Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ıykk..
ben normal doğum destekçisiyimm inş o zaman karar deişmez herşey yolunda olur da normal doğum yaparm

tabiki canım benim en doğrusu normal doğum, bende çok istedim ama o psikolojiyle değiştirdim kararımı,, hayırlısı ne ise herkesin hakkında o şekilde doğum olsun inşallah ..

güneş garusu benimde suyum çokdu
dr 60 yaşlarındaydı bana dediki bu yaşıma geldim bu kadar doğurttum hiç senin kadar suyu olan görmedim maşallah
bana su ikizi kızın demişti
alla alla ne bu dedim soramadım o heyecanla
doğum tamamlanmış hala su geliyodu

sorma Lamecim ne atraksiyon oldu o gün hemde, doğuma giderken stresden kaza yaptı eşim, haydi oturdular tutanaklar kasko formları falan , 40 dakka oyalandık, ben stresden deli oluyorum tabi, sonra gittik işte suni sancı, sezaryen falan garip bi gündü.. ama geçti çok şükür meleğim kollarımda, allah sizlere nasip etsin artık hayılısıyla kucağına almanızı

anamm stres yaparsın tabi ikide bi gelip şeyine bakıolar tövbee tövbee
boğulmamış iyiki yavrum o suyun içinde

maşallah az su için bi dahaya

kız harbıden böle kova duryor ztn kontrol sıraısnda asagıda kackere doldu anlamdm bend easansoru su yaptımmm 2 kere bındım asansore 2. dede hala suyum orda hahaha komedı yaaa

anamm stres yaparsın tabi ikide bi gelip şeyine bakıolar tövbee tövbee
boğulmamış iyiki yavrum o suyun içinde

maşallah az su için bi dahaya

kız ben hıc su ıcemıyordumm mıdemın bulantısından suyumda hıc azalmadı sadece son hafta kreclenme baslamstı doktor dogum baslamazsa almak zorunda kalırz demstı ama zaten erken geldı benım bebiş o su nerden cıktı anlmdm bnde

kız ben bulantılarımdan günde 1 bardak su içemiyodum ilk 4,5 ay

kız alya aynı durmdaymsz haa bendeeee baya ıcemedım işte son 2 ay ne yedım ne ıctım okaddann

2. hamileliğim olrsa allhm ınss daha saglıklı gecırrım dıye dua edıyorum sukur bundada bı rıskım yoktu ama zor gectıı

bıuarada biz kaynatrken bal dogurmustr belkım hehehe:) inş

Ayhh bugün yine ayaCıklarım ısınmıyo yahuu
utanmasam çıkarıcam ayaklarımı bi yere dayıvcam
bura sıcacık ayaklarım buz

akşama yine karnım ağırur sabaha kadar

Son düzenleme:

bi kaç gündür bende az içiom su yaa..

ayy inş kız doğurduysa yazar zati hastane odamdan bidiriyorum doğumumda güzel geçti..
aybaşı işe başlıyorum der

dünde yoktu cnm bende çok merak ettim...
telefonu falanda yok ulaşalım..

efsun kızzz hiç gelemiyosun artık işede girdi gene pasifsin topicte kuzum ya:)

afyonda hava şartları baya kötü ya belki izin almıştır canmm
okullar tatil 2 gündür çok kar varmış

afyonda hava şartları baya kötü ya belki izin almıştır canmm
okullar tatil 2 gündür çok kar varmış

anam casperimin herbişiyden haberi olur
hamişdaşını unutmazzzz yirim seni
inş. ondan gelmiyodur nutlu kız önemli bişiy yoktur

anam casperimin herbişiyden haberi olur
hamişdaşını unutmazzzz yirim seni
inş. ondan gelmiyodur nutlu kız önemli bişiy yoktur

alyacım napim ya
birbirimizi tanımasakta derde mutluluğa ortak oluyoruz ayri bşi bu yaa..

balı reelde tanımıyoruz ama hepimiz sabah beri ahh iyi haberini duysaydık diyoruzz..

o gün ben hastanedeyken nasıl endişelenmişsiniz.. sanal bile olsa birbirimizi anlıyoruz..

mutlucumda inş hava şartlarından dolayı evdedir kuzusu uslu uslu duruyodur göbüşte

anam bal hastanede die öğrendiğimden beri benim musluklar durmuo duygusala bağladık çok fena

Son düzenleme:

yirim seni inş.
Tatlım aynen öle ne kadar tanımasakda yakınen akşamları bile düşünüp naptı acep diyorsak dimek ki kalpler bir
önemli olanda bu değil midr?

Ayhh bugün yine ayaCıklarım ısınmıyo yahuu
utanmasam çıkarıcam ayaklarımı bi yere dayıvcam
bura sıcacık ayaklarım buz

akşama yine karnım ağırur sabaha kadar

bi kaç gündür bende az içiom su yaa..

ayy inş kız doğurduysa yazar zati hastane odamdan bidiriyorum doğumumda güzel geçti..
aybaşı işe başlıyorum der

haha cılgınn hatun:)

alya kız bişi dicem yada emzıren dıger hatunlarrr

ben oglumu memeden kesmeye basladım doktor artık kes dedıı...

birde öle bolbol sut olayım yoktu oGLUMDAMEMEYE DUSKUN
artık gunde 1 verıyordum ondua vermıyorum 2 gun emmedıgı oluyor ama 2 gun sonra meme dıye tutuyor bıkaac verdım yıne arada aklına gelıyor vermsemmı vermesemmı zararlımı sut varsa acıma olayı oluyormuss birde gogsum tas kesmıyor ama sancılarım oluyor hafıften emzırnce rahatlıyordum öle doktor ılac falan vermeden bıraktırrm dedım sut cok olmadıgı ıcın bılgısı olan yada yasayan varmıı suan oınce ınce sancım var meselaa ama sut sancısımı baska bişimi anlayamıyorum

canm yaşamadım henüz amma velakin annem kardeşimi sütten kestiğinde tekrar vermemişti süt acırmış die..
ama tadı değişmiş olsa oğluşun zaten istemez kii emmeyi

ayy bide annemin çok ağrısı olmuştu kaç kez acile götürmüştük yaa süt geri çekilene kdar

zararsız olduğunu biliyorum hamile kalsan zararlı derler
ama sızı olur tabi 1-2 çekiyordu ve süt az da olsa doluyodu göğüsler
sancılar normal bende yaşamıştım yani
bıraktır artık ama zor olcak ama napıcan

ayyyy içim sıkıldı beee bal doğursada rahatlasakkk

kızlar biz bebeğe oda almayı düşünüyoduk şimdilik vazgeçdik bi süre beşikle idare edeceğiz durumumuz kritikleştide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…