Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bende elimle siliyorum viledam eskidi almadım.
ama yerler taş benim 2 oda hariç kışın zor oluyor. birde vileda olsa evi daha sık silerim.
eldivende kullanmıyorum ellerim mafoluyor.
yüzey temizleyicinin içine domestosta koyuyorum.
mutlucum karnın büyüdü artık bence yerleri elinle silme canım. allah korusun.

meloş hoşgeldin
bende vileda kullanmıyorum elimle sliyorum.vileda dahada batırıyo çünkü saçları dağıtıyo.
çek pasım var ama onuda bayadır kullanmıyorum..

vileda el ıslak mendil
tamamen duruma göre benmkisi

mutlucumm aman fazla eğilme kuzum yaa

dün annem halı silecekti anne dur ben silerim gibi bi cümle çıktı ağzımdan annemden yemediğim laf kalmadı duvarları da sil kızım yetmez sana halı die kızdı
aman dedim silmiom tamam :)))

güneşcim.. çok geçmiş olsun... ama kreşe gittiği için rtık daha sık hasta olu.. yiğenimden biliyorum...

alycım, hayırlı olsun portmanton.. güle güle kullan canım..

casperım.. ohh zamda almışsın.. paşan bereketiyle geliyor vallaa...

brck.. benim ayağımın altında sobam var ve çok memnunum... sinbonun... 19,90 almıştım ama şimdi pek bulunmuyor galiba bundan..

kelebekçim, bu akşam kontrolün var, uarım güzel haberlerle gelirisn...

mutlukız. canım sende yorma akşam kendini.. bu arada beşiğin resimlerini de bekliyoruz:)

Son düzenleme:

cnm haklısın kresınde etkısı var sanırım bayaaa .. a<ma kresten once bır hastalık vurmustu atamadık ustumuzden ofyaaa

saol canmm..
evtt meleklerimiz bereketiyle gelio..

ya bende evi elle siliyorum ama herzamn dııl bazn vıledayla sılmek zorunda kalıyorumm.. eskıden hıc vileda kullanmazdım..

bingonun deterjanı var bebek odaları ıcın olan hıjyenık.. ben butun eve ondan kullanıyorum cok guzelde kokuyorrr bebek kokusu...

çamaşır suyu dokmeden edemıyordum ama doktor yasakladı bana onuda 1 kullanıyorsam dıgerınde kullanmıyorum falan filan...

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)
ben mob kullnıyorum cok rahat kullanımı sac flnda hiç bırkmıyo tozları falnda süper alıo tamm benlik tembel işi
casperr bn senn hamiş halini görmedim kendimi eksik hissediyorum amaaa merk ettim

saol lamecimmm ...................

bende ne zamandır bingonun beyazını kullanıyom
çok güzel kokuyor
çamaşır suyu kullanmıyom artık
ya loc yada bingo beyaz

kızlarrr bu arada bende süpürge almak istiyom
annem hep pahalı eşyalar alır şansına iyi çıkmaz
şu arnicanınkini alldı sulu sistem
memnun bende alsammı acep

benm arnıca cok cok memunum suluda kokuda yapmıyr fıltrelerını yıkayıp her seferınden koyuyorum camn önnune kuruyo ve taklıyorum zahmetlı değil önemlı olan emiş gücü
sankı halıyı yutcak:)
bıde phlıps var benım hıc açmadım daha
yenı evımde yenı ceyızım onlar

hoşgeldiinn hatun ne günaydınıı
öğlen oldu :)))

kız brck o saçlarr..
anam nerden çıkıyolar bilmiyorm valla
saç+kıldan bıktım
brck.. benim ayağımın altında sobam var ve çok memnunum... sinbonun... 19,90 almıştım ama şimdi pek bulunmuyor galiba bundan..
canım ayaklarım sıcacık oldu yeni yeni ısındım yaa biraz önyargılı yaklaştım sanırım alıcam bu ısıtıcıyı.patron grdü dioki boş şeyler onlar gereksiz:)
ya bingonun deterjanı var bebek odaları ıcın olan hıjyenık.. ben butun eve ondan kullanıyorum cok guzelde kokuyorrr bebek kokusu...
canım onu geçende demiştiniz bende alıcam güzel kokuyo diosunuz ama fırsatım olmadı..
Melodicim eldiven bizde kullanmıyoruz kız eller mafolacak die yermi silmeyi onu elimle hissetmem lazım hart hat:)
ama hamile kızlar için o benim aldığım güzeldi kızlar bi ara konumuştuk ya kendisi sıkıyo çekiyosunda

dün annemlr 10 gıbı geldıler anamm uyyamadım heycandan
ıst da olmamıza rağmen en son geçen yıl gelmışler:)
yılda bı olunca cok heycan yaptım hazar
ablamda süprıs yaptı normalde 40 ı o gün cıkar ben cıkama soğuk falan dedıydı
ayy hepsı vardı aılemın
tek cocuk değilim ıyıkı5 kardeşiz dolu dolu oluyorz
bırz yoruldum ama değdı
napcam böle bılmem yaa keşke en baştan gelmeseydımmmburalara
şimdık düzenı bozmakta hem maddı olarak hemde manevı olarak etkıler bızı

dikkat etmeye çalışıyorum kızlar
ama elimle silmediğim zaman temiz olmuyor sanki
yavaş yavaş siliyorum
lameciğim inşallah eklerim canım alınca

senınkı nasıl ekle bakm resmını benım bıldığımdan farklı mı ben böle yuvarlak ağızlı olanı sevmım

mutlukızdıkkat et cnm

ne güzel annenler abinler ablanla beraber
güzel birgün geçirmişsin canım
kalabalık aileleri bende seviyorum
dikkat etmeye çalışıyorum canım
elimden geldiğince bakalım perşembe görücez
minik prensesi nasılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…