Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

böcüğüm sıkma canını her şerde bir hayır var derler hem daha hiç bişe kesinleşmemiş Allah bir kapıyı kaparken öbür kapıyı açar derler ümidini kesme sakın ayrıca hayatını hemen değiştirme git yemeğe eşinle keyfini sür oh mis hemde kafan dağılır ben alışık değilim senin somurtkan hallerine

heee bızım topıkde nıle evlimisin dedın ya bende bılmıyomusun sabahtan berı anlatıyor dedım ben o anda senı alya zannettim oyusden ole cvp vırdım kuzum

nan burcu garusu yazıp durma
öbür tarfada yazdım sana
bana öle yazma cesaretini nirden alıyon heeeeeeeeeeee

hoşgeldin canım
ben iyi olmaya çalışıyorum kendi adıma
sende yoğunmuşsun allah kolaylık versin canım

bende annemle abimi çağırdım.
çorba+soslu tavuk+pilav
bikaç çeşit meze yaparım.
içecek meyve çerez filan
yeter bize.

Güneşim ve böcüküm saolun kızçeler dee
böcük ne ya karamsar karamsar az topla kendini
sanki ortak yeni trip atıyo
o hep yapıyodu yaöle yazıyodun
noldu nan sanki yastasın
kocenlede git ye yemeğini döfcem haaaaa

teşekkür ederim mutlucum
melodicim bende tavuk düşündüm arkadaşım köfte yapalım dedi olumlu düşünüyorum şimdilik =)

alya garusuuu kızn kırmızı topuklu ayakkabılarını giymiş kıracak goşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:):)

bizide teyzemin oğlu çağırdı eşim çok sever onu.gelin beraber olalım dedi.ben hiç istemiyorum ama eşim istiyor oraya gidicez.Onlarda alkol alırlar büyük ihtimal üfff ama yapacak bişi yok ne kadar sinir olsamda.

hepınızı öle cok sevıyorumkı kardeş gıbısınız zaten sızden başka kımsem yok vakıt gecrcemm bu çilehanede:)
patronumla hıc bı sorunum yok ama adamda bunaldı onu zora sokmak ıstemıyorum
ortak cocuk gıbı süreklı benı şıkayet edıo
son zamanlardada buraya gırerken gördu o kadar abartmışkı masama otursam dahı hemen kk ya gırıyo dıyo
bende oturmuyorum yerıme pek

ben böle adam tanımadım
kadın gıbı bırının arkasından konuşmayı cok sevıyo fesat iş çevırmeyıde ıyı bılıyo
patronumun ble arkasından neler dıo ama ben laf taşımam

son zamanlarda cok bunalttı benı ölekı rüyalarıma gırıyoouyyamıyorum yada
işyerınde saatlerımızı geçırıyoruz evımızden cok burdayız herşeyden önemlı huzur napalım cıkarsamda yarın bellı olcak
haklarınızı helal edın
sızlerı cok sevıyorummm
en cok ınanın sızden ayrı olmak koycak

bu arada annemler gelıo h sonu cok mutlu oldum çıkarsam işten gıder kafa dınlerım az belkıde ev bulur taşınırım
bütün kardeşlerım gelıyoo cok mutluyummm
eşimlede yemeğe gtmem lazımm
üzgünüm ama napım kısmet belkıde bu kadar ekmek yemek varmış burda

ama en cok emeğımı 1 dk sılen ınsanlara kızıyorum
patronum cok ıyı
hiçbişi bellı değil ama bakalım

UĞUR BÖCÜĞÜ HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN CNM...
her işte bi hayır vardır,içini ferah tut...
ama yerinde olsaydım şimdiye kdr patronla başbaşa konuşurdum..içini dökerdin ve onun düşüncelerini öğrenirdin..isterseler kovsunlar ama kesinlikle konuşmadan adım atmazdım ordan...

böcük nannn vedalaşır gibi yazmışsın bence patronunla konuşmalısın cnm
bende sabahtan beri çaycı garuyla kavga ediyorum anam hiç kimseden korkusu yok.hepimiz işçiyiz kimse benden üstün deil dio
dedim beni delirtme ben senden daha deliyim çileden çıkarma beni dedim

selam kızlar bu arada....

brck yafruuu vur kafasına kafasına :))
ayy öle bi çaycı bizde vardı :)) bardakları toplamazdı herkes getirsin diyodu :)) çay isteyince çaydanlık belimde bağlı değil kalkın alın diyodu :)) kulakları çınlasın

böcüğüm bende arkadaşlara katılıyorum canım
patronun la konuş baş başa anlat canım dök içini
ama veda eder gibide konuşma canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…