Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

verenin Allah'tan olmasına inanıp vermeyeninde Allah'tan olmasına inanmıyorlar cahillikten başka bişi deil
aynen bu olayın özeti bu herşeyin Allahımızdan geldiğine inanıyolar nedense bu mevzuda inanmıyolar töbe haşa...
canım o zaman nasılsın iyimisin. bi isteğiniz varmı diyip kapatıcaksın... uzatmayacaksın. uzun konuşmaya fırsat verme...
Bende öyle yapıyorum cnm ama nasılsın de bütün gününü anlatır seviyo telefonda konuşmayı çok...
Onuda anlıyorum yaşadıkları kolay değil psikolojisi bozuldu iyice ama bizi hiç anlayan yok...
Karılı kocalı çalışıyoruz anne babası eşim bekar ya sanki yapmak zorunda vazifelerini sanki...
Çok şükür öyle aşırı anneci babacı bi eşim yok.Zaten öyle olsa eşim arkamda olmasa ben katlanmazdım sanırım hiç bu kadar.Bana herkes çok sabırlısın sen diyo..

konuşmaya başlamadan, çok müsait değilim, bi sesini duymaya aradım, iymisnzi diyipzamadan kapatıcaksın.. baktın uzatıyor yine sözünü kesip beni çağırıyorlar diyceksn.. bu kadar....

Amacım rabbime isyan değil şikayette değil biliyorum ben hepsiyle baş edebilicek güce sahibim ama artık çok yoruldum..

Son düzenleme:
Bala mesaj atmıştım dualarım seninle falan diye

mesj yazmış deli garu amin kuşum diye nan ben olsam o durumda heyecandan ölürdüm :)

Yazacakta söyleyecekti hiç bişi yok zaten kelebeğim ama çok yoruldum yazarak rahatlamak istedim.

Son düzenleme:
brckmm canmm
10000 çok bi para deil ama yeri gelio cebimizde 10 lira bile olmuo..
olmayınca olmuyo..
rabbim ödeme kolaylığı versin inş ve bu kdarla artk kurulunn..

brcğm çok zor varlıktan yokluğa demiyeyimde( çok şükür) zorluğa düşmek
rabbim kolaylık versin .çok şükür çalışıp ödüyorsunuz da artık sizi size bıraksalar birazda hafifletseler keşke
herşey gönlünce olsun allah yardımcın olsun tatlım

bala mesaj atmıştım dualarım seninle falan diye

mesj yazmış deli garu amin kuşum diye nan ben olsam o durumda heyecandan ölürdüm :)
ayy bal işte yazar mı yazar
boşa demiyodu garu canlı yayına bağlantı yapcam diye
Slm söle dualarımız onunla

Amin kızlar inşallahh
tek dayanağım eşime olan aşkım zaten.Ona çok üzülüorum.
Çok ezildi ama anne babası işte atsan atılmaz satsan satılmaz.
Rabbim onlarada kolaylıklar versinki yakamızdan düşsünler artık.
Ama hakkım asla helal değil..

Son düzenleme:
Brciğim bu sabrının iyi niyetinin mükafatını bi gün alıcaksın ben eminim cnmmm
sakın üzme kendini sağlığından olursunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…