Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Hello kızlarrrrr
bende bugün yine geldim poffff

brck böcük

saol tatlımm..

canm görmemişim kuzum yaa
ıslak kubabiyenin şerbetini karıştırıp bırakıyorum kaynatmıyorum yani ben..
kubariyeyi de alt üst edene kdar tutuyom içinde yumuşacık oluo kuzumm..

brckk böcüükk
bende bugün temizlk yapcam da yarın napsam bilmiom yaa
bi arkadaşa oturmaya gidesim var, diğer arkadaşlarla da epeyidir görüşmedik onlarla dışarda buluşasım var
birde yoğun bi haftaydı öğlene kadar yatıp paşamla keyif yapasım var ne edem

bende uzn uzunnnnnnn aradan sonra evde oturcemmmm ne edımişsiz kocemle pazar keyfı edesım var
karşıya gıdersem dınlenemıyorum
bı sürü yeğenım var hepsıne bişiler alırım her gıdışımde ama para yok en ıyısı evde olmak dedım
hem geçen hafta hepsı bendeydı
hedıyelerını evde verdım gene yeter laaaa:)

casper dınlen cnm hasta neyım olun soğuk hava tabı yakınsa arkadaşın gt değişiklık olur

alya

bilmiom kocem evde tembellik yapasım var dio ben dışarı çıkcam desem hemen kendine dışarı planı yapar ama
yakın deil 1,5 saat falan mesafemz var yaa ayy bilmiom akşam ola hele

bilmiom kocem evde tembellik yapasım var dio ben dışarı çıkcam desem hemen kendine dışarı planı yapar ama
yakın deil 1,5 saat falan mesafemz var yaa ayy bilmiom akşam ola hele

ay heryer kar oldu burdaa
oturup sıcak bıtkı çayı ıle kıtap okuyasımvar
yarınyaparım ınş.
buraya daha cok yağıyo dağ başıyaa:)

senınde yolun uzunmuş

evdeyim.....sabah eşimi işe gönderdikten sonra kan şurubumu içip yeniden yattım....öyle deliksiz uyumuşum ki 11:30 da eşimin tlf.la uyandım :))))
önceden olsa geçiştirirdim ama hemen sıkı bir kahvaltı ettim kuzum iyi beslensin değil mi ama :)))
baktım topicte bir tek caspercım yeşil....ama burada değil,dedim bu kız neyi okuyor bakam,belki geldiğimi de farkeder hem diye......
mart anneleri doğum hikayelerini okuyormuş....daldım ben de oraya....
o nasıl güzel anlatmalar öyle,ne duygulu ifadelerdir.....çok ama çok duygulandım kızlar,boğazıma yumru gitti gitti geldi (((
Rabbim bizleri de en hayırlı ve en sağlıklı şekilde kurtarsın.....
ama en başta bal kavuşsun elasına........
sonra da brck.....canım benim o yaşasın bu duyguyu
böcüğümmmmm her yer bembeyaz he....burada bir şey yok.....eşim arayınca dedi sefaköy de kendisi...2 saattir lapa lapa kar yağıyor....belki buraya doğru geliyordur kimbilir....

Son düzenleme:
adacım iyi yapmışsın canım. kahvaltını ihmal etme en önemli öğün.
burda kar yok soğuğu var. çevre illere yağmur hava daha da soğuyacak. ne etcez pofffff!
benimde ışığım yanık böcük

selam kızlar nasılsınız paşam uyurken bıbakınaayım dedımmm kıyma cıkrmıstım erırsee köfte patetess yapcm bugun inşallahhh opyrm sızı

adaer cnm

kızlar msj.ı yazdım çok geçmedi elektrikler bir gitti akşam 18.00 de geldi (((
eşim de erken geldi elektrik olmadığı için işyerinden erken çıkmışlar.....
o biraz uzanayım dedi,işte 30 dk. geçmedi gelince dedim kalk Ada çayın yanına koceye birşeyler yap :))))
kremalı incirli kek yaptım.....
tadına henüz bakmadım enfes görünüyor....çayı da demledim misssssss....
az sonra sevgilimi uyandıracağım.....
cumartesiye yakışır bir zaman geçirelim değil mi ama
hepinize güzel hafta sonları.......

selam kızlarrr.....
ne tembel garusunuz nan..heç bişi yazmamışsınız :))
tükkanı yoklamaya geldim gene bi hırkız var..nan bu saatte ne ziyaretçisi anlamdım..beni bekliyo zaar yazayım diye...

herşeyden önce hala doğurmadım anladığınız üzere..sabaha kdr da doğurmassam zate kontrolüm var bakalım nezmn belli bi tarih vericekmi doktor...

ctesi bütün gün uyuşuk uyuşuk yattım..akşama doğru eşim geldi yemek hazırladı yedik..hee eli boş değildi...lameme bikez daha teşekkür ediyorum beni çok mutlu etti..eşimle işbirliği yapıp kuzuma hediye yollamış..çok sevindim işllh kullanmak nasip olur..daha sonra eşim dayanamadı cep telefonu almış bana doğum hediyesi malum durumlar biraz kritik ama olsun buda beni çok mutlu etti..biraz alışmam zaman alıcak dokunmatik diye ama olsun yawaş yawaş...

bugünde hiçbi iş etmedim..kahvaltı ettik biraz yatıştık sonra dışarı attık kendimizi..yeşilköy sahile gittik mis gibi ama buz gibi bi hava vardı..sabahtan beride telefonlar susmadı doğurdunmu diye...ay sordukça nazlanıyo sormasınlar artık :))

hepinizi öpüyorum kızlar..iyi haftalar diliyorum..beni uyku tutmuyo artık daha doğrusu göbiş ağır geliyo nefes alamıyorum yatınca..ençok valla döne döne yatmyı özledim..Rabbimin izniyle bi kurtulsam doya doya yatıcam :)) ela bırakırsa tabisi..ne çok yazdım nan baya dolmuşum :)) hadi tekrar öptüm siziiiii.....

sonra da brck.....canım benim o yaşasın bu duyguyu....
amin cnm benim çok teşekkür ederimmmkızlar herkeslere günaydınnnn özledim sizi..
Bal hala doğurmamışsın cnmmm.Lamem ne güzel süpriz yapmış
Biz bilsek açık adresini bizde yaparız emmeeee:)
Ben cumartesi akşam bi girdim eve bu sabah çıktım.Hiç bi iş etmedim sadece mutfak dolaplarımı sildim.
Sonra bu akşam için kuru fasulye yaptım.
Kremalı İncirli kek yaptım mükemmel bir tat...
Eşimin damak sınavından geçti:)işyerine getiricektim ama eşim yeriz dedi.Koca borcamın biteceğini hiç sanmam:)Artık bi akşam oturmaya gideriz götürürüm hamarat garu olaraktantatlıları bitiremeyince eşime hadi birine gidelim diyorum götürüyorum giderkende

Son düzenleme:
balım... canım benim...
bu yazılarını çok özlüyorum, sabah açtığımda göremeyince bi boşluk oluyor valla:))
evt, sağolsun kocacığın çok yardımsever, çok teşekkür ediyorum ona... beğenmene sevindim canım... teyzesinden elasına güzel bir anı olur inşallah..
oo hadi hayırlı olsun telefonun, ne düşünceli bak eşin... dayanamayıp doğurmadan vermiş valla:)
sen aradığında kesin doğurdu dedim ama, yok nazlı elacık hala gelmemiş.. bence babasının sözünü dinleyecek ve hafta içi gelcek:))
sağlıklı gelsinde... ne zaman isterse biz o zamana kadar bekleriz...

kızlar, günaydın ve iyi haftalar..

günaydın güzellerr..

balımm
oyy oyy hadi hayırlısı kuzum hep aklımdaydın acep doğdu mu bebiş die
nazlanma elacımm gel artk bak hepimiz meraktayızz..
lame teyzesinin hediyesini de güle güle kullansın kuzucumm..
telefonun da hayırlı olsun canmm..

adacımm evt doğum hikayelerine bi daldım baktım gözler durmuyo hemencik çıktm :)

nasılsınız fıstıklar?
c.tesi temizlik yaptım evim miis olduu
dün de öğleye kdar kocemle tembellik yapıp öğleden sonra attım kendimi yollara
evin orda kar yoktu arkadaşa oturmaya gittimm allahımm fırtına tipi kaar dedim eve nasıl gitcem ben :)
akşama kadar oturdum korka korka çıktm yola şükür ki düşmeden eve varabildim :)

akşam da patlattık mısırımızı kocemle evde sinema keyfi yaptık

ankara bembeyaz ılık havası..
düşme korkum olmasa da saatlerce karda yürüsem..

herkese iyi haftalarr
sizi çook seviozzz

günaydın canım...
evt, uzun zamandır planlıyordum, yeni oldu:))
ohh ellerine sağlık valla.. bende bi girişsem iyi olcak ama hep erteliyorum.. ..
canım o tarif yeni değil aslında, burda ikraya haksızlık yapmış olucaz...1 yıl öne ikracım vermişti o tarifi ve incirli tatlı olarak geçiyor adı, kk da vardı tarifi... ben defalarca yapmıştım, gerçekten çok lezzetli... burdan başka arkadaşlrda yapmıştı hatta...
ben ilk kayınvalidemin gününde yapmıştım ve teyzeler, kuzenler çok beğenmişti, hafta sonu bile sordular tarifini.. kuzenlerim, arkadaşlarım hepsi yedi ve beğenmeyen olmadı şimdiye kadar, yeni bir misafirim için vazgeçilmez tatlımdır o benim:)

ellerine sağlık canm benmm
bak canm çekti bee

hoşgeldinn lamecimm..
düşünceli koce maşallah

bende kocemi ne kdar ne alcan die bunalttıysam aşkım yaa valla çok param yok ne alcam moduna geçti

Lamecim casperim günaydınnn
bende balı düşündüm dün akşam keki yaparken doğurdumu acaba die.sonra dedim doğurmadı bence yanılmamışım:)
casperim bizde seni seviyoruzzz

Lamem bende hep sizden duydum kuzum ama üşenmiştim açıkçası uğraşlıdır die ama hiç bi uğraşı yok ya:)ben büyük borcma yaptım keki biraz ince oldu ama öylemi olması gerek?çok azda süt koydum koyu oldu die.ama pek kabarmadı keki

Son düzenleme:

ayy bide ben mi denesem yaa
annemde mavi haşhaştan yapıo kremalı kek oyy oyy yok böyle lezzet yaa

Lamecim casperim günaydınnn
bende balı düşündüm dün akşam keki yaparken doğurdumu acaba die.sonra dedim doğurmadı bence yanılmamışım:)
casperim bizde seni seviyoruzzz

günaydınn göynümün briciğii
ben daha çok seviomm döverim haa
mutluyum bugünn karı çok özlemişimm deli gibi oynayasım var ama kocem kızdı

casperım hoşgeldin...
ohh ne güzel bir hafta sonu geçrimişsin canım.... ama dikkat et çok yorma kedini.
valla bende kar yağdığında yollara düştüm, bol bol yürüdüm karda... çok güzeldi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…