Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Nasılsınız fıstıklar ? Oğlum uyurken az bakayım dedim umarım keyifler yerindedir.

aa bal yok yoksam doğurdumu

caspers çok tebrikler oğluşun oluyomuş ismi ne olacak düşündünmü

ömer bebekk allah sağ salim doğurmayı nasip ertsin inşallah dünyanın en güzel duygusu

benim kelebeğiminde dişi var bir tane tostosum benim 10 dakika sonra çıkıp kavuşucam kızıma kar peteğimeee :13:

7 aylık canımm kızımm

ben çıkıyorum canım kızıma gidiyorum hoşçakall sizleri seviyorum iyi akşamlar

ANAM topikten kaçar gibi gidilmiş bugün..kimse vedalaşmamış...
hayır kızlar bugünde doğurmadım :)) halbuki bugün çok uyumlu bi tarih doğurmak isterdim...12.01.12 :))
neyse gece 12 ye kdr vakit var...

bugün gelemedim çünkü annemle teyzem sabah bana geldiler..evde zaman inanın çbuk geçiyo bişey anlamadan akşam oldu..onları uğurladım bi tur attım sitede..eve geldim evlendirme programı derken eşim geldi yemek yedik..şimdi o maçını izliyo bende kaçtım size:))

böcüğüm
eşinin işten ayrılmasına çok üzüldüm..işllh hakkında hayırlısı olur cnm...

lamem geçmiş olsun sende salgına yakalananlardan olma cnm..işllh gelmeden gider..

brck
nen adam ne istersen yapıyo melek sankim..Rabbim bak başladı yüzünü güldürmeye..işllh sonuna kdr hep yolunda gider herşey..

tanem garusu gelmiş ama bi slm verip kaçmış..işllh ben size vakit bulurum yaa...bukdr yoğun olmak istemem :))

casper
anne bizimdedüşündüğümüz isim oydu ömer...hatta ömer çağan istiyodum..hadi hayırlısı bakalım...

nen garular ocak hamişi çıktımı ??? kafa gitti taç kimde kaldı hepsini unuttum :))

kokoşlarrr
sizede selam olsun bizden...öptüm hepinizi...bugece doğurmassam yarın görüşürük işllh :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…