Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

casperım, oh ne güzelll... bol bol hreket etsin bakalım...
biz sanki grip oluca.üzerimde bi kırgınlık var....

güneşim, sanırım belli bir süre geçtikten sonra normal doğuma izin veriyolar...

etsin valla yoksa meraklanıyorum

amann amann akşam portakal mandalina limon sık karıştır iç vitamin deposu yap canm kendini grip olmadan atlat kırgınlığı

casperım, oh ne güzelll... bol bol hreket etsin bakalım...
biz sanki grip oluca.üzerimde bi kırgınlık var....

güneşim, sanırım belli bir süre geçtikten sonra normal doğuma izin veriyolar...

6 senen beklıceemmm nıyetımde var ama bakalım kendıme ii bir doktor bulcam bu doktorumda ıyydı ama sezryandn sonra normale ızın vermıyor

napalım kimse yazmıyor başka yerleri geziyom bende

güneş sanırım 5-6 sene sonra normale izin veriler

nan kendi kendime mi konuşcam kimsecikler yok

görmcem ev alcak bankadan kredi haberi beklioo..
alacağı evi çok beğendim bee kocamann bana gel otur dese giderm valla

etsin valla yoksa meraklanıyorum

amann amann akşam portakal mandalina limon sık karıştır iç vitamin deposu yap canm kendini grip olmadan atlat kırgınlığı

canıom valla eşim 2 akşamdrı sıkıyor sanırım o sayede ayakta duruyorum...daha da kötüleşmiyorum... ama ne kadar daha dayanırım blmiyorm.. umarım bu kadarıyla kalır...

canıom valla eşim 2 akşamdrı sıkıyor sanırım o sayede ayakta duruyorum...daha da kötüleşmiyorum... ama ne kadar daha dayanırım blmiyorm.. umarım bu kadarıyla kalır...

boğazında falan ağrı varsa zencefil bal karıştır bi kaşk ye canm fayda edioo
meyveyede devam et inş geçerrr

Güle güle otursunlar casperim ne güzel ev sahibi olmuşlar...

Kızlar evimden haber var:)
Dün mütaahit aradı..
Benim duvarlar tırtıklı olacaktı ya hani?
Dediki brck kardeşim,tavana normal sıva olmuyor düz alçı çekeceğiz.Ama bence uyumsuz olur.Sonra kötü gözüküyo diye üzülme dedi.
Benim şöyle bir önerim var dedi.Bana daha çok maliyetli olsada dedi.Ben senin daireni normal sıva yapacağım+üzerinede alçı yapacağım duvarların düz olacak dedi...
Okadar sevindimki.Dedim benim istediğimde buydu ama masraflı olur ve uğraşmazsınız yapmazsıız diye söylemedi.Çünkü sizi çok bunalttım farkındayım dedim.Olurmu öyle şey kardeşim çekinme dedi yapacağım ben dedi.ALLAH razı olsun yaa adam her dediğimi yaptı bi dediğimi ikiletmedi.yapmadığı bi çok şeyi yaptırıyorum.Dedim ben sana güveniyorum nasıl güzelini biliyosan öyle olsun dedim.
Üst katlar tuğlanın üzerine direk alçı.Benim evim hem sıva hem alçı olacak.

OO SUPER BRCK İŞTE inş hersy gonlune gore olack bak

hadi yine iyisin kız
adamda baya ilgilendi bitsede görsek evini

casper ınş.sorun cıkmaz ve ev sahıbesı olurlar cok sevınıyom böle ev alan haberlerını duyunca

brck senınde hayırlı olsunn öle daha hoş olcek bence

boğazında falan ağrı varsa zencefil bal karıştır bi kaşk ye canm fayda edioo
meyveyede devam et inş geçerrr

canım milik boğazımda yok birşey.. inş. olmazda...
görümcen içinde hayırlı olsun canım..

brck.. senin adına da sevindim canım... inş. ağız tadıyla oturmak nasip olur..

OO SUPER BRCK İŞTE inş hersy gonlune gore olack bak

hadi yine iyisin kız
adamda baya ilgilendi bitsede görsek evini

çok sağolun kızlar tabi böyle daha iyi olacak.gönlümüzden geçen buydu ama çok bunalttım adamı ki kimse yapmazdı bunu çok uğraşlı olacak.akşam eşim dioki sonunda adam alın paranızı ev falan satmıyorum bıktırdınız dicek dioyaparda dio adam paragöz biri diil çünkü dio
ayy inşallah bi bitse bakalım evim yaaa nasıl olacak neye benzeyecek kızlar acaba merak ediyorum çok.
Yeni eve alışabilecekmiyim acaba?ben şuan oturduğum eve ve sokağıma çok alışmıştım.
Alışkanlıklarımdanda kolay kolay vazgeçen bi tip dilimdir..Umarım zor olmaz.
Şöyle biraz düze çıksak arka bahçeye güzel bi açıp kapamalı tente yaptırıcam kimse göremicek otururken masa sandalye...güzel güzelde süslerim duvarları dekoratif şeyler asarım
yanlız bahçe binaya ait hee bende sahipleniyorum:)ama kim inecekki dimi?üst katlardaki adam napsın bahçede balkonu varken..Ben hemen sahiplenmeliyim bahçeyi kimse aklı esip esip inmesin.

casper ınş.sorun cıkmaz ve ev sahıbesı olurlar cok sevınıyom böle ev alan haberlerını duyunca

inş canm darısı sanaa
canım milik boğazımda yok birşey.. inş. olmazda...
görümcen içinde hayırlı olsun canım..

brck.. senin adına da sevindim canım... inş. ağız tadıyla oturmak nasip olur..

saol tatlmm inş bugn arayacaklar kredi çıktı die

Lamem çok sağol canım benimmm
Böcük canım darısı başına inşallah gönlüne göre istediğin gibi bi ev sahibi olursun sende

casperim görümcenin evi varmıydı yoksa 2, evi mi hayırlı olsun

brck ohh ne güzel iyi insan evladına rastlamışsınız.hayırlısı ile bitse ağız tadıyla mutlu huzurlu oturursunuz inş.

yormamak elde değil dün pettim işler yoğun burda da bakma 4 kişiydik idare ediliyordu
2 stajer bi ben kaldım
bide müdür oda bişi yapmıyo
napcam yaaaa
inş geri gelir
başka biyere gitti
ediyorallahın izniyle lamecim
inanmAK ÇOK ÖNEMLİ

Son düzenleme:
brck ohh ne güzel iyi insan evladına rastlamışsınız.hayırlısı ile bitse ağız tadıyla mutlu huzurlu oturursunuz inş.

inşallah cnm çok saol.
vallahi akşam adama dua ettim.oda çoluğundan çocuğundan gülsün diye..
iyi birine benziyor.Umarım öyledir bi yamuğu olmaz inşallah

casperim görümcenin evi varmıydı yoksa 2, evi mi hayırlı olsun

canm küçük bi evleri vardı onu satılığa çıkardılar kredi çekecekler birazda el borcu..
borçla alınacak yani ama inş rahat ödeyebilirler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…