Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

günaydınn göynümün briciğii
ben daha çok seviomm döverim haa
mutluyum bugünn karı çok özlemişimm deli gibi oynayasım var ama kocem kızdı

casperım hoşgeldin...
ohh ne güzel bir hafta sonu geçrimişsin canım.... ama dikkat et çok yorma kedini.
valla bende kar yağdığında yollara düştüm, bol bol yürüdüm karda... çok güzeldi:))

Dikkat edin güzellerim ayacığınız kayar Allah korusun.

casperım hoşgeldin...
ohh ne güzel bir hafta sonu geçrimişsin canım.... ama dikkat et çok yorma kedini.
valla bende kar yağdığında yollara düştüm, bol bol yürüdüm karda... çok güzeldi:))

hoşbuldum canmm
ayy evt bende mutlu oldum çamaşırım ütüm bitti evim tertemiz paşamla da vakit geçirdim arkadaşa gidip dedikodu da yaptım

güzel olmaz mı yaa ağaçlar sokaklar o kdar güzel ki..
patroncum akşam biraz erken yollasa da yürüsem biraz

aşk böcee gibiyim bugün

Lamem sen yarın arabanı alma cnm gece kar başlayacakmış.Bırakabiliyosa eşin bıraksın cnm

Lamem sen yarın arabanı alma cnm gece kar başlayacakmış.Bırakabiliyosa eşin bıraksın cnm

canım pazartesi kar dedikleri için bugün gelmedim arabayla.. eşiminde izin günüydü, kıyamadım.. ama iyi ki gelmemişim, yollar hep buzdu.. tam arabaya cesaret etmiştim, kar geldi yaa... neyse artık:))

canım kesinlikle dene... hafta sonu gündeydim, eşimin kuzeni benim tarifin aynısını incir yerine galeta unu koyarak ypmıştı...oda lezzetliydi:))

becerikli hatunlarız vesselam
denicem canm bigünn
eşim kek sevmediği için misafirim gelsin o zaman yapayım

günaydın güzeller

bal kız doğurmamış iyi olsunda
lamecim brck casper
bende kek tarifini istiyom yaa verirseniz memnun olurum

günaydın güzeller

bal kız doğurmamış iyi olsunda
lamecim brck casper
bende kek tarifini istiyom yaa verirseniz memnun olurum
günaydınn kuzuu
caspercim kek gibi olmuyor tatlı gibi oluyor ıslak biraz
canm eşim tatlı türünü sevmio zaten nasıl bişi anlamadım
kek hiiç yemez bi ıslak kurabiyemden bi tane yemişti

Lamecim evet bi gecede lezzetleniyomuş bende şekerini biraz azaltıp yaptım.sabah güzelce dilimledim işyerine getirim die sonra vazgeçtim
nescafe sosunuda 3 ü bi aradayı karıştırıp yaptım.
eşimde muhalebisini döküp düzledi.bende hayatım sen daha güzel yapıyosun die gazladım:)soğrken gelip gidip güzel düzlemişm diyip durdu

Son düzenleme:
bu kdar övgüden sonra bu tatlı yapılmaz mıı bee..
ilk misafirim geldiğinde ya da ilk annemlere gittiğimde yapayım fotosu da süper zatii

beylerimizde becerikli canm maşallah nazar değmesin :)

ohh ver gazı tabi:))

bu kdar övgüden sonra bu tatlı yapılmaz mıı bee..
ilk misafirim geldiğinde ya da ilk annemlere gittiğimde yapayım fotosu da süper zatii

kesinlikle yap canım.. ama şekerini azaltmayı unutmaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…