günaydınn...
balım, ahh keşke yakın olsaydık, neler neler yapardık, bu arada o fuarı duydum ve gitmeyi çok istiyorum ama çoook uzak((
inş. bi formül bulabilirm...
esoescim ve bublecim, çok geçmiş oslun kızlar....
gunaydın hatunlar nasılsınızzz...
hava izmirdede baya sogukkk :):)
oglusda cok halsızdı sabah gıtmek istemediii montunu bıle gıymek ıstemedı kuzummm:):)
öpcemmm
ya o bebek fuarı cok guzelmiş bizm arkadaslar gıtmıstı hazırn analrı zamanındaa
tatlmm bundan sonra dikkat etcemm saolasınn
selam garular....nasılsınız..özledim sizi....
temizliğim yeni bitti anca geldim..uzun sürdü ama ev mis gibi bebek deterjanı kokuyo..ela hanımın deterjanıyla sildim kokuyu duyar gelir dye :))) eşim aradı ne ediyon diye temizlik şimdi bitti dedim..köşkmü temizliyon diyo :)) ayy dedim yawaş yawaş anca :)) yemek var rahatım o sebeple..
birazdan bucu bucu yapçem :))
sizde ne var ne yok...okıyım dedim ama okurken zaman geçiyo yazmaya fırsat kalmıyo...
evt yakın olsak heralde dışardan içeri girmezdik :)))
doğurmassam gidicem yaa..nasip tabiii :))
evt cnm bencede çok güzeldir fuara gittim ama bunu hep kaçırıyodum bu sene gene kaçıcak sanırım((
temizliğim yeni bitti anca geldim..uzun sürdü ama ev mis gibi bebek deterjanı kokuyo..ela hanımın deterjanıyla sildim kokuyu duyar gelir dye :))) eşim aradı ne ediyon diye temizlik şimdi bitti dedim..köşkmü temizliyon diyo :)) ayy dedim yawaş yawaş anca :)) yemek var rahatım o sebeple..
sizde ne var ne yok...okıyım dedim ama okurken zaman geçiyo yazmaya fırsat kalmıyo...
evt cnm bencede çok güzeldir fuara gittim ama bunu hep kaçırıyodum bu sene gene kaçıcak sanırım((
ben artık çok sıcakla yıkanamıyorum canım
nefesim kesiliyo gibi oluyo nedense
ama eşim kaynar kaynar dökünüyo haşlanacak yakında
duşa kabinde olunca baya iyi oldu sıcacık oluyo içerisi
buz gibi hava....
ben size sıcacık bir merhaba gönderiyorum ama
nasılsınız şekerler???
garip bir yorgunluk var,ne kadar uyusam da geçmeyen türden
şu 15 tatil gelsede biraz rahatlasam....
bal kız iyiymiş,daha doğurmamış,beklesin elacık hayırlısıyla gelsin...
brck...bu akşam yaparsın canım...güzel bir lezzet....
casperım o nasıl rüyadır öyle....içim daraldı birden
mutlukızzzzzz bebişim şimdi iyisin di mi ,olur herhalde sonlara doğru bilmiyorum ama sakin ol...
böcükkkk naber yavru iyisin mi acaba
anammmm bu alya garusu güneşim nerelerde yaw
melodi nerede ????
bublecim ablan kafaya koymuş,belliki yaşayarak görmek istiyor bazı şeyleri,sen de üzme kendini...herkesin içinde öyle dertler var ki...ahhh ahhhhhh
bugün 3'lü testimi yaptırdım....
lamecim 2'li testi devlet yapmıyor ama 3'lü yü yapıyor bilgin olsun 16-20 haftalar arası.....
h geldın balım ve kızçesı
ya bu yer silmeşeysının adı ney resım neyım yok mu merak ettım
bı deneyım dedım
hoşgeldınn balll buralar hep sessiz garular kayıp:):)
kolay gelsın bitrdn he temzlıgııı:):)
e dınlen barı aksam bolboll
hoşgördük böcüğüm...
dalan roxy matik toz %100 doğal sabun cnm..temizlik deterjanı değil aslında ama ben kokusunu içime çekmek için evi onla sildim :)))
hoşgördük cnm..garular kimbilir nerde takılıyo..kokoşmu oldu yoksa hepsi :))
hoşgeldin canım
ohhh mis gibi olmuştur ev şimdi
akşamda bol bol dinlersin artık
bıcı bıcınıda yapınca
hoşgeldin canım.. ne çok yoruyorsun sen kendini yaaa....
artık yapma böyle şeyler...
bu kadar yorulmaya artık iyice inmiştir aşağıya ela hanım:))
bi bakarsın gece sancın tutar:))
hoşgördük böcüğüm...
dalan roxy matik toz %100 doğal sabun cnm..temizlik deterjanı değil aslında ama ben kokusunu içime çekmek için evi onla sildim :)))
hoşgördük cnm..garular kimbilir nerde takılıyo..kokoşmu oldu yoksa hepsi :))
yok be kokoşlarda böleee ben butun topicleri beklıyorum hihihihih
hoşbulduk cnmmmm
işllh dinlenirim :)) temizlik yapınca eşimin peşinde geziyom genelde :))
hoşbulduk lamem..ya napıyım doğururum evim pis kalır diye sürekli hazıroldayım :))
aşağı inmedi daha bence inmicekte..hep sol tarafımda..sol tarafım yumurta gibi geziyorum..gören diyo değişik bi karın :))
hemşire bile tv de görsem yastık koymuşlar derim yuvarlak durmuyo bu diyo :))
ayrıca o otu annem dün eminönünde aktarda bulmuş cnm..suda bekletip iççektik dimi..annemin komşusunun kızı içmiş cnm çok faydasını görmüş..7-8 cm açılmış o derece..işllh banada faydası olur..
hamarat garuu hoşgeldinn maşallah sana kızz..
iyi yapmışın canm tetikte olmak iyidirduştan sonrada fön çek ne olur ne olmas
ne otu bu ya
hava soğuk ya barnakları donmuştur yazamıyolar ozmn :)))
sende mşllh heryere yetişiyonn...
hamarat garuu hoşgeldinn maşallah sana kızz..
iyi yapmışın canm tetikte olmak iyidirduştan sonrada fön çek ne olur ne olmas
ne otu bu ya
ayy göremeden şu göbişinin son halini doğuracaksın:))
evt canım, suya koyup kaynatıyorsun, o el gibi yavaş yavaş açılıyor.... tamamne açılınca suyunu al bi pet şişeye koy, 2 bardak kadar suyla yapsan yeter zaten... sancın başladığında içmeye başla... hemen açılıyor..
hatta bugün senle beraber olan kuzenim doğurudu.. otu alamamışlardı kızkardeşimden.. hastanede akıllarına gelmiş.. sabah gitmişti.. doktor akşama anca doğurur demiş... açılma yokmuş.. ayrıca bebekte yulkardaymış.. akıllarına glediğinde de aradılar kızkardşeimi.. gidip alıcaklardı suyu.. kızkardeşim heme koydu kaynamayaa.. ama ikimizde dua ediyoruz... inş. faydasını görürü falan diye.. birde kordonu 2 kez dolanmış boynuna.. risklide... ayy otu almaya geldiler ve yetiştiremediler... kızın birden açılması başlamış.. doktor bi bakmış 6-7 demiş.. 10 dak sonra almışlar doğuma ve 15,05 te doğurmuş... biz saat 14 te konuştuk ot için ve o sırada yoktu açılması... düşün yani... uzaktanda faydası oldu diye düşünüyoruz:))
inş. sende faydasını görürsün canım...
canım fatma ana eli otu diye bir ot... avucunun parmaklarını kapatmış haline benziyor ve su kaynadıkça içinde açılıyor... suyu içtikçe seninde açılman oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?