Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

günaydın kızlar nasılsınız?
bal dan haber var mı?

lame demek cimcime geliyor hayırlı olsun.
tahminim tuttu mu? kız diye söylemiştim
evt canım seninde tuttu...

balı öğlen gibi arayayım diyorum... erken şimdi:)

efsuncum, ne güzel... allah kabul etsin canım..
hakkatten yaa.. ne muhabbetlerdi o günler.... verdiğiniz tüyolar.. ahh ahhh:))

yatağa gidelim dedim paşama o da 11 de maç başlıcak onu izlicem dedi ama ne izleme o da uyumuş bende allahtan kanepem rahat üzerime pike falan alıyorum yoksa tutulup kalırdım
günaydın kızlar nasılsınız?
bal dan haber var mı?

lame demek cimcime geliyor hayırlı olsun.
tahminim tuttu mu? kız diye söylemiştim

günaydın canmm
balım 2 gecedir mis kokulu kuzusuyla uyuyo

nurdan gitti dizi muhabbeti bitti o çok aktifti anacıımmm hoş bizim burasıda aktifki bu kadar hamiş bu kadar bebek vvar demi amaa

hoşbuldum kızlarrrr
casperim meloş hoşgeldinizzzz

ben nedense keloboşa hep kız diyom
lamem içinde kız geçiyordu

bende okudum şimdi Allah rahmet eylesin.
hoşbuldum tatlm benmm
hahahahah..o ömer asafı ısırırım ben poposundan:))
o da pıyt yapar
ben şimdiden söyliyim benim kızım yarmagül gibi bişiy olurr

oyy oğluşumun duruma göre bakalım kızına
oğluşum ufak tefek olursa kızın döver

ayyyyyyy bal şimdi panter kesilmiştir yavrusuna bişey olmasın die gözünü kırpmıyodurr içim titriyo elann o günlerini düşündükçee aahhhhh ahhhhhhh diziler sonucunda küçük oyuncular oluyoo

nurdan gitti dizi muhabbeti bitti o çok aktifti anacıımmm hoş bizim burasıda aktifki bu kadar hamiş bu kadar bebek vvar demi amaa
bi zamanlar aktiftik şimdik molalardayız
valla benimkide boyunu babadan, eninide benden alırsa seninkinden farkı kalmaz
annesine benzesin daha ne isterimm..
ayy pek tatlı bunlarrr yaa poff doğsunlarda sevelim

bi zamanlar aktiftik şimdik molalardayız

annesine benzesin daha ne isterimm..
ayy pek tatlı bunlarrr yaa poff doğsunlarda sevelim

canım ben elaya hamile kldım dr yasakladı doğum oldu 65 gün sürdü kanama 3 gün sonrada regl oldum hesap et işte ne kadan zaman dizi olmamış
adamı düz duvara tırmanırken görsem şaşırmazdım artıkın

yatağa gidelim dedim paşama o da 11 de maç başlıcak onu izlicem dedi ama ne izleme o da uyumuş bende allahtan kanepem rahat üzerime pike falan alıyorum yoksa tutulup kalırdım
pike almakla iyi yapıyorsun canım.. aman dikkat et kendine ve oğluşuna..

çok haklısın valla... ama biz seni takip ettik, nurdanı takip etseydik bebek falan düşünmezdik:)

anamm 65 gün ne kdr çok sürmüş halsiz düşmedin mi artk o kadar zaman canm ya
ayy yazık adama bee
pike almakla iyi yapıyorsun canım.. aman dikkat et kendine ve oğluşuna..
çok haklısın valla... ama biz seni takip ettik, nurdanı takip etseydik bebek falan düşünmezdik:)

ediom teyzesi merak etme
oğluşumda kanepeye uzanınca anlıo uyku vakti olduğunu kıpırdanmayı bırakıyo uyuyo doğuncada böyle anlayışlı olsa keşke

caspersy nasıl bi duyduu yaa vucudundaki organa zarar gelmein istersin ama çok fazla korumak için çaba sarfetmezsiin ama bebeğini biri kucağına alsa boğasın geliyo bak tutamıcak bi yerini acıtacak yaa okadar çaresiz oluyolarki tek güçleri ağlamaya yetiyoo başka bişey yok tek yapabildikleri o sana karşı koyamıyolar kendilerini savunamıyolar dertlerini anlatamıyoalr sadece göğsüne aldığında gözlerini açıp gözlerine dikip emiyolar o an muhteşem işteee eşim sırf bu yüzden anne olmayı isterdim dedi bana düşüünnn
benim kızım 7 aylık ama hala çok masum bakıyorum savunmasızz hatta bazen eve gidiyorum okadar çaresiz bakıyoki yolda geri buraya işe gelirken ağlıyorum ahh diyorum dilin olsada konuşssan yavrum benimmmm

yaa efsunn çok kötü oldumm..
kıyamam ya gözlerini kocaman açıp bakınıyolar ya ayy insan erir biter yaa
7 aylık maşallah kocaman oldu canm özlüyodur seni ondan bakıyordur öylee..
ahh yavrum akşam iyice hasret giderinn..

gece uyku durumu nasıl tatlm

balın bebişini biliyorum eve çıktı mı onu merak ettim.

evt canım seninde tuttu...

balı öğlen gibi arayayım diyorum... erken şimdi:)

efsuncum, ne güzel... allah kabul etsin canım..
hakkatten yaa.. ne muhabbetlerdi o günler.... verdiğiniz tüyolar.. ahh ahhh:))

sana da doğum tarihinden baktım değil mi?
ararsan selam söylemeyi unutma.

canım ela doğdu gece 3 ay hiç uyumadı ama sonra ben çalışmaya başladım ela 2 aylıkken bi 1 ay hem iş hem ev hem ela çok zorlandıım sonra gece 2 saatte bir uyanmaya başladı 4 ay bitiminde ek gıdaya başladım başlamak zorunda kaldım çalıştığım için dr gerek yok dedi ama herzaman gidemedim emzirmeye ağlayıncada mecbur ek gıda yani muhallebi mama gece muhallebi ytok tuttuğu için 4 saatte bir kalkmaya başladı hala öylee gündüz 3 kez uyyo 1 i uzun 2 uyku kısaa gecede akşam 10 da yatıyo 12 ye kadar 4 5 kez ağlıyo tam uykuya dalamıyo ben daha uyanık oluyorum gecede 4 de kalkıyo emziriyorum uyyo sabah ben uyanıp evden çıkarken emzirirsem sabah 9 a kadar uyyo maşallaaahhh ama benim kalkış saatım 6,20 herzaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…