Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

çıkanlar ıyı aksamlar bende cıkıyorum şimdiii

yrn yokummm kendınızeee ii bakınn

kakaolu ıslak kurabiye yapmaya karar verdim garular....
şerbeti kaynattım bile....
şimci kakao kalmamış onu almaya gideyim.....
haydin hepinizi kocaman öperim....
anacım bugün cuma değil miydi.....
herkese hayırlı cumalar olsun,geç oldu biraz ama neyse......

kolay gelsiin canmm ama oyy oyy denmez bunlar ama canm tatlı deil çok tuzlu çekio peynir istedi canm kalıbı önüme koyup yiyesim var..

iyi akşamlarr çıkan hatunlarr
yarın görüşürüzz

ben daha burdaymm 7de falan çıkarım herhall..
yarında geç çıkarm bu gidişle oyy oyy

kızlar.....kurabiye mi yaptım....
yalnız bu kakaolu ıslak kurabiyeyi yapanlar bana deyiverin hele bir dahakine tüyolarınızı değerlendirecem çünkü,tarifte ki gibi fırından çıkarır çıkmaz hemen şerbetine batırıp çıkarıp hindistan cevizine buladım....
ancak tadına baktığım da içinin kuru kaldığını hissettim...sizin yaptıklarınız nasıldı,ya da bir kaç saniye fazla mı bekletmiştiniz???
ahanda bu da foto.....

[url=http://VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs/c25MCx]
[/URL]

ada, bende bi kere yaptım o ıslak kurabiyelerden ama içi kuru kalmıştı benimkininde, demekki modeli böyle :))
bu arada kahvaltı sofranada bayıldım, haşlanmış yumurtalarıda ne güzel servis etmişsin,, ay dur ağzımın suyunu siliymm :)

pınarcım :))))
sağol canım.....
o değil şimdi kurabiyeden bir tane daha attım ağzıma ve kuru içi hala.......
sanki o şerbeti boşuna yapmışız......

selaam yavrucanlarrrr:)

herkesler iyidir umarım...
biricik belki aklıma eser eklerim albüme bilemiyorum,eksikler bitsinde...terzi yalnış dikmiş,bazı aksilikler oldu uzun sürdü neysemmm...

Ada afiyet olsun,kardeşlerinin evindemi kahvaltınız,ailenle?lezzetine doyum olmaz,huzuru yeter...

Casperııım inan okurken ağladım,uzun zmndır ağlamıyorum biriktiler sanırım hemen süzülüyor :)neyse böyle duygularla ağlayalım hep...

günaydın hatunlar...
biz gene gece sütüne kalktık...sizsiz olmuyo artık bu sütler....

dün öğlen işyerinden çıkıp doktora koştum kan tahlili verdim ve nst ye girdim..işim az diye kimseyide çağırmadım..
nst sonucunu götürdüm doktora doktor baktı baktı bana nasıl anlatıcağını düşündü sanırım kelimeleri hep seçerek kullanıyor...benim gözler kocaman pür dikkatim..ptesi sonucum kötü çıkmıştı çünkü..neyse uygun dille sonucun yine istediği gibi olmadığını ya annede yada bebekte sıkıntı olduğunu dile getirdi..sabah tekrar istiyorum bi nst dedi sonuç böyle çıkarsa kuzumu alcaktı..yani doğum var dedi..şok içinde kala kaldım..sabahı kim eder 1 saat sonra yaptırsam olmazmı dedim...peki ozmn git iyice ye iç karnını doyur bakalım dedi açlıktanmı olmuş..nasıl çıktığımı bilemiyorum..ve çıktığım gibi annemle gözgöze geldim..apar topar gelmiş..onu görmemle zaten gözlerimden yaşların süzülmesi bir oldu..nasıl sıkmışsam kendimi..oda korktu bişeymi oldu diye...ağlamaktan anlatamıyorum..bebekte sorun var gibi hissettim çünkü..neyse az oturduk ben sakinleştim hemen yemeğe gittik ordan tatlı yemeye..geri geldik nst ye tekrar girdim...çıkan sonucu koşa koşa götürüyoruz..Rabbim ne zormuş anne olmak..neyse doktor bu sonuç daha iyi beklediğim gibi dedi ama yinede tesadüfmü yoksa değilmi yarın sabah tekrar nst istiyorum dedi..biraz daha moral yüksek çıktık...

lamem sağolsun senin çektiğin ne bizden,Rabbim sana hep güzel haberler almak nasip etsin...

günaydın kızlar....

balımmmm.. özledim ben seni yaaa..... olmuyor valla böylee(

cnmm bende özlüyorum ama elimden işte bukdr geliyo..işllh daha çok gelirim..

casperım seni anlıyorum bende 2li taramadan sonra mutlu habere bile ağlamıştım..nezor dimi kuzum...
ama çok şükür bak bişi yokmuş tosun paşamızın :))

Günaydın güzellikler..
nasılsınız bakalım umarım güzel bi gün olur hepimiz için.
Mutluluktan uçacağımız haberler alırız..
Balcım saol cnm özlüyoruz ama senii

kıymetimi bilmediniz tabisi..özleyin bakem...

şişttttttttttt noluyo kızıma hemen yer bulmuşsun lame aşkolsun...
senin sonucuda bekliyelim bakalım belki oğluşun olcek <:))
pişman olursun bak...

bi kızı 1000 kişi ister 1 kişi alır durun hele
hem kriterlerimize uymanız lazım PP

2 paşa dıyınce bende ıkız olcek sandımmm

böcük kuzum iyimisin

bende sizi özlüyom kokoş garular...

cnm bennmmmmmm..mümkün olduğunca takipteyim merak etme...

işte ekmek parası napçen..yakında işyerinden doğuma gidersem şaşırmayın cnm...

geçmiş olsun cnmmmmmm

mnik kuşummmm hadi sende hayırlı haberlerle gel işllh kuzum...
senin bence kzın olcek cnm..annesi gibi minik kuş...

2 gün tatil yapanları çok kıskanıyorum

kıskanç garu tatilimize göz dikti

kızlarr...
casperdan haber var...
çok şükür herşey yolundaymış... hastaneden de aşıya gidicekmiş:)

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ada sana bi temiz sopa atardım ama sende minik paşana dua et...ayyy içime bak paşa doğdu Rabbim sağlıklısını versinde...
kızımla gelince böle sofralar istiyoruz..bakalım oğlun olursa sık sık gelirirz

benden bukdr uykum geldi gene...hepinizi çok öptüm..dua edin kızlar sabah güzel olsun sonuçlarımız...

günaydın canmm benmm
ahh yakın olaydım sanaa adaacıımm kahvaltıya geliyoruzz oğluşumla diye aramaz mıydım hemen

ayy canmm..
evtt mutluluktan ağlayalımm ya da ağlamayalım hiç..

balımm yaa korka korka okudumm..
şükür ki meleğin iyiymiş canm benmm
yaramaz kızın gelmekte acele edio galiba aman sağlıkla doğsun yavrun da doğduktan sonra tombiş olsunn.
dualarım seninle canm inşallah bişicik çıkmaz bugünn..

balımm o an varya öldüm dedimm.
nasıl kötü bişi rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın daha doğmadan kıyamıyoruz rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bizee..
ama minik paşam iyiymiş tepikleyip duruyo anneyi..
çarşambadan beri hastaneye git işe geri gel koştur koştur yorulduk pazarı iple çekiyoruzz

Slm garular nasılsınız bakalımmmm..
ben az önce öksürükten ölecektim neredeyseeeee

slmmmmmm
tünaydın garular ne etmektesiniz,anacım hani hafta sonu çalışanlar nerelerde?????
eşim sabah işten geldi yaptık bir güzelce kahvaltımızı,ohhh doyduk kuzumla.....

patikcim....hiç sorma vallahi huzur eksik kalır o andaki ifade de,çok farklı bir şey gerçekten...evet kızkardeşimdeydik....annemlerle.....

balım....başımla beraber,bak paşa dedin bana da bilmem kimbilir hayırlısı bakalım...paşa olmasa da gel sen kızçenle :)))
sen bana de bir hele kaç kg. aldın şimdiye kadar,biz 17 haftalık olmuşuz 2 kg. almışım (((

casperım....hiç belli olmaz bir gün bu dediğini yaparız belki....

adaellerıne sağlık harıkasın tatlım yaa maşallah maşallah becerıklı garu

bal he lennn ıyıımsonradan kafa geldı yerıne

brck noldu kuşum hasta mısın

casper

balım yaa bende ablamdan tecrubelı oldum herhal sakın sakn okudum:)
aman aman sağlıkla zamanında gelcek ınş.sıkma canını
belkı ondan dolayı olmuştur üzülme sıkma canını

hayırdır yavrum,hasta olmayasın sakın dikkat et.......neredesin sen bakimmmm hem,gel buraya çabuk

hoşgeldiniz yavrular...
kimse yok die geziniyodum:)
evet kızlar boğazlarım hala geçmedi.gıcık yapıyor öksür öksür ölüyorum vallahi çok kaşınıyooo içim

Slm garular nasılsınız bakalımmmm..
ben az önce öksürükten ölecektim neredeyseeeee
ahh kuzum dikkat et kendine bi iyileşemedinn yaa

ayy inş
adacım bende bugün 21 oldum 3 kilo almışım canm normal dediler inş normal devam ederimm..
balım son söylediğinde 14 kilo olmuştu canmm
adaellerıne sağlık harıkasın tatlım yaa maşallah maşallah becerıklı garu

bal he lennn ıyıımsonradan kafa geldı yerıne

brck noldu kuşum hasta mısın

casper

böceeemm görüşemioz yaa

brck....canım eğer bulabilecek gibiysen bir tatlı kaşığı bal,bir çay kaşığı karabiber ve bir iki damla limon suyu karıştır iç....rahatlarsın.....

casperım maşallah 21 oldunuz he :))) peki SAT la aynı mı gidiyor haftanız???? ben bir daha yapacağım çizelgeyi çünkü bebişim SAT tan geride geliyordu şimdi kapatmış aradaki mesafeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…