Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Patikkk He bnmde jeton yeni düştüüü

nan 2 kere sordummm sanada elektrik süpürgesi ne kullanıyon diyeeee

dün annem babam abımler yengemler yeğenlerım eniştem vardıdolu doluyduk valla ne masaya sığdık ve yer sofrasına bırazda kenarda köşede yedıkohh klabalık aıle gıbı yok
tabı gene gıttıler
off böle cok üzülüyommm yaa aılesıne yakın olanlar cok şanslı cok

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr

bende çok yorgunum h.sonu hem misafir ağırladım hemde inşaat pisliği temizledim
balkona dolap
girişie yeni portmanto yaptırdım
anacım sanki taşndım heryer battı
offffff çok yorgunum

Günaydınlar kızlarr nasılsınızz..
güneşçim geçmş olsun cnm..
ayaklarım dnuyor yaa ayak ısıtıcı numunesi istedim geldi.benim mutfağımdaki seramikten aynı üzeri
ama pek işe yarar bişeye benzemio geri yollarım belki...
of bu yedek pc kağnı gibi klavyesi bile basmıor.

Günaydınlar kızlarr nasılsınızz..
güneşçim geçmş olsun cnm..
ayaklarım donuyor yaa ayak ısıtıcı numunesi istedim geldi.benim mutfağımdaki seramikten aynı üzeri
ama pek işe yarar bişeye benzemio geri yollarım belki...
of bu yedek pc kağnı gibi klavyesi bile basmıor.

saoll tatlmm
şükür ki iyi çıktıı
( kalabalık gerçekten güzell...

günaydn canmm
anamm pek yorucu oluyo bee..

kızlar ben cuma aşı oldum ya hemşire ağrı yapar dedi korkuttu beni ama bişiyim yok

gneşim geçmiş olsun kuzum hep hasta oluyo yaaa
ama dediğim gibi salgın var

ne bileyim hem kusma hem ishal olunca mikropmuş gibi geldi bana ,yinede doktor daha iyi bilir..

Patikkk He bnmde jeton yeni düştüüü

nan 2 kere sordummm sanada elektrik süpürgesi ne kullanıyon diyeeee

ayy cnmsın pardon...siemens cnm bnmki..pek memnun değilim ama...süpürken çok hava salıyo dışarı birde tam süpüren kişiye yönelik,yazın kullanmak ölüm oluyo o sıcakta...çok ta kuvvetli değil sanki ne bileyim,şimdi duvara yapışanları görüyorum çekim güçlerini özeniyorum,bozulana kdr idare edicem..

ohh ne güzel özendim valla :)

numune nasıl istedin ,gönderiyolarmı öle bende isteyim yolluyolarsa

alya güle güle kullan cnm ..bende girişi değiştiricem,portmantomu vericemyeni bi dizayn oluşturucam,wenge rengi bnmki boğuyo girişte beni sanki...

patikçim çalıştığımız bi firma var oda satıyomuş yolla deniyim dedimde.biraz ısıtıyo aman 25 tl bişi ufo gibi olmaz sanırım.kendini zor ısıtıyo makinacık:)

gunaydın tatlımmm
hazal ile ilgili yazımı okudunmu buarada?

saol brck begenmedınmıı ısıtıcıyı

gneşim geçmiş olsun kuzum hep hasta oluyo yaaa
ama dediğim gibi salgın var
ay ama bu nasıl atamadı hastalıgı uzerınden anlamadık

patikcim haklısın yaa:8 of bugnde ıshal devam ederse bı test falan yaptırayım en ıyısı bensımdı doktoru arıyorm

Off kendime bi denk getiremedim yahu bnmki sulu ve hiç memnun değilim koku yapıyo çünkü ne kadar temizlersen temizle

alya güle güle kullan cnm ..bende girişi değiştiricem,portmantomu vericemyeni bi dizayn oluşturucam,wenge rengi bnmki boğuyo girişte beni sanki...
saol patiğim
bende simli beyaza dönük yaptırdım adını unuttum neydi
çok güzel oldu giriş ışıl ışıl

yok güneşcim ısıtttı birazda çok etkili değl sanırım.ya bu pc çok kötü yaa iki saattir cvp yollamaya çalışyıorum
snin gibi harfleri yutuyo yazarkene güneş

Son düzenleme:
patikçim çalıştığımız bi firma var oda satıyomuş yolla deniyim dedimde.biraz ısıtıyo aman 25 tl bişi ufo gibi olmaz sanırım.kendini zor ısıtıyo makinacık:)
ufonunki pahalı kız,ucuz etin yahnisi o bence...
Off kendime bi denk getiremedim yahu bnmki sulu ve hiç memnun değilim koku yapıyo çünkü ne kadar temizlersen temizle

koku mu yapıyo onlarda bak bende alırsam sulu almıyayım bari...koku için makineye takılan kokular var limonlu eşim almış nereden bilmiyom,sigaranın fitiline benziyo..sarı ...
onu koyuyorum ben iyi oluyor...sorarım istersen

kızlarrr bu arada bende süpürge almak istiyom
annem hep pahalı eşyalar alır şansına iyi çıkmaz
şu arnicanınkini alldı sulu sistem
memnun bende alsammı acep

bende dün cok agladımmm hemde böle hıckıra hıckıra kocem noluyor dedı.

dedım uzak olmak nekadar zor sımdı yorgunluk var cocuk hasta onlar bıraraya gelıyorlar. bana yardımcı olurlardı yakın olsam ev temzleyemıyorumm heryer kusmukk cıldırmıstımm ..

dun aksama kadr agladım anam yok dıye uzakta dıyee

ben varımya dıyor oda pof senle ana bır olurmu!

ayyy kızlarr valla gerçekten ana gibi yok
dün akşam ustalar 8 de gittikten sonra geldi anacım gece 11 kadar temizlik yaptık sağolsun
üzülmeyin sağlıklı olsunlarda napıcan uzak olsun

kızlarrr bu arada bende süpürge almak istiyom
annem hep pahalı eşyalar alır şansına iyi çıkmaz
şu arnicanınkini alldı sulu sistem
memnun bende alsammı acep

kızlar su lu supurgelerı pek önermiyorlar gunluk temızlemek lazmmıssss cok ozenlı hemde yoksa bakterı uretıyormuss daha zararlıymıs toz torbasızmı nee var rowentann falan super gıbydı denedıkk ama 800 tl nın ustu sanırmmm...

ben phılıpsın halı yıkamalısını kullanıyorum annem kullandı yıllarca hala tas gıbı dıye ceyızıme hıc arastrmadan onu almstım bende cok memnunumm ama cok agır bır makınayaaaa... hafıf bişi istiyorsanız olmaz ama agırda olursa sorun yok dıyorsanz annemde bende cok memnun kaldık .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…