Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hoşgeldin şekerim,şükür kavuşturana yaw.....

kızlar beni bir gaza getirin ne olur temizliğimi yapayım.....

adacm zaten evlerimiz yalı gibi deil ya hani bi başlasan 2 saate her yer mis olurr..
hadi bismillah de başla bakalım hemencik biter işin ama kendini yormadan yapp
kuzun yorulmasınn..

bazen aman bitsin die zorluyorum belim ağrısada durmuyorum bi tepikliyo kızıo galiba paşacım pek keyiflii

hadi o zaman tatlım ben ufaktan kaçayım...
seni de yalnız bırakmış olacağım ama,bu garular nereye kayboldular gene....gelsinler hamişi yalnız bırakmasınlar....
hadi çok öperim...anneanneye gitceniz ne güzel.....
iyi hafta sonları kuzum....

kolay gelsin adacımm ayy olur mu oğlumla iş yaparız biz
onlar bizi beğenmiolar artkk
bizde öptüük kocamann evtt anneanneye gitcezz kuzuma ciciler alcamm..
iyi hafta sonları tatlmm

selam kızlar nasılsınızzz...

bugun evdeyım iş yapayım dedım ama oglum musade etmıyor paçama yapısyor mutfakla oturdugumz odayı zor toparladım ofyaaa evde buyuk bırrr temızlıge ıhtıyc var suann uyumuyordaaa...

adaer ellerıne saglık masan kurabıyelerın harıka gorunuyorr..

bal cnm cok uzuldum allah sızlere bebıklerınıze saglık versın saglıklı dogumlar nasıp etsınnn nazar degdı hamıslerımızee korkutuyorlar bızıı

aklımda kalanlara yazdım malum cocuk unutturyor herseyı bızde oglumu doktora goturduk ıgne verdı bırsuru ılac vıtamın verdı tekrar eve kapattık kendımızııı

öpüyorum hepinizii

kendıne gelınce nıye surat edıo mınnak hepsı aynı len hepsı

ooo bakalım hayrlısı bız daha almadık alcektık 0cakta baaklım

güneşim hoşgelmişin :)))
ohhh mis gibi temizliğimi yaptım bitirdim....ev arap sabunu kokuyo :))))) yer silme şeysi bitmiş ben de arap sabunuyla sildim....olsun temizlik kokuyor yinede
yemek te yapmıycam,kociş 16:00 da evden çıkacak işe diye gece gelcek,rahatım....
kuzuma süt,muz,ceviz vs. yer dururum bende artık :)))
garular nerdesiniz yine yaw yeşil görünüyonuz ama yoksunuz dur ben sizi takip edem bulurum elbet

hoşbulduk cnm ohh mıs oldu evın heeee dınlen artıkhehe garulrr calsıyr yada evlerınde hep sanırmmm

kızlar.....kurabiye mi yaptım....
yalnız bu kakaolu ıslak kurabiyeyi yapanlar bana deyiverin hele bir dahakine tüyolarınızı değerlendirecem çünkü,tarifte ki gibi fırından çıkarır çıkmaz hemen şerbetine batırıp çıkarıp hindistan cevizine buladım....
ancak tadına baktığım da içinin kuru kaldığını hissettim...sizin yaptıklarınız nasıldı,ya da bir kaç saniye fazla mı bekletmiştiniz???
ahanda bu da foto....

[url=http://VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs/c25MCx]
[/URL]

bir daha ekleyem aynı msj...bir cevap please

tunaydınnn hatnlarrr :)
adacım cok guzel kurbişlerrrrrr elleirne sağlk bnde istyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
ya hazran annelrı kapanmısss bakdın mı hiç bi olaylar olmusda bn ben okumadım :S
casperımmmmm paşan hayrlı olsunnn :) yaa bnde ogrenmek ıstyorummm ayrıntılı ultrasyona kadr beklıcem onada daha cok varr 8 subat da :S

günaydııınnn...

Balcım sabah sabah içime yumruk oturdu vallahi yazdıklarını okurken
Rabbim korusun meleklerinizi...
hiç de denk gelemiyoruz özledim sohbetini nasıl...

casperr günaydın cnm bi sen varsın...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…