kimsecikler kalmamış yine(((
kokoslara bakmak lazım bundan sonra belkim ordasınızdır....
bal kız doğurmamış bugünde,neyse ayın 20 si dediydi dr.u ne kaldı ki bu 7 gün içinde hayırlısıyla gelir elacık.....sağlıkla gelsinde....
brck....o dediğin bahçe olayı bende var işte.....
ama biz apartmandan izinliyiz kimse kullanmıyor çünkü,hiç önemsemediler....biz de fayansını biraz daha döşettik,genişlettik,bauhaustan aldığımız şemsiye-masa-sandalye setiyle gayet güzel bir mekan oluyor bize yazları....zati çamaşır telimi de dışarı koyuyorum iyi oluyor....
hem benim mutfaktan bahçeye pimapen kapım açılıyor,rahat oluyor vallahi....ama komşularla anlaşmak önemli.....sonra sıkıntı olabilir yani...
mutlukızzzzzzz yavrunun beşiği hayırlı olsun,demek 1 hafta büyük görünüyor,maşallah kuzuya....
biz de 1 hafta kadar büyüğüz :))))
ferihacım araba kullanabilmek gerçekten büyük rahatlık,ben araba kullandığım için babamın ameliyat döneminde ne şükürler etmiştim......
alıp alıp götürebiliyordum adamı her gerektiğinde.....şimdi bizimde yok,ev alırken satmıştık.....alsak alırız ama zorlarız şartları,gerek yok diyoruz.....şunun şurasında 1200 tl 20 ay daha ödenecek ondan sonra rahatız kısmetse....bebeğim de 1 yaşını yeni geçmiş olur o zamana,tam arabayla gezecek zaman yani :)))))
böcükkkkkk üzülme tatlım Rabbim bir kapıyı kapatıp bir diğerini açar.....işte hep derim iyilikten maraz doğar diye.......hayırlısı olsun hakkınızda....
alya-güneş-melodi....bu garular nerde yaw
casperım havuçlu fotoya bayıldım yaw :)))))çok güzelmiş....bak havuç dedim,gidem alam yiyeyim,faydalı bişii nasıl olsa....bir de şu kakaolu ıslak kurabiyeyle ilgili bir şey sormuştum geçmişte....görmedin(((
dün annem,babam,kızkardeşim ve eşi yemeğe geldiler......
böyle gelmeye can kurban :))))
annem mis gibi kurufasulye ve cevizli kabak tatlısı yapmış,kızkardeşim kestaneli lahana sarması,babam pideleri ve ekmeği getirmişti.....
ben bir pilav bir de salata yaptım....
yedik,içtik,muhabbet,erkekler maç keyfi derken epey oturmuşuz.....
kızkardeşimle eşi annemler de kaldılar gece.....
bugün de annemdeyiz yemekte,onlar da orada hala,eşim gelsin gideceğiz....2 gündür pek bir dolu dolu geçiyor günüm....aile saadeti başka birşey çok şükür......
bende uzn uzunnnnnnn aradan sonra evde oturcemmmmne edımişsiz kocemle pazar keyfı edesım var
karşıya gıdersem dınlenemıyorum
bı sürü yeğenım var hepsıne bişiler alırım her gıdışımde ama para yok en ıyısı evde olmak dedım
hem geçen hafta hepsı bendeydı
hedıyelerını evde verdım gene yeter laaaa:)
casper dınlen cnm hasta neyım olun soğuk hava tabı yakınsa arkadaşın gt değişiklık olur
alya
bilmiom kocem evde tembellik yapasım var dioben dışarı çıkcam desem hemen kendine dışarı planı yapar ama
yakın deil 1,5 saat falan mesafemz var yaa ayy bilmiom akşam ola hele
amin cnm benim çok teşekkür ederimmmsonra da brck.....canım benim o yaşasın bu duyguyu....
amin cnm benim çok teşekkür ederimmm
kızlar herkeslere günaydınnnn özledim sizi..
Bal hala doğurmamışsın cnmmm.Lamem ne güzel süpriz yapmış
Biz bilsek açık adresini bizde yaparız emmeeee:)
Ben cumartesi akşam bi girdim eve bu sabah çıktım.Hiç bi iş etmedim sadece mutfak dolaplarımı sildim.
Sonra bu akşam için kuru fasulye yaptım.
Kremalı İncirli kek yaptım mükemmel bir tat...
Eşimin damak sınavında geçti:)işyerine getiricektim ama eşim yeriz dedi.Koca borcamın biteceğini hiç sanmam:)Artık bi akşam oturmaya gideriz götürürüm hamarat garu olaraktantatlıları bitiremeyince eşime hadi birine gidelim diyorum götürüyorum giderkende
ellerine sağlık canm benmmamin cnm benim çok teşekkür ederimmmkızlar herkeslere günaydınnnn özledim sizi..
Bal hala doğurmamışsın cnmmm.Lamem ne güzel süpriz yapmış
Biz bilsek açık adresini bizde yaparız emmeeee:)
Ben cumartesi akşam bi girdim eve bu sabah çıktım.Hiç bi iş etmedim sadece mutfak dolaplarımı sildim.
Sonra bu akşam için kuru fasulye yaptım.
Kremalı İncirli kek yaptım mükemmel bir tat...
Eşimin damak sınavından geçti:)işyerine getiricektim ama eşim yeriz dedi.Koca borcamın biteceğini hiç sanmam:)Artık bi akşam oturmaya gideriz götürürüm hamarat garu olaraktantatlıları bitiremeyince eşime hadi birine gidelim diyorum götürüyorum giderkende
balım... canım benim...
bu yazılarını çok özlüyorum, sabah açtığımda göremeyince bi boşluk oluyor valla:))
evt, sağolsun kocacığın çok yardımsever, çok teşekkür ediyorum ona... beğenmene sevindim canım... teyzesinden elasına güzel bir anı olur inşallah..
oo hadi hayırlı olsun telefonun, ne düşünceli bak eşin... dayanamayıp doğurmadan vermiş valla:)
sen aradığında kesin doğurdu dedim ama, yok nazlı elacık hala gelmemiş.. bence babasının sözünü dinleyecek ve hafta içi gelcek:))
sağlıklı gelsinde... ne zaman isterse biz o zamana kadar bekleriz...
kızlar, günaydın ve iyi haftalar..
günaydın canım...
evt, uzun zamandır planlıyordum, yeni oldu:))
ohh ellerine sağlık valla.. bende bi girişsem iyi olcak ama hep erteliyorum.. ..
canım o tarif yeni değil aslında, burda ikraya haksızlık yapmış olucaz...1 yıl öne ikracım vermişti o tarifi ve incirli tatlı olarak geçiyor adı, kk da vardı tarifi... ben defalarca yapmıştım, gerçekten çok lezzetli... burdan başka arkadaşlrda yapmıştı hatta...
ben ilk kayınvalidemin gününde yapmıştım ve teyzeler, kuzenler çok beğenmişti, hafta sonu bile sordular tarifini.. kuzenlerim, arkadaşlarım hepsi yedi ve beğenmeyen olmadı şimdiye kadar, yeni bir misafirim için vazgeçilmez tatlımdır o benim:)
Lamecim casperim günaydınnn
bende balı düşündüm dün akşam keki yaparken doğurdumu acaba die.sonra dedim doğurmadı bence yanılmamışım:)
casperim bizde seni seviyoruzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?