napsın teyzesi iyi çok şükür bu sabah annemde yapıyom makyajımı diyo ki anne bu çantayı burda bırak eeeeeeee saat 12 de alırsın gelipalyacımm bıcırığın napıoo
ok casperım:)
alyacım, rica ederim, afiyet olsun canım..
anammm günler nasın geçiyo valla kız casper dün gibiydi müjdeyi verişinçizelgeme bakılırsa 10 hafta sonra işten çıkıyorumm..
Hadi 2 3 daha çalışsam kalmış 13 haftaa
ayy ben sizi çok özlerimm napcam yaa allah'ımm paramız bereketlensin artırabilelimm.. De laptop alayımm
alya hoşgeldinnnn
napsın teyzesi iyi çok şükür bu sabah annemde yapıyom makyajımı diyo ki anne bu çantayı burda bırak eeeeeeee saat 12 de alırsın gelip
makyaj çantam için karıştırcak ya kuzum çok bilmiş çokkkkk
saol tatlışım
anammm günler nasın geçiyo valla kız casper dün gibiydi müjdeyi verişin
hoşbuldum tatlım
ayy casperım, ne çabuk geçiyor zaman yaaa....
Günaydın kızlar
kötü bi hafta sonu geçirdim gribdin zaten c.tesi ateşler içinde eşim anneme götrdü ilaçda kullanamadığım için çorba ıhlamur ve meyve üçgeni içinde 2 gün yattım şimdilik biraz daha iyiyim ....
ve başımıza geleni bi bilseniz
casperim nur içinde yatsın deden ve büyüklerimiz...
Kelebeğim hoşgeldin geçmiş olsun cnmm
noldu cnm?
günaydın kızlar nasılsınızz?
bugun hava burdada soguk baya
bal cnm hayırlısı olsunnn saglıkla allah kurtarsın inşallah...
casper ben hamişken 3 aylık falandım metroda resmen uctum metro olmasaaa raylara dusyordum 10 kişi zor kaldırdılarrr beni yerdenn cok korkmustum aman dıkkattt:) gerçi şimdi o halimi hatırladıkca cok guluyorum ama:):)
günaydın kızlar umarım hepiniz iyisinizdir...
kelebek Allah yardımcıları olsun...
kelebekçim, güneöim ve ferihacım hoşgeldiniz...
kelebekçim, çok geçmiş olsun canım sana.. görümcen içinde rabbim bi çıkış kapısı gösterir inş.. gerekten zor bir durum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?