- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
UĞUR BÖCÜĞÜ HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN CNM...
her işte bi hayır vardır,içini ferah tut...
ama yerinde olsaydım şimdiye kdr patronla başbaşa konuşurdum..içini dökerdin ve onun düşüncelerini öğrenirdin..isterseler kovsunlar ama kesinlikle konuşmadan adım atmazdım ordan...
böcük nannn vedalaşır gibi yazmışsın bence patronunla konuşmalısın cnm
bende sabahtan beri çaycı garuyla kavga ediyorum anam hiç kimseden korkusu yok.hepimiz işçiyiz kimse benden üstün deil dio
dedim beni delirtme ben senden daha deliyim çileden çıkarma beni dedim
ay böcukya zaten dertlı gunumdeyım aglıcam off agla agla burnum kocaman oldu ztn kocamanhepınızı öle cok sevıyorumkı kardeş gıbısınız zaten sızden başka kımsem yok vakıt gecrcemm bu çilehanede:)
patronumla hıc bı sorunum yok ama adamda bunaldı onu zora sokmak ıstemıyorum
ortak cocuk gıbı süreklı benı şıkayet edıo
son zamanlardada buraya gırerken gördu o kadar abartmışkı masama otursam dahı hemen kk ya gırıyo dıyo
bende oturmuyorum yerıme pek
ben böle adam tanımadım
kadın gıbı bırının arkasından konuşmayı cok sevıyo fesat iş çevırmeyıde ıyı bılıyo
patronumun ble arkasından neler dıo ama ben laf taşımam
son zamanlarda cok bunalttı benı ölekı rüyalarıma gırıyoouyyamıyorum yada
işyerınde saatlerımızı geçırıyoruz evımızden cok burdayız herşeyden önemlı huzur napalım cıkarsamda yarın bellı olcak
haklarınızı helal edın
sızlerı cok sevıyorummm
en cok ınanın sızden ayrı olmak koycak
bu arada annemler gelıo h sonu cok mutlu oldum çıkarsam işten gıder kafa dınlerım az belkıde ev bulur taşınırım
bütün kardeşlerım gelıyoo cok mutluyummm
eşimlede yemeğe gtmem lazımm
üzgünüm ama napım kısmet belkıde bu kadar ekmek yemek varmış burda
ama en cok emeğımı 1 dk sılen ınsanlara kızıyorum
patronum cok ıyı
hiçbişi bellı değil ama bakalım
noldu nan de hele
UĞUR BÖCÜĞÜ HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN CNM...
her işte bi hayır vardır,içini ferah tut...
ama yerinde olsaydım şimdiye kdr patronla başbaşa konuşurdum..içini dökerdin ve onun düşüncelerini öğrenirdin..isterseler kovsunlar ama kesinlikle konuşmadan adım atmazdım ordan...
böcüğüm bende arkadaşlara katılıyorum canım
patronun la konuş baş başa anlat canım dök içini
ama veda eder gibide konuşma canım ya
sabah beri yiyozz birbirimizi ben aşağı indikçe
yan masamdaki abimin küllüğü artık mafolmuş dışı yapış yapış dediğim şey sadece haftasonu keşke yıkasan bunları oldu.
başıma iş çıkarma başka işimmi yok silerim yeter dedi5 dk sonra aşağı indim aşağıdaki çocuklar dalga geçiyolar biz atıştık die dedim ne ara anlattı konuştu.sonra senmisin dien dedim 2 dk ne çabuk yetiştirdin dedikodumumu yapıyosun hemen dedim yoo yapmıyorum söyledim dedi falan filan bi dünya saydı o bana ben ona.bende şimdi sürekli çay istiyorum normalde pek sevmem getiriyo içmiyorum soğudu diyorum gene istiyorum tescilli kırık bizimkisi tedavi falan görmüş çok tırsıyorum ama duramıyorum :18:
burcum o ortak ben bı işçiyim o çıkar mı hiç meslek bılmez bişi bılmez zaten işe yaramaz ancak tepeden bakar
bal bılmem ama dün onlar konuşurken yukarda bana muhasebeyı arattılarbelkıde hazır çıkışım ne dıyım Allah büyük öle bişi dıycekse patron benı gerı çağırdığında dedıklerını yüzüne dıycem
dedıklerı aynen şu
bı hata yaptım senı çıkardım başkalarını dınledım ama cok özur dılerım hıc cıkmamış gtmemış gıbı olsun herşey dedı
öle pişmanlık lafları ettıkı ınanamazsın
hatta ben burdan gıdersem ancak öle gıdersın serefsızım senı çıkarttırmam daha
ctesıde ortakla tartışınca bana kızdı yanı olaylar üst üste ctesı bel fıtığım tuttu
ızın ıstycektım dedım 5 te cıkıyom barı 3 olsunda onlarda zora gırmesın
neyse saat 3 te sen gıt aşçıya ızın ver
bende dedım ben gtcektım cok hastayım gene mı ben bakcem onun yerıne dedım kızdı baya
sonra cıkıp yukarda ağladı patronum
bende özur dıledım başkalarının yerıne koyma kendını dedı
cok sevıyo ama geçen sefer nasıl cıktımsa bıan belkı kağıdı önume koyar gene guvenım yok
burcu knorun hazır sosu var ya onunla yaparım yada başemel soslu yaparım.
makjamı yaptım geldim.
böcük patron madem bu adamın huyunu biliyor, sende adam geldiğinde eline koz verme.
hoş o yinede bulur ama. yarın konuş ne varsa içindekini anlat.
sonrasını allaha bırak hakkında hayırlısı ne ise o olsun.
ama ortağın senle derdini anlayamadım. kadın olsa anlarımda bide erkek.
brck çaycı yüz bulmuş birinden herhalde.
böyle olunca kendilerini bişy sanıyor.
bizim çaycımız yok her katın ve binanın kat görevlisi var o getirir çayı.
ben kimseden istemiyorum gidip kendim alıyorum.
fazla içmem zaten.
bal çaycı kendini patron sanmış herhalde.
dranis çok hoşsun canım.
kızlar çaycıların hepsi böyle kimseden korkuları yok.çevremdeki arkadaşlarınkilerde böyle...
bizim çay getiriyo topluyo bardakları saolsunda:)
arkadaşımınki yemek yedikleri tabaklarıda yıkamıomuş kavga ettiklerinde.mutfakta birikiyomuş hepsi
tarzları bu hatunların...ben kapıyı kapatıyorum duymasın kimse patronlar yukarda die garu yırtınıyo zaten sesi yüksek bi tip herşeyi sesli:)
daha oncedemı olduu pekı o ortak nıye takyı kafayı sana derdı neymışşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?