Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Coturum hoşgeldin cnmmm evet bal doğum yapacak bugün nasipse..
sen hem sancı çekip hem sezeryanmı yaptın cnm offf odahada kötü her iki acıyıda çektin

selam kızlar bal bugün mü doğum yapıyor?
heyecanlandım birde. suni sancı aldığım aklıma geldi.
allah kabul etsin duamızı inşallah.
sağlıkla kavuşsun yavrusuna.

Coturum hoşgeldin cnmmm evet bal doğum yapacak bugün nasipse..
sen hem sancı çekip hem sezeryanmı yaptın cnm offf odahada kötü her iki acıyıda çektin

yok canım hiç sancı çekmedim, 4 saat verdielr serumu, tık demedim valla, ama nstde sancı çıkıyodu ben hissetmiyodum,, beni yoran açılma muayneleri oldu, onlardan sebep sezaryen yapın beni dedim.

pınarcım hoş geldin
minik kızın nasıl düzeldimi kabızdı sanırsam

pınarcım hoş geldin
minik kızın nasıl düzeldimi kabızdı sanırsam

hala aynıyız canım, bana şekerli su tavsiye ettiler, dün onu verdim, ayy bir sancı yaptı, bir bağırış bir ağlayış pişman oldum, fitilden şaşmıcam bi daha,, bide gaz damlamıza geri döndüm bu sabah ilk kez verdim, düzenli olarak vericem belki fayda eder kakasına,, o damlayı kullanırken hiç kabızlığı olmamıştı çünkü, ne zamanki bıraktık sonra bozuldu düzeni

AAA şekerli su bu kadar sancı yaparmıymış
gaz damlası zinco mu cnm gerçi sab simplexde aynı bitkisel olduğundan doğal olarak rahatlatır
geçmiş olsun kuzuna yirim onu kara kız

kızlar balın hala sancısı yok... dolayısı ile açılmasıda yokmuş.. beklemeye devam..
bu arada .çok sık arayıp kızı rahatsız etmek istemiyorum..telefonlara cvp vermekten harap düşmesin kızcağız, enerjiye ihtiyacı var malum...
dükkanı kapatın gidin siz diyo... açılışı ben yapıcam diyorrr

yok canım hiç sancı çekmedim, 4 saat verdielr serumu, tık demedim valla, ama nstde sancı çıkıyodu ben hissetmiyodum,, beni yoran açılma muayneleri oldu, onlardan sebep sezaryen yapın beni dedim.

ayy nasıl oluo o muayene gelip gidip bakıolar mı ne kdar açıldı diee

inş akşama ela hanıma kavuşmuş olur canmm..
allahmm sabah ondan msj okuyunca şaşmam valla

odasında mı bekliomuş canmm

ayhh canım yaa hayırlı haberlerle gelir inş.
garıu doğurduktan sonrada hemen gelip yazacak
bebişten vakit olursa

aynen öyle, saat başı, bazen saatte 2 kez gelip bakıyorlarki doğumun seyrini gözlemleyebilsinler diye.. benim hiç sancım yoktu 1 cm açılma ile yüksek tansiyondan dolayı doğuma aldılar, suni sancı verdiler ve sancı hiç olmadı, 4 saatte 1 cm açılma oldu, beklemek ve o kontrollere tahammül etmek istemediğim için sezaryen oldum, pişman değilim :)

ıykk..
ben normal doğum destekçisiyimm inş o zaman karar deişmez herşey yolunda olur da normal doğum yaparm

benimde tam tersi kızlar
özel tam teşekküllü hastane(hani olayın seyri için yazdım yanlış anlaşılmasın sakın)
3 kere gittim nst bozuk sancı çıkmıyo ama bende de ağrı yok
3. gittiğimde 3 cm açıklık
sonra suni sancı verdiler 6cm açıklık olduğunda
8 cm açıklıkla bebişim geldi
ben doğururken anlaşıldı nst bozuk olduğu
ebeyle dr konuşurken doğum anında duyuyorum

bide dt bana diyoki amma nazlısın idrar yollarını üşütmüssün eve yolladı ilk gittiğimde
ne nazlısı sabırlı ve soğukkanlıymışım

ıykk..
ben normal doğum destekçisiyimm inş o zaman karar deişmez herşey yolunda olur da normal doğum yaparm

tabiki canım benim en doğrusu normal doğum, bende çok istedim ama o psikolojiyle değiştirdim kararımı,, hayırlısı ne ise herkesin hakkında o şekilde doğum olsun inşallah ..

aynen canım..

inş akşama ela hanıma kavuşmuş olur canmm..
allahmm sabah ondan msj okuyunca şaşmam valla

odasında mı bekliomuş canmm
:))

ayhh canım yaa hayırlı haberlerle gelir inş.
garıu doğurduktan sonrada hemen gelip yazacak
bebişten vakit olursa

inş. canım.. valla niyeti bozmuş:)

ayy alyacım, sendeki de ne şansmış...

conturcum.. canım sende baya hareketli atlamışsın vallaa..

lamecim öyle şanssızlık ama devam etmedi şükür bebişim üzmeden beni 2 saat içinde geldi

EVET CASPERCIM SIKSIK bakıyorlar banada ılk sunı sancı verdıler nst de sancı cıkıyor bende bişi yok sonlarına dogru bole belıme popoma hafıf hafıf bişler vurdu ama yıned e tam olarak acılmam olmadı en son işte cocuk

etkılenmesın dıye acıl sezryana almslrdı ama o arada kackere acılma muayenesı yaptılar bebek yukarı kacıyordu her kontroldeee dedıler ya kordon dolanmıs yada sen stres yapıp korkuyorsn bebekde urkuyor falan fılan demslerdı

bırde hadıı kaldıryrlardı tekerleklı sandalyeye zaten su gelıyor bendennn gıdiyorduk bakıyorlardı yok gerı yataga git gel yaptrmslrdı bana sınır olmustumm

ama baskalrında su gelme okdr cok olmuyormus bende bole cesme gıbı olmustu ...

alyacm senin maşallahın varmışş,,
eve git gel anamm 8 cm minicik ama yaa
tabiki canım benim en doğrusu normal doğum, bende çok istedim ama o psikolojiyle değiştirdim kararımı,, hayırlısı ne ise herkesin hakkında o şekilde doğum olsun inşallah ..
amiinn canm inşş..
aynen canım..

:))

inş. canım.. valla niyeti bozmuş:)

ayy alyacım, sendeki de ne şansmış...

conturcum.. canım sende baya hareketli atlamışsın vallaa..

balım odasına çıkınca laptop nerde internet yok mu die hastaneyi ayağa kaldırırmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…