saoll tatlmmcnm saol yaaa snınde gozun aydın sonuclar iyiymiş şükür
cnm ya bız ztn cuma aksamı grıp asırı oksuruk falan dıye gıtmıstıkk ıgne vermişti acaba ıgnelermi agır geldi dıye dusundukkk. sımdı doktoru arıcamm yazk ztn kılosu dusukdu ııce bır deri kemık kaldı ofyaa bugn barı ıshalı dursaaa
dün annem babam abımler yengemler yeğenlerım eniştem vardıdolu doluyduk valla ne masaya sığdık ve yer sofrasına bırazda kenarda köşede yedık ohh klabalık aıle gıbı yok
tabı gene gıttıler
off böle cok üzülüyommm yaa aılesıne yakın olanlar cok şanslı cok
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
bende çok yorgunum h.sonu hem misafir ağırladım hemde inşaat pisliği temizledim
balkona dolap
girişie yeni portmanto yaptırdım
anacım sanki taşndım heryer battı
offffff çok yorgunum
ne bileyim hem kusma hem ishal olunca mikropmuş gibi geldi bana ,yinede doktor daha iyi bilir..cnm saol yaaa snınde gozun aydın sonuclar iyiymiş şükür
cnm ya bız ztn cuma aksamı grıp asırı oksuruk falan dıye gıtmıstıkk ıgne vermişti acaba ıgnelermi agır geldi dıye dusundukkk. sımdı doktoru arıcamm yazk ztn kılosu dusukdu ııce bır deri kemık kaldı ofyaa bugn barı ıshalı dursaaa
PatikkkHe bnmde jeton yeni düştüüü
nan 2 kere sordummm sanada elektrik süpürgesi ne kullanıyon diyeeee
ohh ne güzel özendim valla :)dün annem babam abımler yengemler yeğenlerım eniştem vardıdolu doluyduk valla ne masaya sığdık ve yer sofrasına bırazda kenarda köşede yedık ohh klabalık aıle gıbı yok
tabı gene gıttıler
Günaydınlar kızlarr nasılsınızz..
güneşçim geçmş olsun cnm..
ayaklarım dnuyor yaa ayak ısıtıcı numunesi istedim geldi.benim mutfağımdaki seramikten aynı üzeri
ama pek işe yarar bişeye benzemio geri yollarım belki...
of bu yedek pc kağnı gibi klavyesi bile basmıor.
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
bende çok yorgunum h.sonu hem misafir ağırladım hemde inşaat pisliği temizledim
balkona dolap
girişie yeni portmanto yaptırdım
anacım sanki taşndım heryer battı
offffff çok yorgunum
Günaydınlar kızlarr nasılsınızz..
güneşçim geçmş olsun cnm..
ayaklarım dnuyor yaa ayak ısıtıcı numunesi istedim geldi.benim mutfağımdaki seramikten aynı üzeri
ama pek işe yarar bişeye benzemio geri yollarım belki...
of bu yedek pc kağnı gibi klavyesi bile basmıor.
ay ama bu nasıl atamadı hastalıgı uzerınden anlamadıkgneşim geçmiş olsun kuzum hep hasta oluyo yaaa
ama dediğim gibi salgın var
saol patiğimalya güle güle kullan cnm ..bende girişi değiştiricem,portmantomu vericemyeni bi dizayn oluşturucam,wenge rengi bnmki boğuyo girişte beni sanki...
ufonunki pahalı kız,ucuz etin yahnisi o bence...patikçim çalıştığımız bi firma var oda satıyomuş yolla deniyim dedimde.biraz ısıtıyo aman 25 tl bişi ufo gibi olmaz sanırım.kendini zor ısıtıyo makinacık:)
Off kendime bi denk getiremedim yahu bnmki sulu ve hiç memnun değilim koku yapıyo çünkü ne kadar temizlersen temizle
dün annem babam abımler yengemler yeğenlerım eniştem vardıdolu doluyduk valla ne masaya sığdık ve yer sofrasına bırazda kenarda köşede yedık ohh klabalık aıle gıbı yok
tabı gene gıttıler
Off kendime bi denk getiremedim yahu bnmki sulu ve hiç memnun değilim koku yapıyo çünkü ne kadar temizlersen temizle
kızlarrr bu arada bende süpürge almak istiyom
annem hep pahalı eşyalar alır şansına iyi çıkmaz
şu arnicanınkini alldı sulu sistem
memnun bende alsammı acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?