canım ela doğdu gece 3 ay hiç uyumadı ama sonra ben çalışmaya başladım ela 2 aylıkken bi 1 ay hem iş hem ev hem ela çok zorlandıım sonra gece 2 saatte bir uyanmaya başladı 4 ay bitiminde ek gıdaya başladım başlamak zorunda kaldım çalıştığım için dr gerek yok dedi ama herzaman gidemedim emzirmeye ağlayıncada mecbur ek gıda yani muhallebi mama gece muhallebi ytok tuttuğu için 4 saatte bir kalkmaya başladı hala öylee gündüz 3 kez uyyo 1 i uzun 2 uyku kısaa gecede akşam 10 da yatıyo 12 ye kadar 4 5 kez ağlıyo tam uykuya dalamıyo ben daha uyanık oluyorum gecede 4 de kalkıyo emziriyorum uyyo sabah ben uyanıp evden çıkarken emzirirsem sabah 9 a kadar uyyo maşallaaahhh ama benim kalkış saatım 6,20 herzaman
bizde seni çok seviyoruz cnmm
ben şeker kız candy çok izlerdim...hatta sitesine üye oldum geçen sene tüm bölümleri tekrar izledim..
antony öldüğünde çok ağlamıştım
sonra terryy e aşık olmuştum halada aşığım
ayy biriciikk walla elayı emzirmeye git gel bide namaza başladım allah kabul etsin namaz iş derken bi bakıyorum akşam olmuşş heee walla ne dizi muhabetleri ederdik nurdan felannn
sana da doğum tarihinden baktım değil mi?
ararsan selam söylemeyi unutma.
ayy yine maşallahı var canm iyi kötü uyku düzeni oturmuş yavrunun..
çalıştığın için sana zor ama napıcaksın..
ben çalışmıcam doğumdan sonra oğluşum uyudukca kaçamak yapar uyurum
evt canım ordan bakmıştın.. a.s. söylerim tabi..
kız herkesemi dedin.. ayy alemsin haaa...lame ben herkese erkek deıdm acaba sana damı dedım ozamn tutturaamdı m yafss
hoşgeldin cnmmmm...hello kızlar nasılsınızzz?
aaay brck terry ye bende asıktım nannn herkese soyluyordum dalga gecıyorlardıı.
buarada sıtesıne bend euye oldu baya olduu arada ızlıyorummm ama hala son bolumlerını hatırlamıyorum ve bakamadımm buhaftasonu boş kalırsam onlarea bakayımmm ınsallahh
kız herkesemi dedin.. ayy alemsin haaa...
valla bana da demişsindir canım.. ve tutturamadın:)))
hoşgeldin cnmmmm...
sonu tamamen hayal kırıklığı ama
terry ile vedalaşması merdivenlerden koşarken teryynin ona arkasından sarılması...anlamıda şuymuş;
tery ve candy'nin merdivendeki ayrılma sahnesinin japon kültüründe önemli bir yeri var. pek çok kültürde gövde insanın zırhıdır. ama japon kültüründe insanın zırhı gövde değil, sırttır. birine savaşta arkadan saldırmak japon kültüründe çok aşağılık bir hareket. bunun tam tersi sarılmak ise çok yoğun mahremlik duygusu, çok özel bir aşk anlamı veriyor. "
bu yaşımda bile duygulanmıştım izlerken..:)
bide ilk öpüşleride hep aklımda:)candy cezalıyken terrynin ona mızıka çalması...
canım merak etme bi aşık sen değilsin.sitedeki hatunların hepsi bizimle ve bizden yaşça büyük hepsi terry e aşık
bebek olunca dizilerde komik oluyoo
şimdi hepiniz söyleyin bakem...
yakalandınız mı hiç??
günaydınlar kızlar nasılsınız?
hepinizi çok özledim
3 gündür raporluydum
griple uğraşıyorum hala kurtulamadım
mutluuu tatlım gelmişsinn noldu nerlerdesin çok merak ettik yahu
ayhh canım ya çok geçmiş olsun
neyseki gribi atlatırsın
başka bişiy olmasında
yakalanmadım hiç
temkinliyim o konuda
annniş olunca kestiriyon napıcağını bebeğin
başlamadan yakalandım sadece en iyisi sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?