Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

güneşim kızkardeşim sabır taşı sürmüştü, zararsızmış.. yiğenim bir daha da istemedi.. sanırım bi acılık veriyormuş göğüs ucuna... o sancısı kaçınılmaz.... allah yardımcın olsun canım..

kızlar balda maalesef henüz hiçbir gelişme yok.. 6 gbi tekrar bakıcaklarmış.. belki küçük bir ihtimal sezeryana alıcaklarmış...
hepinize selamı var...

kızlar balda maalesef henüz hiçbir gelişme yok.. 6 gbi tekrar bakıcaklarmış.. belki küçük bir ihtimal sezeryana alıcaklarmış...
hepinize selamı var...

ağrısı sancısı olmasında bekleyelim canmm..
balımla ela hanım nasıl daha sağlıklı olcaklarsa öyle olur inşallahh canmm a.slm

ağrısı sancısı olmasında bekleyelim canmm..
balımla ela hanım nasıl daha sağlıklı olcaklarsa öyle olur inşallahh canmm a.slm

canım olurmu öyle şey... sancısı olmadığı sürece açılma olmaz ve sezeryana mecbur kalırlar... sancısı gelsinde açılma olsun diye dua edelim...

canım olurmu öyle şey... sancısı olmadığı sürece açılma olmaz ve sezeryana mecbur kalırlar... sancısı gelsinde açılma olsun diye dua edelim...

lameciim nasılda saçmalamışım..
sonradan tekrar okuyunca düştü jetonn..
Allah'ım yaa ben niye bu kdar saçma oldm

merhaba kızlar
benim yoğunluğum hala bitmedi gelemiyorum aranıza
ball doğum için hastanedeymiş artık Allah yardımcısı olsun güzel haberlerini bekliyorum heyecanla o nasıl heyecanlı nasıl mutludur şimdi Rabbim daim etsin...

hiç sancısı yokmuymuş canım
orda beklemek o kadar zorki,, her kontrolden sonra kaç cm dicek diye ebenin ağzının içine bakıyodum ve hep hayal kırıklığı oluyodu (
yokmuş canım... arada yürüyormuş:)

lameciim nasılda saçmalamışım..
sonradan tekrar okuyunca düştü jetonn..
Allah'ım yaa ben niye bu kdar saçma oldm
est. canım yaaa...

amin canım....

hoşgeldiin canmm
yokmuş canım... arada yürüyormuş:)

est. canım yaaa...

amin canım....

yok yok saf diyebilirsin kuzum ben bu akılla nasıl doğurcaksam
yürümek fayda eder inş..

lameciimm balımın numarası yok bende akşam haber alınca bana da haber verirsin dimi ölürüm kız meraktan

saolun kızlar valla alıstı aslında vermıyorum artık eskısı gıbı sıksık bazende erkenmı kestım acba dıyorum kendıme kızyorum 19 aylık işte.

ama bazen tuttruyor mesela 2 gun emmıyor 3. gun meme dıye eyrden yere atıyor kendını ozaman kıyamıyorum buarada bızım emişme seyanslarımz harıkaydı ben cok sevıyordummm emzırmeyı halada ole ama dokotr bıraktır dedı emzıgıde unuttrcam ama once memeden keseyım tam 2 dede memeyı kaybetcem ınsss off bilmiyorum vallaa cok sutum olmadıgı ıcıns ancım yok yok ama ufak tefek oluyorrr sabır tasını arastırayım bakalımmm nerde bulcamm

hepinize selamı var...

ay saglıklı olsunda ıkısı hayırla ınsallah belliki ela yavru kuss nazlı olacakk hehehe:)

aktarlarda varmış canım..

aa hem çalışıp hem emzirebiliyosun yani,
ben çalıştığımda sütüm çekilir diye düşünüyodum hep, zaten şirkette sağmak falanda istemiyorum ilk 6 ay emse yeter diye düşünüyodum hep.

aktarlarda varmış canım..
tamam bakayım canımmm haftasonuna kadr bırdaha meme ıstersee alcam mutlaka istemezsee untmaya baslams demektır

aa hem çalışıp hem emzirebiliyosun yani,
ben çalıştığımda sütüm çekilir diye düşünüyodum hep, zaten şirkette sağmak falanda istemiyorum ilk 6 ay emse yeter diye düşünüyodum hep.

canım valla hemen hemen 1 yasa kadar sagmaya calıstımm sagdımda ısyerınde 5 dk kacıyordum arka oda var depo gıbı orda hep sagıyordum nekdr hıjyenık oldu bılmem cok dıkkat ettım ama sutm azda olsa hem sagıp

hem emzrdımm 1 yasındn sonra sagmayı kestım zaten sagdıgımda yetmıyordu ee ek gıdayada erken basladık bizz aynı zamandaa yınede anne sutnden mahrum kalmasın dedımm aksamlrıda ılk ıs onu emzıryrdummm

memeye cok duskundu cunkuu..

e versen hala her ogun emecek arkadaslarımda sastı kaldıı ıstıkrarımızaa guc ve kuvvetımızeeee ama annem kızdı işte en son gordu benı cokda zayfladım kansızda kaldım hastanelık oldum bıkackez bayılp acııllık sutten kes artık abartma dedılerrr ve ben kesme ye başladım bılmem ıymı yaptım kotumu yaptım 2 yasa kadar dıyorlaryaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…