yaa bize niye böle faturalar gelmiyorrr
aynen bu olayın özeti bu herşeyin Allahımızdan geldiğine inanıyolar nedense bu mevzuda inanmıyolar töbe haşa...verenin Allah'tan olmasına inanıp vermeyeninde Allah'tan olmasına inanmıyorlar cahillikten başka bişi deil
Bende öyle yapıyorum cnm ama nasılsın de bütün gününü anlatır seviyo telefonda konuşmayı çok...canım o zaman nasılsın iyimisin. bi isteğiniz varmı diyip kapatıcaksın... uzatmayacaksın. uzun konuşmaya fırsat verme...
aynen bu olayın özeti bu herşeyin Allahımızdan geldiğine inanıyolar nedense bu mevzuda inanmıyolar töbe haşa...
Bende öyle yapıyorum cnm ama nasılsın de bütün gününü anlatır seviyo telefonda konuşmayı çok...
Onuda anlıyorum yaşadıkları kolay değil psikolojisi bozuldu iyice ama bizi hiç anlayan yok...
Karılı kocalı çalışıyoruz anne babası eşim bekar ya sanki yapmak zorunda vazifelerini sanki...
Çok şükür öyle aşırı anneci babacı bi eşim yok.Zaten öyle olsa eşim arkamda olmasa ben katlanmazdım sanırım hiç bu kadar.Bana herkes çok sabırlısın sen diyo..
hep paris hep paris.... Gelmez tabi böyle faturalarr
hep paris hep paris.... gelmez tabi böyle faturalarr
kızz vallaaa benn kimm paris kimmm adam vurcak beniiii :):)
1 ay oldu nerdeyse hahah:)
hahayyyayyyyyyyyyyyy güneş
Kız 9 lira ft olur be alamancılar gibi keloboşş
ayy bal işte yazar mı yazarbala mesaj atmıştım dualarım seninle falan diye
mesj yazmış deli garu amin kuşum diye nan ben olsam o durumda heyecandan ölürdüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?