balımm hep maşallah diom kuzumm merak etme..kaşı totoyu fena olur bak :))
ayy fönmü bak aklıma gelmedi o hiç ama doğurmam heralde bu akşam henüz bi atraksyon yok:))
ptesi kontrolüm var hem doğurmadan son sanırım :))
ot cnm fatma ana eli otu..lamem demişti,annemin komşusuda deyince kadın hemen dün gitmiş almış..
ayyy çok heyecanlı olmuş..uzaktan bile faydası olmuş demek cnm..neyseki yetişmesede açılma olmuş..Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin..darısı başımızaaa...işllh banada fayda eder cnmm..ot annemde desemmi kaynatsın hazırlasın diye..bide aniden başlarsa bugün yarın banada yetişmesse:))
heheh kız napim dahadaa yoksun dıyor meloş hahaha:):) bu hıza yetısebılıyorm kımse yazmıyor ztn:):):)
canım otu sana getirisn istersen... ama sen soğukkanlı davranıp sancın geldiğinde hemen onu kayanabilirmisin bilmiyorum.. annede kaynatıp öyle hastaneye gelir nolcak... biz hep doğum sancısı başladığında kaynatmaya koyduk...ayyy çok heyecanlı olmuş..uzaktan bile faydası olmuş demek cnm..neyseki yetişmesede açılma olmuş..Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin..darısı başımızaaa...işllh banada fayda eder cnmm..ot annemde desemmi kaynatsın hazırlasın diye..bide aniden başlarsa bugün yarın banada yetişmesse:))
canım doğum başlayınca içmek lazım yoksa allah korusun erken doğuma sebep olurr... çok teşekkür ederim canım...lamecim doğum başladığında mı içmek gerekiyo bunu ayy saolun valla yaa..
bebişinizde hayırlı olsun canmm benmm
Lamecim gözünüz aydınnn
canım otu sana getirisn istersen... ama sen soğukkanlı davranıp sancın geldiğinde hemen onu kayanabilirmisin bilmiyorum.. annede kaynatıp öyle hastaneye gelir nolcak... biz hep doğum sancısı başladığında kaynatmaya koyduk...
canım doğum başlayınca içmek lazım yoksa allah korusun erken doğuma sebep olurr... çok teşekkür ederim canım...
çok sağol canım benim..
darısı sizleirn başına inş..
ben şimdi bebiş görmeye gidiyomm....
hadi byeeee
lamecim doğum başladığında mı içmek gerekiyo bunu ayy saolun valla yaa..
bebişinizde hayırlı olsun canmm benmm
hoşgeldin temiz hamarat garu bal.....
ama bence de yormamalısın kendini,dikkat et artık....
ben de sen gibi rahat bir hamişlik geçiriyorum maşallah şeker geçen diyom tıpkım bal gibin oldum :)))
ne bulantı ne kusma ne aşerme :))))
balcım kendini yorma artık kısssssss!
mis gibi olmuşsun maşşallah.
dr bana 2 hafta önceden iş yapmadan yatıcaksın deyince hiç bir iş yapamadım.
annemde yoktu. eşim silip süpürdü.
güneş nan yoksun işte peşinde koşmaktan yoruldum.
balımm hep maşallah diom kuzumm merak etme..
gece gündüz aklıma düşüon naptı acep die sana yaklaşıo doğum telaş bana sarıyo
benmde hep aklımda galiba en paspal halimle doğuma gitcem
hadi hayırlısı canm artk zamanı gelio ela hanm ne zaman gelirse kabulumüzayy yesin teyzesi onuu yaaa boncuk boncuk bakıolar ya etrafa ayy ölürümm..
doğum değil sancı başlayınca cnm..hastanede filan yanii
evt ama sevmiyorum işte temizlik olmamış evi :))
Rabbim herkeze bizim gibi hamişlik nasip etsin..işllh doğumda da üzmezler bizi kuzucuklar...
elimde değil cnm içim rahat etmiyo işte..
ayy cnm aklına geldikçe dua et yaa...karşılıklı habersiz edilen dualr kabul olurmuş bende size ediyorum...
paspal olmaktan değilde banyo yapmadan gitmekten korkuyorum..tertemiz olmalıyım..sancım başlasada girerim bi duş alırım sanırım...
ayyy kızım nasıl yaa sen öle deyince gene merakım kabardı :)) kime benziyo aceppp
ayy olur inş canmm..
bi kez de yaşamıştık zaten seninle
nasıl olcak annesi gibi bişidirr ayy sevesim geldi
garular tembel anacım..ben çalışıyo olsam tozunu atardım şimdi buranın..evde iş bitmiyo..ama işyerinde hep başındasın mecbur...
brck kuzummmmm hastamısın sen geçmiş olsun..sesin soluğun çıkmıyo...
:)) gelsede sevsek :)) bana benzesin tabisi :)) babasına hava atarım :)))
brck kuzummmmm hastamısın sen geçmiş olsun..sesin soluğun çıkmıyo...
kızlar hepinize iyi akşamlar!
balcım son günlerde daha dikkatli ol canım.
rabbim korusun sizi.
biraz öksürük var cnm ama iyiyim şükür.
bide pc bozuldu geçici pc var kağnı gibi buda.
Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahh.
Dikkat et kendine
eldi..okdr doping yaptım ilaç verdim işe yaradı sanırım..sabahta kahvaltısını yedirdim ilacını içirdim postaladım..patron demesin karı koca yan geldiler diye :))) işllh üstelemez tabii...cimcime sağlıkla gelsinde varsın bekleyelim biraz daha..
babası nasıl oldu canm iyileşti mi?
eşinin heyecan durumu nasl?
gece belim çok ağrıdı eşm dio ki normal şeyler bunlar
hehe bal63 dememiştim diyesim geldi
aklıma poaça düşürdün oyy oyy eve gidip yapam barimayalı poğaçamın hamurunu yoğurdum kabarmasını bekliyom
koceme sabahları kahvaltı niyetine oluyor,ondan önce çıkıyorum aç gitmesin paşam :)))
şimdi de çikolatalı turtayı hazırlayacağım...yarın okula götüreceğim de......
hadin ben de kaçarım....
görüşürüz...
akşama hürremim var,ben dn mesudu yok bu akşam heyo heyooooo
eldi..okdr doping yaptım ilaç verdim işe yaradı sanırım..sabahta kahvaltısını yedirdim ilacını içirdim postaladım..patron demesin karı koca yan geldiler diye :))) işllh üstelemez tabii...
heyecanmı??? heralde dünyanın en soğukkanlı eşi benimki....
iyi ettin içinde kalmasın :)))
hadi byeee öptümmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?