ayyyy içim sıkıldı beee bal doğursada rahatlasakkk
kızlar biz bebeğe oda almayı düşünüyoduk şimdilik vazgeçdik bi süre beşikle idare edeceğiz durumumuz kritikleştide
kızlar balda maalesef henüz hiçbir gelişme yok.. 6 gbi tekrar bakıcaklarmış.. belki küçük bir ihtimal sezeryana alıcaklarmış...
hepinize selamı var...
ağrısı sancısı olmasında bekleyelim canmm..
balımla ela hanım nasıl daha sağlıklı olcaklarsa öyle olur inşallahh canmm a.slm
Allahım yardımcısı olsun balın
amin canım...
artık yorulmuş geliyordu sesi(
canım olurmu öyle şey... sancısı olmadığı sürece açılma olmaz ve sezeryana mecbur kalırlar... sancısı gelsinde açılma olsun diye dua edelim...
yokmuş canım... arada yürüyormuş:)hiç sancısı yokmuymuş canım
orda beklemek o kadar zorki,, her kontrolden sonra kaç cm dicek diye ebenin ağzının içine bakıyodum ve hep hayal kırıklığı oluyodu(
est. canım yaaa...lameciim nasılda saçmalamışım..
sonradan tekrar okuyunca düştü jetonn..
Allah'ım yaa ben niye bu kdar saçma oldm
merhaba kızlar
benim yoğunluğum hala bitmedi gelemiyorum aranıza
ball doğum için hastanedeymiş artık Allah yardımcısı olsun güzel haberlerini bekliyorum heyecanla o nasıl heyecanlı nasıl mutludur şimdi Rabbim daim etsin...
hoşgeldiin canmmmerhaba kızlar
benim yoğunluğum hala bitmedi gelemiyorum aranıza
ball doğum için hastanedeymiş artık Allah yardımcısı olsun güzel haberlerini bekliyorum heyecanla o nasıl heyecanlı nasıl mutludur şimdi Rabbim daim etsin...
yokmuş canım... arada yürüyormuş:)
est. canım yaaa...
amin canım....
yok yok saf diyebilirsin kuzum ben bu akılla nasıl doğurcaksam
yürümek fayda eder inş..
lameciimm balımın numarası yok bende akşam haber alınca bana da haber verirsin dimi ölürüm kız meraktan
canm yaşamadım henüz amma velakin annem kardeşimi sütten kestiğinde tekrar vermemişti süt acırmış die..
ama tadı değişmiş olsa oğluşun zaten istemez kii emmeyi
ayy bide annemin çok ağrısı olmuştu kaç kez acile götürmüştük yaa süt geri çekilene kdar
zararsız olduğunu biliyorum hamile kalsan zararlı derler
ama sızı olur tabi 1-2 çekiyordu ve süt az da olsa doluyodu göğüsler
sancılar normal bende yaşamıştım yani
bıraktır artık ama zor olcak ama napıcan
güneşim kızkardeşim sabır taşı sürmüştü, zararsızmış.. yiğenim bir daha da istemedi.. sanırım bi acılık veriyormuş göğüs ucuna... o sancısı kaçınılmaz.... allah yardımcın olsun canım..
kızlar balda maalesef henüz hiçbir gelişme yok.. 6 gbi tekrar bakıcaklarmış.. belki küçük bir ihtimal sezeryana alıcaklarmış...
hepinize selamı var...
saolun kızlar valla alıstı aslında vermıyorum artık eskısı gıbı sıksık bazende erkenmı kestım acba dıyorum kendıme kızyorum 19 aylık işte.
ama bazen tuttruyor mesela 2 gun emmıyor 3. gun meme dıye eyrden yere atıyor kendını ozaman kıyamıyorum buarada bızım emişme seyanslarımz harıkaydı ben cok sevıyordummm emzırmeyı halada ole ama dokotr bıraktır dedı emzıgıde unuttrcam ama once memeden keseyım tam 2 dede memeyı kaybetcem ınsss off bilmiyorum vallaa cok sutum olmadıgı ıcıns ancım yok yok ama ufak tefek oluyorrr sabır tasını arastırayım bakalımmm nerde bulcamm
ay saglıklı olsunda ıkısı hayırla ınsallah belliki ela yavru kuss nazlı olacakk hehehe:)
aktarlarda varmış canım..
tamam bakayım canımmm haftasonuna kadr bırdaha meme ıstersee alcam mutlaka istemezsee untmaya baslams demektıraktarlarda varmış canım..
aa hem çalışıp hem emzirebiliyosun yani,
ben çalıştığımda sütüm çekilir diye düşünüyodum hep, zaten şirkette sağmak falanda istemiyorum ilk 6 ay emse yeter diye düşünüyodum hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?