Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

selam garular....nasılsınız..özledim sizi....

temizliğim yeni bitti anca geldim..uzun sürdü ama ev mis gibi bebek deterjanı kokuyo..ela hanımın deterjanıyla sildim kokuyu duyar gelir dye :))) eşim aradı ne ediyon diye temizlik şimdi bitti dedim..köşkmü temizliyon diyo :)) ayy dedim yawaş yawaş anca :)) yemek var rahatım o sebeple..
birazdan bucu bucu yapçem :))

sizde ne var ne yok...okıyım dedim ama okurken zaman geçiyo yazmaya fırsat kalmıyo...

evt yakın olsak heralde dışardan içeri girmezdik :)))
doğurmassam gidicem yaa..nasip tabiii :))

evt cnm bencede çok güzeldir fuara gittim ama bunu hep kaçırıyodum bu sene gene kaçıcak sanırım ((

h geldın balım ve kızçesı
ya bu yer silmeşeysının adı ney resım neyım yok mu merak ettım
bı deneyım dedım

hoşgeldınn balll buralar hep sessiz garular kayıp:):)

kolay gelsın bitrdn he temzlıgııı:):)

e dınlen barı aksam bolboll

hoşgeldin canım
ohhh mis gibi olmuştur ev şimdi
akşamda bol bol dinlersin artık
bıcı bıcınıda yapınca

ben artık çok sıcakla yıkanamıyorum canım
nefesim kesiliyo gibi oluyo nedense
ama eşim kaynar kaynar dökünüyo haşlanacak yakında
duşa kabinde olunca baya iyi oldu sıcacık oluyo içerisi

haşlanmasın aman aman
sen ona bakma bacım ılık su ıle çim

ıyyım cnm ıyım sen nasılsın
bugün 3'lü testimi yaptırdım....
lamecim 2'li testi devlet yapmıyor ama 3'lü yü yapıyor bilgin olsun 16-20 haftalar arası.....

hayırlısı olsun cnm

hoşgeldin canım.. ne çok yoruyorsun sen kendini yaaa....
artık yapma böyle şeyler...
bu kadar yorulmaya artık iyice inmiştir aşağıya ela hanım:))
bi bakarsın gece sancın tutar:))

h geldın balım ve kızçesı
ya bu yer silmeşeysının adı ney resım neyım yok mu merak ettım
bı deneyım dedım

hoşgördük böcüğüm...
dalan roxy matik toz %100 doğal sabun cnm..temizlik deterjanı değil aslında ama ben kokusunu içime çekmek için evi onla sildim :)))

hoşgeldınn balll buralar hep sessiz garular kayıp:):)

kolay gelsın bitrdn he temzlıgııı:):)

e dınlen barı aksam bolboll

hoşgördük cnm..garular kimbilir nerde takılıyo..kokoşmu oldu yoksa hepsi :))

yok be kokoşlarda böleee ben butun topicleri beklıyorum hihihihih

hoşgeldin canım
ohhh mis gibi olmuştur ev şimdi
akşamda bol bol dinlersin artık
bıcı bıcınıda yapınca

hoşbulduk cnmmmm
işllh dinlenirim :)) temizlik yapınca eşimin peşinde geziyom genelde :))

hoşgeldin canım.. ne çok yoruyorsun sen kendini yaaa....
artık yapma böyle şeyler...
bu kadar yorulmaya artık iyice inmiştir aşağıya ela hanım:))
bi bakarsın gece sancın tutar:))

hoşbulduk lamem..ya napıyım doğururum evim pis kalır diye sürekli hazıroldayım :))
aşağı inmedi daha bence inmicekte..hep sol tarafımda..sol tarafım yumurta gibi geziyorum..gören diyo değişik bi karın :))
hemşire bile tv de görsem yastık koymuşlar derim yuvarlak durmuyo bu diyo :))

ayrıca o otu annem dün eminönünde aktarda bulmuş cnm..suda bekletip iççektik dimi..annemin komşusunun kızı içmiş cnm çok faydasını görmüş..7-8 cm açılmış o derece..işllh banada faydası olur..

netten bktımcnm

hamarat garuu hoşgeldinn maşallah sana kızz..
iyi yapmışın canm tetikte olmak iyidir duştan sonrada fön çek ne olur ne olmas

ne otu bu ya

ayy göremeden şu göbişinin son halini doğuracaksın:))

evt canım, suya koyup kaynatıyorsun, o el gibi yavaş yavaş açılıyor.... tamamne açılınca suyunu al bi pet şişeye koy, 2 bardak kadar suyla yapsan yeter zaten... sancın başladığında içmeye başla... hemen açılıyor..
hatta bugün senle beraber olan kuzenim doğurudu.. otu alamamışlardı kızkardeşimden.. hastanede akıllarına gelmiş.. sabah gitmişti.. doktor akşama anca doğurur demiş... açılma yokmuş.. ayrıca bebekte yulkardaymış.. akıllarına glediğinde de aradılar kızkardşeimi.. gidip alıcaklardı suyu.. kızkardeşim heme koydu kaynamayaa.. ama ikimizde dua ediyoruz... inş. faydasını görürü falan diye.. birde kordonu 2 kez dolanmış boynuna.. risklide... ayy otu almaya geldiler ve yetiştiremediler... kızın birden açılması başlamış.. doktor bi bakmış 6-7 demiş.. 10 dak sonra almışlar doğuma ve 15,05 te doğurmuş... biz saat 14 te konuştuk ot için ve o sırada yoktu açılması... düşün yani... uzaktanda faydası oldu diye düşünüyoruz:))

inş. sende faydasını görürsün canım...

Son düzenleme:

ne otu bu ya

canım fatma ana eli otu diye bir ot... avucunun parmaklarını kapatmış haline benziyor ve su kaynadıkça içinde açılıyor... suyu içtikçe seninde açılman oluyor...

ne otu bu ya

kaşı totoyu fena olur bak :))
ayy fönmü bak aklıma gelmedi o hiç ama doğurmam heralde bu akşam henüz bi atraksyon yok:))
ptesi kontrolüm var hem doğurmadan son sanırım :))
ot cnm fatma ana eli otu..lamem demişti,annemin komşusuda deyince kadın hemen dün gitmiş almış..

ayyy çok heyecanlı olmuş..uzaktan bile faydası olmuş demek cnm..neyseki yetişmesede açılma olmuş..Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin..darısı başımızaaa...işllh banada fayda eder cnmm..ot annemde desemmi kaynatsın hazırlasın diye..bide aniden başlarsa bugün yarın banada yetişmesse:))

canım fatma ana eli otu diye bir ot... avucunun parmaklarını kapatmış haline benziyor ve su kaynadıkça içinde açılıyor... suyu içtikçe seninde açılman oluyor...

lamecim doğum başladığında mı içmek gerekiyo bunu ayy saolun valla yaa..

bebişinizde hayırlı olsun canmm benmm

hoşgeldin temiz hamarat garu bal.....
ama bence de yormamalısın kendini,dikkat et artık....
ben de sen gibi rahat bir hamişlik geçiriyorum maşallah şeker geçen diyom tıpkım bal gibin oldum :)))
ne bulantı ne kusma ne aşerme :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…