brck noldu cnm
amin kelebeğim inşallah dualarınızda banada yer açınBrciğim bu sabrının iyi niyetinin mükafatını bi gün alıcaksın ben eminim cnmmm
sakın üzme kendini sağlığından olursunnn
amin kelebeğim inşallah dualarınızda banada yer açın
hamilelerin duası kabul olurmuş..
vallahi olan sağlığıma olacak zaten..
eşime dedim borç bitince eğer yardım edersen çocuğum dahi olsa bırakırım seni:)
elektrik 59 mu ne gelmişti banada
su 9,20Anladınız siz dizi haftada 1 olunca
sankı bıraz bıraz anladımmBöcük isyanlardaydım ama kaçırdın:)
ıyılık lennnnbr nan böcük garusu
Eşin naptı cnm iş olayını
ya kızlarr sabah beri patroncum odasında sürekli birileri gelio gidio bi halt karıştırıo bunlar
burdaki abiye meraklardayım ne oluo acep içerde dedi sahte fatura kesiolardır dediiçeri baskın yapasım var
kızlar şimdi konuştum balımla...
Sesi maşallah gayet iyi... Serumu çok yavş veriyorlarmış ve sancısı hala başlamamış... Bekliyor heyecanla...
kızlar şimdi konuştum balımla...
sesi maşallah gayet iyi... serumu çok yavş veriyorlarmış ve sancısı hala başlamamış... bekliyor heyecanla...
benım rekoru geçmişsınlenn
suya bak 9 tlbana cok gelkıo yaa 13 15 arası
dızı yok dıye çimmıyon mu
sankı bıraz bıraz anladımm
ıkı sorun gördummm
bebek için rabbım herşeyın hayrlısını versın hayırısz cocuk olcaksa hıc olmasın daha ıyı
sana beben olmuyo mu dıyenlerede yuhh ınançları kalmamımş
bıde sankı onlar bakcek
diğer knudada allah yardımcınız olsun ödeme kolaylığı vrsın
takma kımseyı
ıyılık lennn
senden
hala işsız kocemm
canım iş görüşmeleri falan yapıyordur.. Ordaki o abide espiri yapmıştır... Otur oturduğun yere, karnın burnunda zaten:)
ayyh bizde heyecandan 9 doğurcazzzzzkızlar şimdi konuştum balımla...
Sesi maşallah gayet iyi... Serumu çok yavş veriyorlarmış ve sancısı hala başlamamış... Bekliyor heyecanla...
Kızlar o değerli vaktinizi ayırıp balım için bunu yaparsanız çok sevinrim yer gök dua üstünde ;
Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyetel-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:
İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın Araf suresi/54.
Kızlar o değerli vaktinizi ayırıp balım için bunu yaparsanız çok sevinrim yer gök dua üstünde ;
Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:
“İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın” A’raf suresi/54.
amin cnm Allah razı olsunvaayy
bıraktırır mı kız kocen kendini hiç bulmuş senin gibi hatunnallah ağzınızın tadını bozmasınn
cnm bol bol dua ediyoruz ona.Kelebeğin yazdığı duayıda okudum Allahım kabul etsin...kızlar şimdi konuştum balımla...
sesi maşallah gayet iyi... serumu çok yavş veriyorlarmış ve sancısı hala başlamamış... bekliyor heyecanla...
ayy maşallah canm yaakızlar şimdi konuştum balımla...
yok kıs bişiler karıştırıyolar fısır fısırcanım iş görüşmeleri falan yapıyordur.. ordaki o abide espiri yapmıştır... otur oturduğun yere, karnın burnunda zaten:)
a.slm canmm inşşsen kapatmışın ben aramışım herhalde
çok çok selam etti herkeseee akşama doğru doğarmış sanırım
keleboşumm rabbim kabul etsin inş..Kızlar o değerli vaktinizi ayırıp balım için bunu yaparsanız çok sevinrim yer gök dua üstünde ;
Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:
“İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın” A’raf suresi/54.
tam 3 ay önce bugün bende suni sancı alıyordum şu saatlerde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?