Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ayy yine maşallahı var canm iyi kötü uyku düzeni oturmuş yavrunun..
çalıştığın için sana zor ama napıcaksın..
ben çalışmıcam doğumdan sonra oğluşum uyudukca kaçamak yapar uyurum

hello kızlar nasılsınızzz?

hava nasıl sogukyaaa oglum hasta olmasa bariii sabahh bunum bunummm dıye aglyıorduuu tıkalımı neydı anlayamadımkıı

aaay brck terry ye bende asıktım nannn herkese soyluyordum dalga gecıyorlardıı.

buarada sıtesıne bend euye oldu baya olduu arada ızlıyorummm ama hala son bolumlerını hatırlamıyorum ve bakamadımm buhaftasonu boş kalırsam onlarea bakayımmm ınsallahh
ayy biriciikk walla elayı emzirmeye git gel bide namaza başladım allah kabul etsin namaz iş derken bi bakıyorum akşam olmuşş heee walla ne dizi muhabetleri ederdik nurdan felannn

canım ne guzel namaza baslamıssın daırısı basıma ben cok tembelımm allah kabul etsınn

ayy yine maşallahı var canm iyi kötü uyku düzeni oturmuş yavrunun..
çalıştığın için sana zor ama napıcaksın..
ben çalışmıcam doğumdan sonra oğluşum uyudukca kaçamak yapar uyurum

ama emin ol evde insan çok sıkılıyoo aynı şeyleri yapmaktan bide benim gelenim gidenim çok olduu animallah kafayı yicektiim

hoşgeldin cnmmmm...
sonu tamamen hayal kırıklığı ama
terry ile vedalaşması merdivenlerden koşarken teryynin ona arkasından sarılması...anlamıda şuymuş;
terry ve candy'nin merdivendeki ayrılma sahnesinin japon kültüründe önemli bir yeri var. pek çok kültürde gövde insanın zırhıdır. ama japon kültüründe insanın zırhı gövde değil, sırttır. birine savaşta arkadan saldırmak japon kültüründe çok aşağılık bir hareket. bunun tam tersi sarılmak ise çok yoğun mahremlik duygusu, çok özel bir aşk anlamı veriyor. "
bu yaşımda bile duygulanmıştım izlerken..:)
bide ilk öpüşleride hep aklımda:)candy cezalıyken terrynin ona mızıka çalması...
canım merak etme bi aşık sen değilsin.sitedeki hatunların hepsi bizimle ve bizden yaşça büyük hepsi terry e aşık
tepedeki prenste antonyy değil bay albert ve wiliam amca zaten aynı kişilermiş..

Son düzenleme:
kız herkesemi dedin.. ayy alemsin haaa...
valla bana da demişsindir canım.. ve tutturamadın:)))

kızzz ama dıgerlerı tuttu heheheh:) aman saglıkla gelsınde bebişlerimzzzz ben yanlıs tahmnde bulunayım nolcak hihihih:9

hehe gecenlerde burdA MUHBBATINI YAPMSIK SOLEMSTIM COK GULMUSLERDIII:):)

AY SONUNU IZLEDYSEM BILE HATRLAMIYRM ORDAMI BITTI yanıı anam evlenen barklanan olmadımı hahaha ben hep öle hayal etmıstımm onu sondan bıle saymamısımdır:):)

neyse ızleyecem bıara ınsallahhh buarada oglum ızlesındıye cızgıfılm acıyorum ben ızlıyorummm cok severım cızgıfılm hastasıyımmm ninja kaplumbagalrın da hastasıydımmm:)

yok canım orda bitmiyo terry nin rol arkadaşı onu korurken ayaklarını kaybedio kız zaten teryi seviyordu.Mecbur evleniyo oda ama candyi unutamıyor...Sonunda serseri berduş oluyor
Candyde ponyy evinde masanın etrafında çocuklarla gülüşüyo öle saçma bitiyor..

günaydınlar kızlar nasılsınız?
hepinizi çok özledim
3 gündür raporluydum
griple uğraşıyorum hala kurtulamadım

mutluuu tatlım gelmişsinn noldu nerlerdesin çok merak ettik yahu

mutluuu tatlım gelmişsinn noldu nerlerdesin çok merak ettik yahu

ayhh canım ya çok geçmiş olsun
neyseki gribi atlatırsın
başka bişiy olmasında

canım geldim geldim allah razı olsun hepinizden
hepiniz hakkınızı helal edin ya merak ta koyduysam
özür dilerim bizim evde internet yok
benimde aklım hep sizdeydi
ama hala toparlanamadım doğru düzgün
çok kötü yakalandım bu sefer yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…