Günaydın kızlarrr
balcım sanada merhabaaa daha doğurmadın demek kızlar inatçı oluyolar biraz:)
Lamecim günaydın kuzum vallahi bilmiyorum cnm eşimin hayalleri çok bahçeyle ilgili:)Bizim binadada biz inmeyiz bodrumdaki sahiplenio çünkü benim dio bişi silkelemioruz zaten ayıp..hep önden silkelerim.Yani benim korkum inip çıkmalarıda diil açıkçası sofrabezi vs silkelemerinden rahatsız olurum.umarım temiz komşularım olur.Ama kimsenin ineceğin pek tahminde etmiyorum.Zaten binadan yapılan kapıda bişey düştüğünde herkes alabilir vs.mantığıyla yapılıyor sanırım.Orada benim çeşmem var mesela aklına esen oraya takıp halıda yıkayamaz dimi?
günaydın kızlaaar
lamecim arabayla gel tabi ya şimdi bide bebiş var kış günü üşütme yeğenimiben park edemiceğim yerlerde rica ediyorum tipini uygun bulduğum insanlardan
canım aslında birazda bu yüzden geliyorum... dün otobüste kadının biri ani frende üstüme bindi resmen, bende kapıya....
göbeğim sıkıştı arada.. baya endişelendim... ve bu sürekli oluyor... en iyisi arabayla gelmek....
park yeri olsa park edicem yada ofistekilerden rica edicem, ama 8 den sonra gelince park yeri kalmıyor... sorunumuz buydu canım..
teşekür ederim ferihacım, elimden geldğince ediyorum artık, napim:)bende çok stres yapardım heralde öyle bi durumda... aman dikkat et canım...
Günaydın ferihacım
lamecim ferihacım benim dairemde bi tek ben çalışıyorum:)hepsi ev hanımı.Ama yinede hiç biri bahçeye inmiyo bizimkide sahiplendi resmen:)hoş sahiplenmesede yine inip oturmam.İnşallah yeni binamdada herkes çalışır üst katımda genç mümkünse çocuksuz biri olsa keşke.çok bencilim dimi kızlarşaka bi yana herşeyi geçtim kendini bilen ve saygılı insanlar olsunar yeter
alyacım, hoşgeldin...
evt bundan sonra böyle.. geldiğimde eşimi aradım merak etmesin diye... bundan sonra böyle dedim, araba elinden gitti diye içerledi heralde:))
brck.. canım aslında bene çok korkardım, arkadaşımın arabasında bi kaza atlattık ve ben yıllarca onu üzerimen atamadım.. eşimin sayesinde rahatladım 1 senedir.. hep emrivaki şekilde verdi arabayı bana... hatta ilk deneyimim de arabayı verdi ve ben işe gidiyorm sen arabayı eve götür dedi bana.. e-5 ve 30 km yol... işte allah veriyor o anda cesareti.. bende şaşırmıştım kendime.
hoşbuldum tatlımm
bende arkadaşımın aracıyla kaza yaptık ve atamadım o korkuyu üstümden çok kötü bişiy
ama iş başa düştünmü allah veriyor evt kolaylığını
kesinlikle canım...
brck.. inş evden sonra arabanızıda alırsınız... bizim diğeri pert olunca otomatik almaya ikna ettim eşimi... acayip rahatmış:)
abine de hayırlı olsun..
lame ama sen düz vites te kullanmayı biliyosun dimi
lamem sağol cnm inşallah.
abim istediğiniz zaman alın kullanın bizim arabamız dio ama eşim hiç sevmez araba olayında emaneti.ama mecbur kalınca kandırırım eşimi.
Araba artık lüks değil şart hakikaten.Allah herkese nasip etsin kazasız belasız kullansın herkes.Arabamız satılınca çok ağlamıştım çok zor gelmişti bize ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?