evt canım seninde tuttu...günaydın kızlar nasılsınız?
bal dan haber var mı?
lame demek cimcime geliyor hayırlı olsun.
tahminim tuttu mu? kız diye söylemiştim
yatağa gidelim dedim paşama o da 11 de maç başlıcak onu izlicem dedi ama ne izleme o da uyumuş bende allahtan kanepem rahat üzerime pike falan alıyorum yoksa tutulup kalırdımteşekkür ederim canım, darısı başına inşallah..
teşekkür ederim, evt canım tuttu valla..
ama çoğunluk erkek diyordu banaa....
canım benim, çok teşekkür ederim.. ayy inanmıyorum sana.. tutulacak heryerin öyle uyuyup kalmaktan..
günaydın kızlar nasılsınız?
bal dan haber var mı?
lame demek cimcime geliyor hayırlı olsun.
tahminim tuttu mu? kız diye söylemiştim
ben şimdiden söyliyim benim kızım yarmagül gibi bişiy olurr
hoşbuldum tatlm benmmhoşbuldum kızlarrrr
casperim meloş hoşgeldinizzzz
ben nedense keloboşa hep kız diyom
lamem içinde kız geçiyordu
bende okudum şimdi Allah rahmet eylesin.
hahahahah..o ömer asafı ısırırım ben poposundan:))
ben şimdiden söyliyim benim kızım yarmagül gibi bişiy olurr
nurdan gitti dizi muhabbeti bitti o çok aktifti anacıımmm hoş bizim burasıda aktifki bu kadar hamiş bu kadar bebek vvar demi amaa
annesine benzesin daha ne isterimm..valla benimkide boyunu babadan, eninide benden alırsa seninkinden farkı kalmaz
valla benimkide boyunu babadan, eninide benden alırsa seninkinden farkı kalmaz
ayyyyyyy bal şimdi panter kesilmiştir yavrusuna bişey olmasın die gözünü kırpmıyodurr içim titriyo elann o günlerini düşündükçee aahhhhh ahhhhhhh diziler sonucunda küçük oyuncular oluyoo
bi zamanlar aktiftik şimdik molalardayız
annesine benzesin daha ne isterimm..
ayy pek tatlı bunlarrr yaa poff doğsunlarda sevelim
pike almakla iyi yapıyorsun canım.. aman dikkat et kendine ve oğluşuna..yatağa gidelim dedim paşama o da 11 de maç başlıcak onu izlicem dedi ama ne izleme o da uyumuş bende allahtan kanepem rahat üzerime pike falan alıyorum yoksa tutulup kalırdım
nurdan gitti dizi muhabbeti bitti o çok aktifti anacıımmm hoş bizim burasıda aktifki bu kadar hamiş bu kadar bebek vvar demi amaa
anamm 65 gün ne kdr çok sürmüş halsiz düşmedin mi artk o kadar zaman canm yacanım ben elaya hamile kldım dr yasakladı doğum oldu 65 gün sürdü kanama 3 gün sonrada regl oldum hesap et işte ne kadan zaman dizi olmamış
adamı düz duvara tırmanırken görsem şaşırmazdım artıkın
pike almakla iyi yapıyorsun canım.. aman dikkat et kendine ve oğluşuna..
çok haklısın valla... ama biz seni takip ettik, nurdanı takip etseydik bebek falan düşünmezdik:)
ayy canım benim, teşekkür ederim:))annesine benzesin daha ne isterimm..
ayy pek tatlı bunlarrr yaa poff doğsunlarda sevelim
bizdede tam aksi boyunu benden enini babasından almış
caspersy nasıl bi duyduu yaa vucudundaki organa zarar gelmein istersin ama çok fazla korumak için çaba sarfetmezsiin ama bebeğini biri kucağına alsa boğasın geliyo bak tutamıcak bi yerini acıtacak yaa okadar çaresiz oluyolarki tek güçleri ağlamaya yetiyoo başka bişey yok tek yapabildikleri o sana karşı koyamıyolar kendilerini savunamıyolar dertlerini anlatamıyoalr sadece göğsüne aldığında gözlerini açıp gözlerine dikip emiyolar o an muhteşem işteee eşim sırf bu yüzden anne olmayı isterdim dedi bana düşüünnn
benim kızım 7 aylık ama hala çok masum bakıyorum savunmasızz hatta bazen eve gidiyorum okadar çaresiz bakıyoki yolda geri buraya işe gelirken ağlıyorum ahh diyorum dilin olsada konuşssan yavrum benimmmm
anamm 65 gün ne kdr çok sürmüş halsiz düşmedin mi artk o kadar zaman canm ya
ayy yazık adama bee
canım halsiz düşmedim ela hiç uyumamasına rağmen halsiz düşmediim çünkü öyle bi lüksün yok bi bebek var senin bakman gereken haaa noldu tatlım 21 kilom bi çırpıda gitti şimdi beni görsen 7 aylık bebek çıkmış bundan demezsiin
anamm 65 gün ne kdr çok sürmüş halsiz düşmedin mi artk o kadar zaman canm ya
ayy yazık adama bee
canım halsiz düşmedim ela hiç uyumamasına rağmen halsiz düşmediim çünkü öyle bi lüksün yok bi bebek var senin bakman gereken haaa noldu tatlım 21 kilom bi çırpıda gitti şimdi beni görsen 7 aylık bebek çıkmış bundan demezsiin
ayy maşallah yaa 21 kilo az da deil valla çıtır anne oldun hemencik..
umarım bende öyle olurum
şimdi uykuya düşkünüm ama gece bile kıpırdanmasında hemen uyanıyorum artk doğunca tetikte oluruz
yatağa gidelim dedim paşama o da 11 de maç başlıcak onu izlicem dedi ama ne izleme o da uyumuş bende allahtan kanepem rahat üzerime pike falan alıyorum yoksa tutulup kalırdım
günaydın canmm
balım 2 gecedir mis kokulu kuzusuyla uyuyo
evt canım seninde tuttu...
balı öğlen gibi arayayım diyorum... erken şimdi:)
efsuncum, ne güzel... allah kabul etsin canım..
hakkatten yaa.. ne muhabbetlerdi o günler.... verdiğiniz tüyolar.. ahh ahhh:))
yaa efsunn çok kötü oldumm..
kıyamam ya gözlerini kocaman açıp bakınıyolar ya ayy insan erir biter yaa
7 aylık maşallah kocaman oldu canm özlüyodur seni ondan bakıyordur öylee..
ahh yavrum akşam iyice hasret giderinn..
gece uyku durumu nasıl tatlm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?