ıykk..
ben normal doğum destekçisiyimm inş o zaman karar deişmez herşey yolunda olur da normal doğum yaparm
EVET CASPERCIM SIKSIK bakıyorlar banada ılk sunı sancı verdıler nst de sancı cıkıyor bende bişi yok sonlarına dogru bole belıme popoma hafıf hafıf bişler vurdu ama yıned e tam olarak acılmam olmadı en son işte cocuk
etkılenmesın dıye acıl sezryana almslrdı ama o arada kackere acılma muayenesı yaptılar bebek yukarı kacıyordu her kontroldeee dedıler ya kordon dolanmıs yada sen stres yapıp korkuyorsn bebekde urkuyor falan fılan demslerdı
bırde hadıı kaldıryrlardı tekerleklı sandalyeye zaten su gelıyor bendennn gıdiyorduk bakıyorlardı yok gerı yataga git gel yaptrmslrdı bana sınır olmustumm
ama baskalrında su gelme okdr cok olmuyormus bende bole cesme gıbı olmustu ...
anamm stres yaparsın tabi ikide bi gelip şeyine bakıolar tövbee tövbeeEVET CASPERCIM SIKSIK bakıyorlar banada ılk sunı sancı verdıler nst de sancı cıkıyor bende bişi yok sonlarına dogru bole belıme popoma hafıf hafıf bişler vurdu ama yıned e tam olarak acılmam olmadı en son işte cocuk
etkılenmesın dıye acıl sezryana almslrdı ama o arada kackere acılma muayenesı yaptılar bebek yukarı kacıyordu her kontroldeee dedıler ya kordon dolanmıs yada sen stres yapıp korkuyorsn bebekde urkuyor falan fılan demslerdı
bırde hadıı kaldıryrlardı tekerleklı sandalyeye zaten su gelıyor bendennn gıdiyorduk bakıyorlardı yok gerı yataga git gel yaptrmslrdı bana sınır olmustumm
ama baskalrında su gelme okdr cok olmuyormus bende bole cesme gıbı olmustu ...
güneş garusu benimde suyum çokdu
dr 60 yaşlarındaydı bana dediki bu yaşıma geldim bu kadar doğurttum hiç senin kadar suyu olan görmedim maşallah
bana su ikizi kızın demişti
alla alla ne bu dedim soramadım o heyecanla
doğum tamamlanmış hala su geliyodu
anamm stres yaparsın tabi ikide bi gelip şeyine bakıolar tövbee tövbee
Boğulmamış iyiki yavrum o suyun içinde
Maşallah Az su için bi dahaya
güneş garusu benimde suyum çokdu
dr 60 yaşlarındaydı bana dediki bu yaşıma geldim bu kadar doğurttum hiç senin kadar suyu olan görmedim maşallah
bana su ikizi kızın demişti
alla alla ne bu dedim soramadım o heyecanla
doğum tamamlanmış hala su geliyodu
anamm stres yaparsın tabi ikide bi gelip şeyine bakıolar tövbee tövbee
boğulmamış iyiki yavrum o suyun içinde
maşallah az su için bi dahaya
kız ben bulantılarımdan günde 1 bardak su içemiyodum ilk 4,5 ay
mutlu nerde acabaa gelmedi bugün hiç
kız alya aynı durmdaymsz haa bendeeee baya ıcemedım işte son 2 ay ne yedım ne ıctım okaddann
2. hamileliğim olrsa allhm ınss daha saglıklı gecırrım dıye dua edıyorum sukur bundada bı rıskım yoktu ama zor gectıı
bıuarada biz kaynatrken bal dogurmustr belkım hehehe:) inş
dünde yoktu cnm bende çok merak ettim...
telefonu falanda yok ulaşalım..
efsun kızzz hiç gelemiyosun artık işede girdi gene pasifsin topicte kuzum ya:)
afyonda hava şartları baya kötü ya belki izin almıştır canmm
okullar tatil 2 gündür çok kar varmış
anam casperimin herbişiyden haberi olur
hamişdaşını unutmazzzz yirim seni
inş. ondan gelmiyodur nutlu kız önemli bişiy yoktur
alyacım napim ya
birbirimizi tanımasakta derde mutluluğa ortak oluyoruz ayri bşi bu yaa..
Balı reelde tanımıyoruz ama hepimiz sabah beri ahh iyi haberini duysaydık diyoruzz..
O gün ben hastanedeyken nasıl endişelenmişsiniz.. Sanal bile olsa birbirimizi anlıyoruz..
Mutlucumda inş hava şartlarından dolayı evdedir kuzusu uslu uslu duruyodur göbüşte
yirim seni inş.
Tatlım aynen öle ne kadar tanımasakda yakınen akşamları bile düşünüp naptı acep diyorsak dimek ki kalpler bir
önemli olanda bu değil midr?
Ayhh bugün yine ayaCıklarım ısınmıyo yahuu
utanmasam çıkarıcam ayaklarımı bi yere dayıvcam
bura sıcacık ayaklarım buz
akşama yine karnım ağırur sabaha kadar
bi kaç gündür bende az içiom su yaa..
ayy inş kızdoğurduysa yazar zati hastane odamdan bidiriyorum doğumumda güzel geçti..
aybaşı işe başlıyorum der
haha cılgınn hatun:)
alya kız bişi dicem yada emzıren dıger hatunlarrr
ben oglumu memeden kesmeye basladım doktor artık kes dedıı...
birde öle bolbol sut olayım yoktu oGLUMDAMEMEYE DUSKUN
artık gunde 1 verıyordum ondua vermıyorum 2 gun emmedıgı oluyor ama 2 gun sonra meme dıye tutuyor bıkaac verdım yıne arada aklına gelıyor vermsemmı vermesemmı zararlımı sut varsa acıma olayı oluyormuss birde gogsum tas kesmıyor ama sancılarım oluyor hafıften emzırnce rahatlıyordum öle doktor ılac falan vermeden bıraktırrm dedım sut cok olmadıgı ıcın bılgısı olan yada yasayan varmıısuan oınce ınce sancım var meselaa ama sut sancısımı baska bişimi anlayamıyorum
haha cılgınn hatun:)
alya kız bişi dicem yada emzıren dıger hatunlarrr
ben oglumu memeden kesmeye basladım doktor artık kes dedıı...
birde öle bolbol sut olayım yoktu oGLUMDAMEMEYE DUSKUN
artık gunde 1 verıyordum ondua vermıyorum 2 gun emmedıgı oluyor ama 2 gun sonra meme dıye tutuyor bıkaac verdım yıne arada aklına gelıyor vermsemmı vermesemmı zararlımı sut varsa acıma olayı oluyormuss birde gogsum tas kesmıyor ama sancılarım oluyor hafıften emzırnce rahatlıyordum öle doktor ılac falan vermeden bıraktırrm dedım sut cok olmadıgı ıcın bılgısı olan yada yasayan varmıısuan oınce ınce sancım var meselaa ama sut sancısımı baska bişimi anlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?