Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hıı sizin ev daha ön taraflarda kalıo ozaman..
lisenin arka tarafı diyince ben oraları düşünmüştümm.
kıss nise o düğünde bende vardım.
iicene döktürüodumm..

hımmm kız bizim evi tam sölim sana sarı bi bina var altında taç perdeci var fırın falan var onun hemen arkasındaki sitelerde bizimkisi

kabul ettim canım valla bende öle acaba hatamı yapıorum diorum bazen bende senn gibi her seyden tartısma yaratıorum:sinifsinif: içim daralıo böle sıkılıorum offf

ayyy böcükçüğüm öle iyi anlıyorum seni öyle iyi anlatamam
kendimi görüyorum adeta
annem gelinliğime bakıp ağlıyormuş öyle üzüldüm ki
bu arada evin çok güzelmiş
nasıl gidio hazırlıklar???

2 bucuk saat istanbulun içinde bir yerden baska yere gidiomus gibi ama olsn adı gurbettkaydirigubbakcemile3

hımmm kız bizim evi tam sölim sana sarı bi bina var altında taç perdeci var fırın falan var onun hemen arkasındaki sitelerde bizimkisi

haaa bildim şimdii..
bende hergün o perdeci yolunu otobüsle geçiom canım.
bayırdan yukarısıda bizim ev zaten..
kısss bak istanbuldakiler buluşma yapilerr anam bend eçatır çatlıdımm..
ahanda bu topicten hemşo buldum dedim anam onada tam giderken bulmuşum..

ayhh hayırlısıyla bi atlatsaydıkk hazırlıklar bitti canım işte evi falan yerleştirdik.ufak tefek seyler kaldı davetiyelerimin gelmesini bekliorum şimdi bide nikah için tahlil falan yaptrmıstk ugün ögleden sonra gidip onları alcam nişanlımın oraya göndercem

rahat bırak kadını bence kemiklerini sızlatma, ne diye ağzına doladın anlamadım yazıkkkk

biraz daha uygun üslup kullansan
ağzına dolamak ne demek...
seninle ne samimiyetimiz var da bana böyle rahat konuşabiliyorsun
sorarım sana???
yazdığım mesajı bir daha oku ve verdiğin cevaba bak....

ay ağlama konusu bi dert valla bende çok sulu gözlüyüm inş ağlamazsınız ya kaydirigubbakcemile sevgilim diyor eğer ağlarsan beni istemediğini düşünürüm ay canım yaa :asigim:

ayy son an da evden cıkarken millet öle aglasırken nası dayancam hele onu dşündükçee aklımı oynatcak gibi oluorum annem 1 ay önceden aglamaya basladı

ay ben çok fenaydıımm.
rahmetli babacım baglayamadı kuşağımı..
büyük erkek kardeşim bagladıı..
yavrum elleri titrioduu yaaaa.
bende çok sulugözüm zaten indirdim çeşmeleri hemencikk..

kıs ağlıom falan derdim bi dolu o an.
eşimin yengesi kolumdan çekiştirio herkesin içinde.
hadi hadi bırak diyee.
ay nasıl sinirim bozulduu.
duvagı kaldırdım okadar insanın içinde zaten ağlamaktan bitmişimm.
çemkirdim bi güzel kadınaaa..
bırakın bi yaa dedimm.
iice bagırdım çağırdımm.
tamda anneme sarılırken yaptı o terbiyesizliği çnk...

kaydirigubbakcemile3 olsun ben gitmeden bulusurum senle sen merak etme kınamada glirsin artıkınvsositososito

sanada günaydın....
anneannemi tabi özlüyorum hem de çok...
2 yıl önce kaybettik....

canım yaa allah rahmet eylesin...
bende babaannemi 10 yaşımdayken kaybettim ama o kadar netki herşey kafamda... çeyiizimde de bazı eşyalar ondan kalma... mesela mutfak masasındaki örtüyü her serdiğimde yada ondan kalan kaseleri her kullanışımda anarım....

bizde tahlil yaptırdık önden rapormu ne verdiler onla nikah tarihi aldık sonrdan sonuclar alınacaktı onları almadık valla aman üşendim sıcakta gidip almaya mersinde yaptırmıstık bide kan vermek ödümü koparıo 1 saat ugrasmıstı kadınkaydirigubbakcemile3

ahhh annelerimiz uzak ya da yakın yere gidelim hiç farketmiyor onlar için...
evlatları için en güzelini dilerken bir yandan da ayrı bir eve çıkmaları içlerini burkuyor
hayırlısı olacak inşallah herşeyin tatlım

karaböcüg sende içini ferah tut,herşey güzel olacak...
çok mutlu olun çookkkk

ayhh offf içim daraldııı valla bende patlardım öle bişe olsa saten sinirler bozulmus insanlar gergin allahım yhaa o günü sag salim bi atlatalım baska bişe istemiorm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…