Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Brciğim bu sabrının iyi niyetinin mükafatını bi gün alıcaksın ben eminim cnmmm
sakın üzme kendini sağlığından olursunnn
amin kelebeğim inşallah dualarınızda banada yer açın
hamilelerin duası kabul olurmuş..
vallahi olan sağlığıma olacak zaten..
eşime dedim borç bitince eğer yardım edersen çocuğum dahi olsa bırakırım seni:)

vaayy
bıraktırır mı kız kocen kendini hiç bulmuş senin gibi hatunn allah ağzınızın tadını bozmasınn..

ya kızlarr sabah beri patroncum odasında sürekli birileri gelio gidio bi halt karıştırıo bunlar
burdaki abiye meraklardayım ne oluo acep içerde dedi sahte fatura kesiolardır dedi içeri baskın yapasım var

kızlar şimdi konuştum balımla...
sesi maşallah gayet iyi... serumu çok yavş veriyorlarmış ve sancısı hala başlamamış... bekliyor heyecanla...

elektrik 59 mu ne gelmişti banada
su 9,20 Anladınız siz dizi haftada 1 olunca

benım rekoru geçmişsınlenn
suya bak 9 tlbana cok gelkıo yaa 13 15 arası

dızı yok dıye çimmıyon mu

Böcük isyanlardaydım ama kaçırdın:)
sankı bıraz bıraz anladımm
ıkı sorun gördummm
bebek için Rabbım herşeyın hayrlısını versın hayırısz cocuk olcaksa hıc olmasın daha ıyı
sana beben olmuyo mu dıyenlerede yuhh ınançları kalmamımş
bıde sankı onlar bakcek

diğer knudada Allah yardımcınız olsun ödeme kolaylığı vrsın
takma kımseyı

nbr nan böcük garusu
Eşin naptı cnm iş olayını
ıyılık lennn
senden
hala işsız kocemm

ya kızlarr sabah beri patroncum odasında sürekli birileri gelio gidio bi halt karıştırıo bunlar
burdaki abiye meraklardayım ne oluo acep içerde dedi sahte fatura kesiolardır dedi içeri baskın yapasım var

canım iş görüşmeleri falan yapıyordur.. ordaki o abide espiri yapmıştır... otur oturduğun yere, karnın burnunda zaten:)

Sesi maşallah gayet iyi... Serumu çok yavş veriyorlarmış ve sancısı hala başlamamış... Bekliyor heyecanla...

sen kapatmışın ben aramışım herhalde

çok çok selam etti herkeseee akşama doğru doğarmış sanırım

rabbim tez zamanda güzel iş versin inşallah

canım iş görüşmeleri falan yapıyordur.. Ordaki o abide espiri yapmıştır... Otur oturduğun yere, karnın burnunda zaten:)

Kızlar o değerli vaktinizi ayırıp balım için bunu yaparsanız çok sevinrim yer gök dua üstünde ;

Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:

“İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın” A’raf suresi/54.

Sesi maşallah gayet iyi... Serumu çok yavş veriyorlarmış ve sancısı hala başlamamış... Bekliyor heyecanla...
ayyh bizde heyecandan 9 doğurcazzzzz
iyi iyiolsunda eferim bak bal hatuna tlf cvp veriyo
örnek alın hamiş hatunlarrrr

okudum Rabbim kabul etsin inş.
hayırlı sağlıklı kolay doğum olsun inş.

okudum cnm Rabbım kabul etsınnn

vaayy
bıraktırır mı kız kocen kendini hiç bulmuş senin gibi hatunn allah ağzınızın tadını bozmasınn
amin cnm Allah razı olsun
sesi maşallah gayet iyi... serumu çok yavş veriyorlarmış ve sancısı hala başlamamış... bekliyor heyecanla...
cnm bol bol dua ediyoruz ona.Kelebeğin yazdığı duayıda okudum Allahım kabul etsin...
Mesaj atın banada dua etsinnn:)

bende nosu yok ama kalbm onunla cnm benım yaa

aa banada dua etsın eşim iş bulsun:)ınş.

anaamm balım doğumamı gitti, hayırlısıyla kolaycacık ela bebek gelsin inşallah,, ayy heyecanlandım valla yaa, rabbim yardımcısı olsun.

ayy maşallah canm yaa
canım iş görüşmeleri falan yapıyordur.. ordaki o abide espiri yapmıştır... otur oturduğun yere, karnın burnunda zaten:)
yok kıs bişiler karıştırıyolar fısır fısır göbüşlü ve meraklıyım :)))
sen kapatmışın ben aramışım herhalde

çok çok selam etti herkeseee akşama doğru doğarmış sanırım
a.slm canmm inşş
keleboşumm rabbim kabul etsin inş..
tam 3 ay önce bugün bende suni sancı alıyordum şu saatlerde...

ayy kıyamam yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…