cok okuyamıyorum geçmişio yüzden
casper sadece senın cıcılerı gördummm leyleklı olana patılere baıyldımmmmm güle güle gıysın cnm
yeğenımı bu haftayla 3 haftadır görmuyorummmöle özledımkı
herşey ekmek parası için napak
kızlar bal doğum yaptımı
güneşim kaza olabilir ama bunu neden sen söylemeden sana haber vermiyorlar?
akşam almaya gidince bugün böyle bir durum yaşandı, dikkat ettik ama bir anda olmuş.
çok üzgünüz krem sürdük filan deseler tamam.
yok gömleği yapmış bilmem ne?
yada o an arayıp haber vereceklerdi. sözde anneyi teleşlandırmak istemiyorlar.
raporu al kullanmasan bile dursun kenarda.
ilerde lazım olabilir.
ya birde ben oğlum ısırıldığında nasıl ağladığını düşündümde kalbim sızladı resmen.
ben bazen ısırıyor nasıl canım yanıyor!
ben kaç kere işi bırakmayı düşündüm. sigortam için çalışıyorum.
eşimin işi düzelse iyi maaş alsa bir dakika düşünmem bırakırım işi.
efsun senin kuzuna da kıyamam yaaaaaaaa!
alyacım hle seninki konuşuyor ya yavrum benim yaaaaaa!
allah yardımcımız olsun kızlar!
bn de cocuk oldukdan iki yıl içinde işe bşlamak istyorum ama böle olumsuz örnekleri görünce kararsız kalıyorum. calısınca cocugna sağladıgın ımkanlar daha iyi oluyo evde olunca tek maaaşla her istedğii yapamıyorusun ama bazen de şöyle düşünüyorum sonucda kimse anne gibi bakmaz cocugna ...gelecekde güzel anılardan daha cok ıhtıyacı yoktur herlde daha kalıtelı mamaya , fazladan kıyfetlere :S
Kızlar herkese günaydın bugün itibariyle sayıma giriyoruz bakamam sanırım size bugün yarın akşam 10 a kadar burdayız bir an önce bitirmemiz lazım patron sıkıntılı bi adam çünkü
şimdiden hepinizin yeni yılı kutlu olsunn 2011 de yaşadığınız hiç bir kötü şeyi 2012 görmezsiniz inşallah
2011 bana çok şey verdi aslında
arabamızı verdi
sağlığımızı verdi
huzurumuzu eksik etmedi en önemlisi rabbim meleğimi bana verdi bnm için çok güzel bi yıldı rabbim 2012 dede güzel şeyler yaşamamızı nasip etsinn inşallah ...
balımm bu hafta son senin göremezsem hakkını helal et hakkın çokdur bende en sıkıntılı anımda hep seninle lameme koşdum tek tek anlattıdınız bana herşeye sabrınızı kutluyorm öncelikle elammm cnmız yeni yılda sağlıklı bi şekilde sizinle olsun inşallah
seni çok ama çok seviyorumm nolur beni durumundan haberdar ett
kendinize çok çok ii bakın iyiki varsınız iyiki bnm arkadaşlarımsınızzzzz
sizleri çok seviyorum sağlıcakla kalın inşallah
şimdiden mutlu yıllar
bn de cocuk oldukdan iki yıl içinde işe bşlamak istyorum ama böle olumsuz örnekleri görünce kararsız kalıyorum. calısınca cocugna sağladıgın ımkanlar daha iyi oluyo evde olunca tek maaaşla her istedğii yapamıyorusun ama bazen de şöyle düşünüyorum sonucda kimse anne gibi bakmaz cocugna ...gelecekde güzel anılardan daha cok ıhtıyacı yoktur herlde daha kalıtelı mamaya , fazladan kıyfetlere :S
DUN DAHA YAPMAMIŞTI HİHİHİHİH
CNM işte zor hepımızın işi yaaa bend eguya bıkac sene calısırım bırıkım yapar cıkarım dıyordum ısı gıttı cıkamadımm bıraz daha kıdemım arttı falan derken kaldım hanı aslında ben calısmasamda ıdare ederız bır sekılde amaaa oyyy oyy bılmıyorum neyse bakalım esımle konustum oda bu sabah cok agladıgı ıcın uzlmusss baya agladı arabaya yapstı ınmemek ıcın
oda aksam oturup konuşalım 10 daha bekleyelım olmazsa baktık yıne huysuzzzz alalım kreşten kendımız bakalım dedı
sanırım sne işten cıkarsın demek ıstedı
bu aralar bıraz kötü ortam dedığım gıbı sanırım 2012 bana kötü gelecek
neyse konuya gelem cok okuyamıyorum geçmişio yüzden
casper sadece senın cıcılerı gördummm leyleklı olana patılere baıyldımmmmm güle güle gıysın cnm
yeğenımı bu haftayla 3 haftadır görmuyorummmöle özledımkı
herşey ekmek parası için napak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?