Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

günaydınnn...

bugün erkenciyim, arabayla geldim ve 45 dak da geldiğim yolu 10 dak da geldim. şimdiye kadar park sorunu yüzünden arabayla gelemiyordum ama 8 den önce gelince sorunu olmadığını gördüm bugün... 5 dak daha önce evden çıkmam yetiyormuş:)))

balım, ayy hergün merakla geliyorum acaba doğurdumu diye... ay yeter, çıksın artık.. ama bence hafta ortasına kalmayacaksın:))

brck, sanırım şans yüzüne güldü, hadi bakalım... bu arada bizimde arka bahçeyi giriş kat kendine göre ayarlamış ve yazın sabahtan akşama ordaydılar, yemeklerini bile orda yiyiyorlardı ama bizimde hoşumuza gitmiyordu, izinsiz böyle birşey yaptkalrı için, sonuçta ortak alan.... ama bu yaz 5 çaylarında inicem:))
yani demek istediğim sende onay almadan böyle birşey yapma bence, hoş karşılanmayabilir...

böcük, hayırdır inşallah.... kendimi ayrılmış, yazık tazminatıda kalmıştırr...

Son düzenleme:
balım, ocak hamişi yok, şimdilik oganikte taçç.... gerçi kelebek vermemişti ama, kızcağız şu riskli dönemden bi çıkıp gelebilse almasını biliriz o tacı

Günaydın kızlarrr
balcım sanada merhabaaa daha doğurmadın demek kızlar inatçı oluyolar biraz:)
Lamecim günaydın kuzum vallahi bilmiyorum cnm eşimin hayalleri çok bahçeyle ilgili:)Bizim binadada biz inmeyiz bodrumdaki sahiplenio çünkü benim dio bişi silkelemioruz zaten ayıp..hep önden silkelerim.Yani benim korkum inip çıkmalarıda diil açıkçası sofrabezi vs silkelemerinden rahatsız olurum.umarım temiz komşularım olur.Ama kimsenin ineceğin pek tahminde etmiyorum.Zaten binadan yapılan kapıda bişey düştüğünde herkes alabilir vs.mantığıyla yapılıyor sanırım.Orada benim çeşmem var mesela aklına esen oraya takıp halıda yıkayamaz dimi?

canım inş. anlayışlı komşulara denk gelirisn... yada çalışan... evde olan genelde kullaıyor bahçeyi... ben 1 gün bile inip oturmadım dahaa... çalştığım için..
slkeeme konusunda bir yer belirlenr ordan silkelenir... bahçeye denk gelmeyen bir yer...
çeşme eğer senin saatine bağlıysa tabiki sana ait...
ama senin saatine bağı değilse ortak kullanım ve sesini çıkaramazsın..

günaydın kızlaaar

lamecim arabayla gel tabi ya şimdi bide bebiş var kış günü üşütme yeğenimi ben park edemiceğim yerlerde rica ediyorum tipini uygun bulduğum insanlardan

briciğim evine adım adım yaklaşıyosun hakkında hayırlısı olsun bakalım... benim apartmandaki bütün komşularım çalışıyo alt katımdaki hariç şans bu işler

günaydın kızlaaar

lamecim arabayla gel tabi ya şimdi bide bebiş var kış günü üşütme yeğenimi ben park edemiceğim yerlerde rica ediyorum tipini uygun bulduğum insanlardan

canım aslında birazda bu yüzden geliyorum... dün otobüste kadının biri ani frende üstüme bindi resmen, bende kapıya....
göbeğim sıkıştı arada.. baya endişelendim... ve bu sürekli oluyor... en iyisi arabayla gelmek....

park yeri olsa park edicem yada ofistekilerden rica edicem, ama 8 den sonra gelince park yeri kalmıyor... sorunumuz buydu canım..

bende çok stres yapardım heralde öyle bi durumda... aman dikkat et canım...

Günaydın ferihacım
lamecim ferihacım bizim binadada bi tek ben çalışıyorum:)hepsi ev hanımı.Ama yinede hiç biri bahçeye inmiyo bizimkide sahiplendi resmen:)hoş sahiplenmesede yine inip oturmam.İnşallah yeni binamdada herkes çalışır üst katımda genç mümkünse çocuksuz biri olsa keşke.çok bencilim dimi kızlarşaka bi yana herşeyi geçtim kendini bilen ve saygılı insanlar olsunlar yeter.
lamem bu arada o çeşmenin saati bana ait binaya ortak su gelmez.kullanmayanda vergisinide vermez her ay.gerçe kullanmayınca fatura gelirmi bilememde

Son düzenleme:
bende çok stres yapardım heralde öyle bi durumda... aman dikkat et canım...
teşekür ederim ferihacım, elimden geldğince ediyorum artık, napim:)

canım ne diyim, inş. gönlünce olur:)

günaydın fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrr

bal kız doğurmadın hee evt kızlar inatçı galiba ben 40+5 doğurmuştum.Hayırlısı ile gelsin inş.
lamecim kendi aracın varsa onla gel tabi hamilesin otobüsler mahvediyo normal insanı bile

lamecim otobüsler sizler için tehlikeli cnm araç kullanabiliyosan park sorunu olmazsa öyle gelip gitsen daha iyi cnm.bide daha göbüşün çıkmamıştır anlamaz kimse hamile olduğunuda.hoş anlasalar bile artık hamilelerede yer vermiyolar pek insanlarımız
kızlar ne güzel cesaretlisiniz yaa benimde ehliyetim var ama ben çok paniğim maalesef..çok korkuyorum.sevgiliyken eşim kullandırıyodu bana trafiğe çıkmıştım bir iki kerede.ama sonra bayadır kullanmadığım için tamamen unuttum ve korkuyorum..
bigün sevgiliyken eşim bana kullandırmıştı arabayı.çok işlek bir caddede diğer yçne geçiş yapacaktım birden stop ettirdim arabayı arkamdaki araç son anda durdu eşime dedim kullanamıcam iniyorum.ve indim
direksiyon dersindede bigün 5.vitese aldım hoca dio kızım vitesi düşür hocam ben yapamıcam dedim çektm ayaklarımı gazdan frendenhoca durdurmuştu arabayı

Son düzenleme:
alyacım, hoşgeldin...
evt bundan sonra böyle.. geldiğimde eşimi aradım merak etmesin diye... bundan sonra böyle dedim, araba elinden gitti diye içerledi heralde:))

brck.. canım aslında bene çok korkardım, arkadaşımın arabasında bi kaza atlattık ve ben yıllarca onu üzerimen atamadım.. eşimin sayesinde rahatladım 1 senedir.. hep emrivaki şekilde verdi arabayı bana... hatta ilk deneyimim de arabayı verdi ve ben işe gidiyorm sen arabayı eve götür dedi bana.. e-5 ve 30 km yol... işte allah veriyor o anda cesareti.. bende şaşırmıştım kendime.

Son düzenleme:

hoşbuldum tatlımm
bende arkadaşımın aracıyla kaza yaptık ve atamadım o korkuyu üstümden çok kötü bişiy
ama iş başa düştünmü allah veriyor evt kolaylığını

Maşallah lamem Rabbim kaza bela vermesin inş.Yazında amcakızının eşi verdi kullan biraz die bindim arabaya.Çok heyecanlandım ben dedim yapamıcam yaa olsun kullan biraz canımıza bişi olmasın olan arabaya olsun dedi.Yok dedim indim:)2 sene önce fala daha cesaretliydim.Bana otomatik vites araba lazım:)direk gaz vites olmayacak:)İnşallah bizede nasip olur.Eşim saolsun o güzel öğretmşti bana her hafta kullanıyordum.Abimde aldı geçen hafta araba oda panik benim gibi aynadan bakıyorum yüzüne abimin gözleri öcü görmüş gibi panikonada eşim öğretiyo şuan.Eşim sakindir hiç karışmaz sadece anlatır şöyle böyle die bilgiler verir:)

hoşbuldum tatlımm
bende arkadaşımın aracıyla kaza yaptık ve atamadım o korkuyu üstümden çok kötü bişiy
ama iş başa düştünmü allah veriyor evt kolaylığını

kesinlikle canım...

brck.. inş evden sonra arabanızıda alırsınız... bizim diğeri pert olunca otomatik almaya ikna ettim eşimi... acayip rahatmış:)

abine de hayırlı olsun..

brck benim kadar panik olamazsın eminim... be de çok korkuyodum ama bi sabah kızdım eşime bi çıktım trafiğe o gazla çıkış o çıkış korkuyorum korkuyorum diye telkin etme kendini

lamem sağol cnm inşallah.
abim istediğiniz zaman alın kullanın bizim arabamız dio ama eşim hiç sevmez araba olayında emaneti.ama mecbur kalınca kandırırım eşimi.
Araba artık lüks değil şart hakikaten.Allah herkese nasip etsin kazasız belasız kullansın herkes.Arabamız satılınca çok ağlamıştım çok zor gelmişti bize ya.

lame ama sen düz vites te kullanmayı biliyosun dimi

evt canım 1 yıl boyunca hep vitesli kullandm.. 1 aydırda otomatik...
arada vitesliyi özlüyorum..
tek sorun diğer arabamız hb idi... bu sedan... büyük olduğu için biaz tedirgin oluyorum...

seninkide otomatik sanırım..

sağolsun abin düşünüp söylemiş işte...
ahh o arabasızlık çok zor gerçekten... alışınca arabaya kendini bi boşlukta hissediyosun ilk zamanlar... sanki istediğin zaman hiçbir yere gidemeycekmiş gibi düşünüyorsun..

ev borscunuz bnce hiç beklmeyin canım... hemen araba alın.. yoksa borca girmeden hiçbirşeye sahip olunamıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…