Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

maşallah kuzuna canmm
4 5 gün farkımız var canm ya ama normal dedi dr belkide ultrasonda yanılıyoruzdur bi kaç gün dedi gelişimi güzelmiş oğluşumunn

evimi temizlemem gerekiyor....
ama benim hiç bir iş yapasım yok ((( dışarı çıkıp gezesim var nedendir acep,oysa havada puslu ve soğuk.....
eşyalarımı değiştiresim var.....
bebek odası için zaten açacağız yer emme başka şeyler etmek istiyorum....
aman bugün de pek bir tuhafım.....

şükür yok canm baya da hareketli bi bebek şimdi böyle bakalım son aylarda ne yapcaz
çizelgemz nasl olmuş

çizelgene laf yok zati.....zevkler aynı baksana yine benzeşmişiz :))))
kuzunun hareketlerini ne zamandır hissediyorsun,kaçıncı haftadan sonra yani?????

bende üstten temizledim bu hafta :)
ankarada öyle yumuşak bi hava var ki sanki ilkbaharr..
gircen aşkının koluna mis gibi çay içcen..
sonra yürüceenn gezceenn tam öyle bi hava :)
çıkıp gezesim varr..
bebek için beşiklik yer açtık hemen beşiği alasım var oğluşuma hazırlık yapasım var ama erken yaa

çizelgene laf yok zati.....zevkler aynı baksana yine benzeşmişiz :))))
kuzunun hareketlerini ne zamandır hissediyorsun,kaçıncı haftadan sonra yani?????

evtt :)
canm 17.haftadan beri hissediyorumm
16.haftada hafif bişiler vardı ama bebek mi bağırsak hareketi mi emin olamıyordumm 17de tamam bebek dedim

evtt :)
canm 17.haftadan beri hissediyorumm
16.haftada hafif bişiler vardı ama bebek mi bağırsak hareketi mi emin olamıyordumm 17de tamam bebek dedim

ya ben anlamıyorum ya (((
nasıl bir şeyler bu his bir söyle ne olur öyle gaz diyeceğim bir şey de hissetmiyorum....
acaba göbeğim var dı bayağı ondan mı ki,derler ya zayıflar daha erken hisseder diye.....

ya ben anlamıyorum ya (((
nasıl bir şeyler bu his bir söyle ne olur öyle gaz diyeceğim bir şey de hissetmiyorum....
acaba göbeğim var dı bayağı ondan mı ki,derler ya zayıflar daha erken hisseder diye.....

ya bi git dicem olmayacak tatlmm ben sanki çöp gibi zayıftım
canm baloncuk patlaması gibiydi ilk baştaa,
bazen içimde bişi kayıyomuş gibi hissediyodum şimdik bariz belli oluo bazen hızlı vuruyo hatta
azcık daha bekle bakalm en fazla bi haftaya hissedersinn

çöp gibi zayıf değildin belkim ama aramızdaki 15 kg.nun bir farkı olmalıydı o da bu duruma isabbet etti
neyse eninde sonunda hissedeceğim kuzumu.....
anneler hisseder derler ya bak doğru ya,kız kız derken sen paşa diye hissettin ya işte budur :))))

adacım kaç kiloyla hamile kaldın canmm..
ayy 2 haftadr paşa olcak die geçiodu içimden içimden geçen olduu..
babamz kız istiyom ama erkek gibi yaa diodu üzüldü biraz kızımız olsaydı pek tatlı olurdu deyip duruyo
diom yakışıklı bi oğluşum olcak daha ne isteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…