casperım, oh ne güzelll... bol bol hreket etsin bakalım...
biz sanki grip oluca.üzerimde bi kırgınlık var....
güneşim, sanırım belli bir süre geçtikten sonra normal doğuma izin veriyolar...
hoşigeldin cicimmm
sen gezersen yellim yellim öle olar
dedim telaşede ben unutursam sen unutma kaynat içir bana die
hoşgeldiinn
başka yerlerde gezmekten topiğe uğrayan yok ki arkadaş
casperım, oh ne güzelll... bol bol hreket etsin bakalım...
biz sanki grip oluca.üzerimde bi kırgınlık var....
güneşim, sanırım belli bir süre geçtikten sonra normal doğuma izin veriyolar...
napalım kimse yazmıyor başka yerleri geziyom bende
güneş sanırım 5-6 sene sonra normale izin veriler
etsin valla yoksa meraklanıyorum
amann amann akşam portakal mandalina limon sık karıştır iç vitamin deposu yap canm kendini grip olmadan atlat kırgınlığı
canıom valla eşim 2 akşamdrı sıkıyor sanırım o sayede ayakta duruyorum...daha da kötüleşmiyorum... ama ne kadar daha dayanırım blmiyorm.. umarım bu kadarıyla kalır...
Güle güle otursunlar casperim ne güzel ev sahibi olmuşlar...
Kızlar evimden haber var:)
Dün mütaahit aradı..
Benim duvarlar tırtıklı olacaktı ya hani?
Dediki brck kardeşim,tavana normal sıva olmuyor düz alçı çekeceğiz.Ama bence uyumsuz olur.Sonra kötü gözüküyo diye üzülme dedi.
Benim şöyle bir önerim var dedi.Bana daha çok maliyetli olsada dedi.Ben senin daireni normal sıva yapacağım+üzerinede alçı yapacağım duvarların düz olacak dedi...
Okadar sevindimki.Dedim benim istediğimde buydu ama masraflı olur ve uğraşmazsınız yapmazsıız diye söylemedi.Çünkü sizi çok bunalttım farkındayım dedim.Olurmu öyle şey kardeşim çekinme dedi yapacağım ben dedi.ALLAH razı olsun yaa adam her dediğimi yaptı bi dediğimi ikiletmedi.yapmadığı bi çok şeyi yaptırıyorum.Dedim ben sana güveniyorum nasıl güzelini biliyosan öyle olsun dedim.
Üst katlar tuğlanın üzerine direk alçı.Benim evim hem sıva hem alçı olacak.
Güle güle otursunlar casperim ne güzel ev sahibi olmuşlar...
Kızlar evimden haber var:)
Dün mütaahit aradı..
Benim duvarlar tırtıklı olacaktı ya hani?
Dediki brck kardeşim,tavana normal sıva olmuyor düz alçı çekeceğiz.Ama bence uyumsuz olur.Sonra kötü gözüküyo diye üzülme dedi.
Benim şöyle bir önerim var dedi.Bana daha çok maliyetli olsada dedi.Ben senin daireni normal sıva yapacağım+üzerinede alçı yapacağım duvarların düz olacak dedi...
Okadar sevindimki.Dedim benim istediğimde buydu ama masraflı olur ve uğraşmazsınız yapmazsıız diye söylemedi.Çünkü sizi çok bunalttım farkındayım dedim.Olurmu öyle şey kardeşim çekinme dedi yapacağım ben dedi.ALLAH razı olsun yaa adam her dediğimi yaptı bi dediğimi ikiletmedi.yapmadığı bi çok şeyi yaptırıyorum.Dedim ben sana güveniyorum nasıl güzelini biliyosan öyle olsun dedim.
Üst katlar tuğlanın üzerine direk alçı.Benim evim hem sıva hem alçı olacak.
boğazında falan ağrı varsa zencefil bal karıştır bi kaşk ye canm fayda edioo
meyveyede devam et inş geçerrr
OO SUPER BRCK İŞTE inş hersy gonlune gore olack bak
hadi yine iyisin kız
adamda baya ilgilendi bitsede görsek evini
çok sağolun kızlar tabi böyle daha iyi olacak.gönlümüzden geçen buydu ama çok bunalttım adamı ki kimse yapmazdı bunu çok uğraşlı olacak.akşam eşim dioki sonunda adam alın paranızı ev falan satmıyorum bıktırdınız dicek diobrck senınde hayırlı olsunn öle daha hoş olcek bence
inş canm darısı sanaacasper ınş.sorun cıkmaz ve ev sahıbesı olurlar cok sevınıyom böle ev alan haberlerını duyunca
brck senınde hayırlı olsunn öle daha hoş olcek bence
canım milik boğazımda yok birşey.. inş. olmazda...
görümcen içinde hayırlı olsun canım..
brck.. senin adına da sevindim canım... inş. ağız tadıyla oturmak nasip olur..
yormamak elde değil dün pettim işler yoğun burda da bakma 4 kişiydik idare ediliyordualyacım, canım yinede kendin çok fazla yorma... Oldğu kadar, belki yine alılar yardmcı..
Canım bak senden de duyunca emin oldum.. Toparlamna konusunu bilmiyorum amaa..
Güneşim sorun değil, ikicide denersin sende:)
casperım... Nasısınız kuzucunla?
Hoşgeldn böcük sende...
ediyorallahın izniyle lamecimbu konuda haklı olabilirisn canım, çünkü kızkardeşim dün kaynamaya koyunca kuzenimin açılması çok az olduğu halde 1 saat içinde doğuma alıncak duruma geldi... Ve suda yetişemedi... Demekki uzaktanda fayda ediyormuş:)
brck ohh ne güzel iyi insan evladına rastlamışsınız.hayırlısı ile bitse ağız tadıyla mutlu huzurlu oturursunuz inş.
casperim görümcenin evi varmıydı yoksa 2, evi mi hayırlı olsun
brck ohh ne güzel iyi insan evladına rastlamışsınız.hayırlısı ile bitse ağız tadıyla mutlu huzurlu oturursunuz inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?