meloş hoşgeldin
bende vileda kullanmıyorum elimle sliyorum.vileda dahada batırıyo çünkü saçları dağıtıyo.
çek pasım var ama onuda bayadır kullanmıyorum..
güneşcim.. çok geçmiş olsun... ama kreşe gittiği için rtık daha sık hasta olu.. yiğenimden biliyorum...
alycım, hayırlı olsun portmanton.. güle güle kullan canım..
casperım.. ohh zamda almışsın.. paşan bereketiyle geliyor vallaa...
brck.. benim ayağımın altında sobam var ve çok memnunum... sinbonun... 19,90 almıştım ama şimdi pek bulunmuyor galiba bundan..
güneşcim.. çok geçmiş olsun... ama kreşe gittiği için rtık daha sık hasta olu.. yiğenimden biliyorum...
brck.. benim ayağımın altında sobam var ve çok memnunum... sinbonun... 19,90 almıştım ama şimdi pek bulunmuyor galiba bundan..
kelebekçim, bu akşam kontrolün var, uarım güzel haberlerle gelirisn...
mutlukız. canım sende yorma akşam kendini.. bu arada beşiğin resimlerini de bekliyoruz:)
mutlukız. canım sende yorma akşam kendini.. bu arada beşiğin resimlerini de bekliyoruz:)
ya bende evi elle siliyorum ama herzamn dııl bazn vıledayla sılmek zorunda kalıyorumm.. eskıden hıc vileda kullanmazdım..
bingonun deterjanı var bebek odaları ıcın olan hıjyenık.. ben butun eve ondan kullanıyorum cok guzelde kokuyorrr bebek kokusu...
çamaşır suyu dokmeden edemıyordum ama doktor yasakladı banaonuda 1 kullanıyorsam dıgerınde kullanmıyorum falan filan...
kızlarrr bu arada bende süpürge almak istiyom
annem hep pahalı eşyalar alır şansına iyi çıkmaz
şu arnicanınkini alldı sulu sistem
memnun bende alsammı acep
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)
ben mob kullnıyorum cok rahat kullanımı sac flnda hiç bırkmıyo tozları falnda süper alıo tamm benlik tembel işi
casperr bn senn hamiş halini görmedim kendimi eksik hissediyorum amaaa merk ettim
saç+kıldan bıktımkız brck o saçlarr..
anam nerden çıkıyolar bilmiyorm valla
canım ayaklarım sıcacık oldu yeni yeni ısındım yaa biraz önyargılı yaklaştım sanırım alıcam bu ısıtıcıyı.patron grdü dioki boş şeyler onlar gereksiz:)brck.. benim ayağımın altında sobam var ve çok memnunum... sinbonun... 19,90 almıştım ama şimdi pek bulunmuyor galiba bundan..
canım onu geçende demiştiniz bende alıcam güzel kokuyo diosunuz ama fırsatım olmadı..ya bingonun deterjanı var bebek odaları ıcın olan hıjyenık.. ben butun eve ondan kullanıyorum cok guzelde kokuyorrr bebek kokusu...
bende elimle siliyorum viledam eskidi almadım.
ama yerler taş benim 2 oda hariç kışın zor oluyor. birde vileda olsa evi daha sık silerim.
eldivende kullanmıyorum ellerim mafoluyor.
yüzey temizleyicinin içine domestosta koyuyorum.
mutlucum karnın büyüdü artık bence yerleri elinle silme canım. allah korusun.
vileda el ıslak mendil
tamamen duruma göre benmkisi
mutlucumm aman fazla eğilme kuzum yaa
dün annem halı silecekti anne dur ben silerim gibi bi cümle çıktı ağzımdan annemden yemediğim laf kalmadı duvarları da sil kızım yetmez sana halı die kızdı
aman dedim silmiom tamam :)))
evet casper azcık oğlen olmussss
nesini beğenmıyon kız bocuk mobunnn
dün annemlr 10 gıbı geldıler anamm uyyamadım heycandan
ıst da olmamıza rağmen en son geçen yıl gelmışler:)
yılda bı olunca cok heycan yaptım hazar
ablamda süprıs yaptı normalde 40 ı o gün cıkar ben cıkama soğuk falan dedıydı
ayy hepsı vardı aılemın
tek cocuk değilim ıyıkı5 kardeşiz dolu dolu oluyorz
bırz yoruldum ama değdı
napcam böle bılmem yaa keşke en baştan gelmeseydımmmburalara
şimdık düzenı bozmakta hem maddı olarak hemde manevı olarak etkıler bızı
senınkı nasıl ekle bakm resmını benım bıldığımdan farklı mı ben böle yuvarlak ağızlı olanı sevmım
mutlukızdıkkat et cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?